çok üzdün beni

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
Belki sen beni duymayacaksın ama bu kez kalbimi cok kırdın.
3. şahıslar yüzünden kavga ettik boyutu gitgide uzadı bende ters cevaplar verdim tamam ama ağzını bozmana gerek yoktu bunları sana yazmıyorum cünkü ne beni ara ne ben seni aramıcam ararsam Ş........z Olayım dedim.
Bi anlık cıktığını biliyorum agzından ama cıkmamalıydı ama yaptın cok zoruma gidiyo bizki evliliğe adım atmıstık uzun seneler sonrasında nişanlanmıstık ne sacma seylerden ağzını bozdun banaaaasenağlama

Sana karsı napcam bilemiyorum kendimde bu gücü bulabilirsem aileme söleyip ayrılcam
Önceki kavgalardada arada agzını bozdugunu oluyodu ama özür diliyodun 1 gün oldu özür dilemedin bilee ama ben sana beni arama sorma dedğim içinmi bunu yapıyosun isteyen istediğini yapar.

Ne yapıcam ben şimdiii kendimi değersiz hisediyorum önemsiz boş biri gibi görüyorum
Kızlar sizce napmalıyım küfür cok agır bi durum bababın anneme bi kere bile öle kötü küfür ettiğini duymadım sadece cok cok sinirlendğnde salak manyak tarzında duymusumdur oıda cok nadir ama bizim ilişkimize baktıgımda ya evlenince nolur diye düşünmeden edemedim cok cok sinirlenince hakim olamıyor küfürü basıyo telefonu kapatınca anlıyo hatasınıı ama geçiyo kalp kırılıyor onarılmıyor.Bu zamana dek bazı seyleri hoş görüdm cok sevdim çünküüü oda bana sorunları oldugunu cok sinirlendiğinde agzından istemedende olsa bu sözlerin cıktıgını söyledi sinirlenince bende konuyu netliğe baglamak istediğim için acaip tartısmalara girdik hele su son dönemde.Ama o sinirlenince telefonu kapatalım sonra konusalım derdi dinlemedim ve küfürü yedim.Haklı bir yöndende amaa içim acıyoo napıcam bennnnnnnnnnnnnnn :çok üzgünüm::a015:

Haklı demeyin lütfen.
Hiçkimsenin bir başkasına küfür söyleme gibi bir lüksü yok,
o zaman her sinirlenen küfür etsin.
hele hele ilişkilerde ,birbirini seven kişiler bu tarz
kötü sözler kullanıyorlarsa birbirlerine,ben onların sevgisinden şüphe ederim..
bu konuda sakın taviz vermeyin,sonra keşke dememek için...

benmde nişanlım son zamanlarda küfür etmeye başlamıştı sinirlendiginde basıyodu küfürü.
kavga etmeden gayet sakin oldugmuz bir gün söyledim
cnm bak gerçekten çok adi görünüyosun bu lafları duymak istemiyorum
çünkü gözümde olan degerin yerlere düşüyo sen bukadar kalitesiz olamazsın dedim
ciddi ciddi konustum ama.o gün bugün duymadım çok şükür ..
sakin bir zamanınızda aç konuyu bence ama ondan gerçekten soguyacagını söle..
düzelir inşallah cnm bnm..

Son düzenleme:

Yaşamayan anlamıyor zaten derdimi :a015: bende konusucam ama tekrar ararmı bilmem asla arama dedim cok üzgünüm hem ettiği küfür için hemdee içi yanıyorrrrrr
peki siz evlendiniz mi simdiki halleri nasıll ??

belki sinirle söyleniyor ama barışıldığı zaman insanın aklından çıkmıyor başkası söylese insanın bu kadar zoruna gitmez tek çare konuşmalısın küfür etmemesi gerektiğini çok ii bilmesi gerekiyor

Küfreden birine nasıl olur da böylesine göz yaşı dökersiniz, haklı dersiniz üzülürsünüz?
Aklım almıyor...
Kendinize çeki düzen verin ve hayatınızı baştan planlayın...
Ona bağlı değilsiniz... :umursamaz:

Tabiki bagımlı değilim onaa ama bunu isteyrek yapmadıggını bilmiyorum cok sinirlnediğinde kapatalım konuyu dedi bendede hata var üsteledim amaa su an içim acıyor tabiki nolursa olsun küfür etmesi yanlıs ben dogru demiyorum size. sadece kötü bi durum üzülüyorum sadece sizle paylasmak istedim saolun fikirleriniz için genede

Yaşamayan anlamıyor zaten derdimi :a015: bende konusucam ama tekrar ararmı bilmem asla arama dedim cok üzgünüm hem ettiği küfür için hemdee içi yanıyorrrrrr
peki siz evlendiniz mi simdiki halleri nasıll ??

ben hala nişanlıyım cnm.ama çok şükür kökten halletim konusarak (çok kararlıydım)
arada bir tartışınca agzından kaçacak gibi olsada u dönüşü yapıyo geri.
çünkü ona sölediğim sözler baya agırdı..
tam konuşmanın vakti bence cnm.
yoklugunu yaşadı ya ödü patladı ya ona söle yoksa bu iş olmayacak de..
sen bnm gözümde herşeyden daha mükemmeldin
ama küfürlerin seni okadar adileştiriyo ki
verdiğim degeri haketmediğini düşünüyorum de..aklinialirimsmile
ben bunları söledm cnm. oda kendini bu şekle sokmuyo bdaha.:lepi:

şekerim bu ümitlerin hepsi böyle:mymeka:
bi ümitte bende vardı,gerçi benimki küfretmezdi ama bildiğin öküzdüsempatiksalakcinni
aynı kişi mi kız yoksakaydirigubbakcemile3
benim ki öğretmendi:hulya:

Yok şekerim öğretmen değil.Öyle öğretmenden hayır gelirmi sence
Benim ümitim Lojistikte calısıyor :2:

Canım dur bakalım birkaç gün panik yapma ama bir konuş sen bu çocukla eğer ondan bir ses çıkmazsa biraz lafını yemiş olcaksın ama bir daha sende böyle beylik laflar etme ararsam şuyum buyum gibisinden...küfür de haklı değil tabi öyle düşünme sakın.. ama erkekler işte kendi arkadaş çevrelerinde alışınca öyle arada ağızlarından kaçabiliyor iyi bi konuş ki bir daha küfür ağzını gelirse yutkunsunkaydirigubbakcemile3

Saol cnm Çok üzgünüm çoook bende 1-2 gün ne aramayı düşünüyorum nede ararsa acmayı ama agzımdan cıkan laf cook büyük evt. oda küfür etmeseydi böle kjonusmazdım ama napayımm konustugumda gayet sakin ve soguk konusucam bir daha tekrarlarsa sonucunun neler oldugunu anlatıcam biras korksun beni kaybetmektenn cok üzdü beni, cookkkk bende hatalıyım ama genede böyle yapmaması gerekiyoduu hiç bir sebep küfretmesini gerektirmezzzzzzsenağlama

bizde aynı sebepten tartışırtık nişanlımla.. aynı sebepten bir kaç ay evvel yine tartıştık.. bile bile yine yapıyor.. ne zaman askere gitti o zaman başladı bu gergin anlarda fütursuzca ağızdan çıkan küfürlü kelimeler.. şahsıma hiç küfür yada hakarette bulunmadı. ama bişeye kızdığında o her neyse küfür çıkıyor ağzından.. benim yanımda olması ve benim o lafı duymak zorunda kalmam beni inanılmaz geriyor ve uyarıyorum. sana demedim diyor sana asla demem diyor ve uyarımı kaale almıyor.. hiçbirşey küfürü meşru kılmayı gerektirmez.. nefret ediyorum ya böyle konuşmalardan.. kahve ağzıyla konuşma benim yanımda diyorum.. benim bir lafımdan niye gerginlik çıkarıp huzursuzluk yaratıyorsn diyip beni suçladı.. inanamıyorum bu yaşanılan bir kabus olmalı.. iki kelime için beni kırdı.. evet haklısın tamam ağzımdan çıktı ama dikkat edeceğim yerine benimle savaşmayı tercih etti.. ne için yahu.. nasıl ve neden yapıyor bunu.. neden bir üstünlük yarışına gerek duyuyor.. nasıl davranmalıyım derdimi anlatmak için.. nasıl bir anda hırçınlaşabiliyor ve beni bu yüzden kırabiliyor aklım, mantığım almıyor benim. nasıl davranmalıyım bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…