çok utanıyorumm,ağlamadan duramıyorum

gerizekalılar bugünde oklda yanıma geldiler,konuşup iyi olmaya calısıolr sonra o diğeri kanki fln dedi ama hiç pas vrmedim,ben normalde birine çok sinirlensemde ertesi gün çok yumuşayan insanlardanım,konuşmak istiyorum ama o lafları tekrar duymamak için konuşmycm böylesi daha iyi..

ha bu arada gecen gün okula gtmedim arkadaşm onla konuşmuş''dün size çok kızdı,alınmış baya ağladı''fln demiş o mal da gülmüş baya ''ben şakasına demiştm ztn dur diğer cocuğada söyliyim o da gülsün demiş''..
sinir oldm gebertcektm zor aldılar elimden ,dövcektm dedim kızlara tutmayın beni ya

Hadsizlerin amacı da seni kızdırmakmış zaten. Öfkelenerek onlara malzeme olma canım.
Böylelerine verilecek en iyi ceza yok saymaktır.

Okul dönemi olur böyle sacmaliklar, hem erkek milletinin adetidir sizofren olup olmayanlari varmis gibi zannetmek.

Bundan sonra aklini basina al, bi gondol parasi icin ne kadar üzüldün... 3 kurus icin, bi kalem icin, bi kitap icin böyle durumlara düsme. Agir ol, havali ol ( ucuz ol demiyorum) tabiri caizse yere burnun düsse egilip alma, kimseye özelini anlatma zayif noktalarini söyleme. Bütün bunlari yaparsan herkes sana giptayla bakicak arkadasin olmak isticek, kiskananlarda hemen kendini belli edicek. Rahat edersin tatlim ;)

arama hemen mesafe koyardım. onlarla pekte muhattap olmazdım. sen konuştukça onları onaylıyormuş gibi olacaksın.

benım anlamadıgım bu eskı kankaların eskıden terbıyelıydıde bırdenmı boyle sapık ruhlu terbıyesız oldular sasırdım sahsen.ne demek eve gel vereyım.ben 31 yasındayım fıkrımı sormussun soyluyorum.aklını basına topla bundan sonra kolay kolay hıcbır erkekten borc para ısteme kan bagın olmadıgı surece.kankan olacaklarıda senelerce tanı oyle kanka yap.benımde erkek olarak 2 tane arkadasım dostum kardesım dedıgım ınsan var.ama otaokuldan buyana tanısırız aılecek.ortaokulda lısede sorsalar sadece arkadasımdı yalnız son 10 yıldır en ıyı dostlarım anlıcan yıllar sonra kanka(senın tabırınle)olduk.bırkac senede dost olunmaz ne kızlarla ne erkeklerle.

ben senin yerinde olsaydım başka bir güne ertelemezdim konuşmayı o an orada o dediği lafları söylediğine pişman ederdim ve senin bu kişilere kanka demene bile lüzum yok konuşmana değmezler yani çok ayıp yaptıkları hem de çookkk :47:

Bu kafadaki insanlardan olabildiğince uzağa kaç...Edepsiz insanlardan sana hiçbir zaman fayda gelmez kardeşim. Sakın muhatap olma.

Son düzenleme:
sen en büyük hatayı onlardan para isteyerek yapmışsın tmm güvenmişsin ama tanıyamamışsın bence bu sana hayatının ilerki dönemleri için bir ders olur ama üzülme bence takma seni bilen bilio.. eger baktın bu durum devam etti sert bi sekilde gider onlarla konusursun..

Back
X