çok utanıyorum..

yusa90

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
78
0
286
İstanbul
kızlar benim ciddi görüştüüm birisi var nişan yapıcaz yakın zamanda belkide aman ne alaka diceksiniz bilmiorum ama benim bir sıkıntım var zaten çözümüde yokmuş zaten benim ergenlikten kalan gögüslerimde çatlaklarım var ve üst kısmında çok belli oluyor çok uatnıyorum halbuki boyum 1.76 kilomda 65:(((((((((evlenirsem napıcam yerin dibine giriyorum çok kötü görünüyor kadınlık sembolü bir bakıma napıcam bilmiyorummm:(((((( kapatıcısı falan varmıdır normal fondotenler kapatmıyo kalçamda falanda var ama o umrumda değil gögüste olması çok fenaaaaa:(((((((((

valla çatlak kremi estetik falan varmış
bu arada yengemde de var ama bence çok hoş görünüyorlar.:10:

seninkiler kalın mı çok?

hamilelikden sonra nasilsa olacak bi$eyler
seninki one alinmi$ sadece zaman olarak birazcik
erkekler bunu sorun edermi bu konuda bi fikrim yok
ama seni seviyorsa sorun olacagini sanmiyorum
neden utaniyorsunki kimse dort dortluk deldir bunu unutma..

hadi bugün çatlakları kapatalım yarın ne yapacaksın ?
bu kadar takıntılı olmayın yaa​

hamilelikden sonra nasilsa olacak bi$eyler
seninki one alinmi$ sadece zaman olarak birazcik
erkekler bunu sorun edermi bu konuda bi fikrim yok
ama seni seviyorsa sorun olacagini sanmiyorum
neden utaniyorsunki kimse dort dortluk deldir bunu unutma..

zaten zamanında uyaran olsaydı belki bu halde olmazdım hamile olursam ozaman dikkat edicem zamnında anneme sordum geçer bunlar kendiliğinden demişti nerdeeeeeeeeeeeee:(((((((((((((((

çeşitli yöntemler var... lazerle kısmen tedavi olabiliyor. bende zamanında çalatlaklar için araştırma yapmıştım. esmer tenliyim doktor çatlakların görünümünde %50 lik düzelme olur demişti. sen beyaz tenliysen başarı oranın daha yüksek olacaktır. sonuç olarak uzman bir doktorla görüşmeni tavsiye ederim :34:

çeşitli yöntemler var... lazerle kısmen tedavi olabiliyor. bende zamanında çalatlaklar için araştırma yapmıştım. esmer tenliyim doktor çatlakların görünümünde %50 lik düzelme olur demişti. sen beyaz tenliysen başarı oranın daha yüksek olacaktır. sonuç olarak uzman bir doktorla görüşmeni tavsiye ederim :34:[/QU

beyaz tenliyim ben.... seans başı 1.000 euro demişlerdi biras çok geldi bana 10.000 tl gider:(((((

çizgi şeklinde ama ben burdayım dio

amaann ne güzel kız seksi seksi... bence de erkekler göğüs görünce çatlağı görmez heralde.

yengeme sormuştum neden bu çizgiler var diye tabi o zaman16-17 yaşındaydım :)
bi anda büyüdüğü için demişti.
bence göğüs çatlağının görünmeyen yüzünde güzel dik ve normalden biraz daha iri göğüsler var..

çatlak deyince gözümde canlanan bu.

belki de ben büyük göğüslere sahip olmadığımdandır:ssz:

neyse maşallah diyim ... sağlıklı olsun önemli olan o :)

Son düzenleme:
beyaz tenliyim ben.... seans başı 1.000 euro demişlerdi biras çok geldi bana 10.000 tl gider:(((((

yurt dışında mı yaşıyorsun... ben ankarada iyi bir yerle görüşmüştüm seansına 150 tl demişti... yaklaşık 10 seans sürecekti...

amaann ne güzel kız seksi seksi... bence de erkekler göğüs görünce çatlağı görmez heralde.

yengeme sormuştum neden bu çizgiler var diye tabi o zaman16-17 yaşındaydım :)
bi anda büyüdüğü için demişti.
bence göğüs çatlağının görünmeyen yüzünde güzel dik ve normalden biraz daha iri göğüsler var..

çatlak deyince gözümde canlanan bu.

belki de ben büyük göğüslere sahip olmadığımdandır:ssz:

neyse maşallah diyim ... sağlıklı olsun önemli olan o :)

canım benim kısss çok sağol içimi ferahlattın:)))))))))))))

yurt dışında mı yaşıyorsun... ben ankarada iyi bir yerle görüşmüştüm seansına 150 tl demişti... yaklaşık 10 seans sürecekti...

istanbul tatlım sen yaptırdın mı peki

yaptırmadım. açıkçası %50 bana az geldi şuan için acelem yok o yüzden beklemedeyim... bir an önce daha etkili teknolojilerin çıkmasını bekliyorum :9:

Bende bir ara hastanede kılcal damar tedavisi yaptirirken sormuştum. Nd:yag diye bir lazer makinesi özellikle bu tarz uygulamalar icin farkli basliklari var ve cok ise yariyor demisti doktor. Genis ve derin catlaklar 3 seansta yüzde 80 iyilesir demisti.. tabi fiyat yüksek ama eger çok rahatsizsaniz bir hastanelere sorun. Iyilesmesi de 1 ayi alıyormus çünkü...

Back
X