Çok uyumsuzluk

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
Ablalar ilk erkek arkdaşım oldu yaşım 17 oda benden 2 2,5 yaş büyük.Mutlu gibiyiz hani iyi fena değil sık görüşemiyoruz.Annem de herşeyi biliyor aramızdaki gizlimiz saklımız yok ama o üniversitede ben lise onun saçları çok gür benimki seyrek ya bi sürü zıtlıklar var.Bazı arkadaşlarım o seni böyle kabul etmiş mutlu ol derken diğerleri tipine laf atıyor yakışıyomu sana falan diyolar . Annem elin aklıyla hareket mi edeceksin diyor .Ben kendimi çok ezik hissediyorum onun yanında daha doğrusu yanında değil 5 dk sonra ne demek istediğimi anlatamıyorum da.Eminim aranızda böyle durumlar yaşayan vardır

Ben hep derim ki,liseli kızlar,liseli çocuklarla arkadaşlık etmeli.Üniversiteli kızlar da üniversiteli gençlerle...
Şu an,şu durumda denk olamazsınız,birbirinizi anlamazsınız.
Onu beğeniyorsundur ama anlaşamadıktan sonra böyle bir arkadaşlık seni mutlu etmez.

Yaş itibariyle çocuksu şeylere takılıyorsun. Ben ilk ilişkimi üniversitede yaşamıştım olması gereken de bu. Bence kafanı bunlara takma derslerine bak.

Anladım teşekkürler derslerime yardım ediyor. Ve beni bunalımdan çıkardı çok kötü depresyona girdim hastalıklarım yüzünden okula ara vermeyi filanda düşündüm o aralar çıktı karşıma :/

böyle düşünmen kötü canım..annen cevabını vermiş aslında kimsenin dediğine takılıp kalmamalısın..ne olmuş saçın onun gibi gür değilse..Allah korusun ama hiç saçın olmasa napcan??bence takılma..dış görünüşe değil uyum konusundaki uyumsuzluklarınıza bakta ölç tart..böyle şeylerle canını sıkma..

Çok teşekkür ederim ablacım düşüncelerini benmle paylaştığın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…