Çok Utanıyorum...

Deadpool

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
367
527
103
26
Merhaba kızlar.Direk konuya giriyorum.Şimdi bizim okulda bi çocuk var ben bu çocuktan 2 senedir hoşlanıyorum.Arada bakışıyoruz.Ama kesinlikle gidip konuşmayı düşünmüyordum.Çünkü çocuk çok ciddi,sert biri.Bu arada bide ortak arkadaşımız var ki sorun da o zaten.Bu ortak arkadaşımız benim çocuktan hoşlandığımı biliyordu ve bir çok kez uyarmama rağmen gitmiş çocuğa benim ondan hoşlandığımı söylemiş.Çok sinirlendim,şimdide küsüz zaten.Çocukta kızlardan kaçan,kızlarla zorunda olmadıkça konuşmayan bir tip.Neyse işte çocuk buna direk ilgilenmiyorum öyle şeylerle demiş kestirip atmış.Şimdi ben ne yapmalıyım ? Çok utanıyorum çocuğu görünce,elim ayağım birbirine dolanıyor.Biliyorum çok çocukça bi olay ama ne yapmalıyım çocuğa karşı nasıl davranmalıyım hiçbir şey yokmuş,umrumda değilmiş gibi mi yapayım lütfen yardım edin :oops:

Arkadaşın çok patavatsizmis. Normal bişey yokmuş gibi davran.eğer konusu acilirsada yok öyle bişey dersin yapacak bos ey yok

Arkadaşın çok patavatsizmis. Normal bişey yokmuş gibi davran.eğer konusu acilirsada yok öyle bişey dersin yapacak bos ey yok

Hemde ne patavatsız... Kaç kere tembih ettim bide gidip söyleme diye.Bugün okula gitmedim sırf utancımdan.Yarın nasıl gidicem bilmiyorum

O yaşlarda benimde böyle bisey basıma gelmişti :)) ben hiç haberim yokmuş gibi davrandim sevdiğim çocuk çok dindardi kızlarla konuşmazdı :) ben normal davrandim yeri geldimi konuştum da o da bana hiç bahsini açmadı :) sonra öğrendim ki benim hoslandigimi duyduktan sonra oda bana ilgi duymaya başlamış :)) ama ne o bana açıldı ne ben gururumu birakabildim öyle mezun oldu okuldan :) 2 sene sonra aynı Üniv aynı bölüm ü kazandım tesadufun böylesi :) onu görünce unuttugumu farkettim çocukça duygularmis ve kriterlerime uygun değilmiş zaten büyüyünce anlarsın :) bu hallerine de gulersin :)) utanman çok normal daha neler goruceksin bu ne ki gül ve geç :)))

Back
X