Çok üzgün

Kızlar çok tşk ederim her birinize ayrı ayrı.. Yazdıklarınız inanın çok iyi geliyor.
Aldatma yeni bir aldatma değil, 3 ay filan olmuş, bir iki kerelik cinsellikten ibaret olan bir aldatma..
Evlenen kız değil yani, o kızın durduk yere günahına girmeyeyim şimdi.
Yazdığım şeyi okudumda sanki o kızmış gibi anlaşılıyor, öyle değil, saçma anlatmışım,o olaydan sonra yaptığım sherlockluğun sonucunda rasladığım mesajların sonucu bu durum.
Biraz his, biraz burda okuduklarım...

Tek bu olduğuna inanamıyorum şahsen, bilemedim..
Adamın güya severek evlendiği sizle ilgisi yok sürekli bir sürü insanla sosyalliğin dibine vuruyor eşi olmadan..
Bana normal gelmiyor..
Şaşırmadım açıkçası konularınızdan, iç sıkıntınız vardı sürekli hissediyordunuz bence. Ve bu durumun açığa çıkması somutlaşması da sizin vazgeçmenize yardımcı oldu. Hep mutsuz olacak gibiydiniz böyle, sizden uzak bir "eş" ile..
Sizi çok arayacak bence..
Umarım çok mutlu olursunuz ki bence olacaksınız.

Peki bayan kibar sizin gibi yapmacık olurum:)
Tatlım ben anladım seni sende beğenilmem kompleksi herkes bana farklı bakar kompleksi var. Bu yüzden böyle kimse daha sana birşey demeden önlem almaya çalışıyorsun. Ama inan çözüm bu değil kimse sana asla sen bu tavırları takınmadan önce sana kızmaz veya seni kıracak şeyler söylemez. Eğer ki kendini koruma şeklinde değişiklik yaparsan sanada herkes saygı gösterir. Bu tarz konuştun şuan ama düzeltebilirsin bunu. En azından başka insanları kırmazsın. Bilmem anlatabildim mi. Umarım anlatabilmişimdir.

Tek bu olduğuna inanamıyorum şahsen, bilemedim..
Adamın güya severek evlendiği sizle ilgisi yok sürekli bir sürü insanla sosyalliğin dibine vuruyor eşi olmadan..
Bana normal gelmiyor..
Şaşırmadım açıkçası konularınızdan, iç sıkıntınız vardı sürekli hissediyordunuz bence. Ve bu durumun açığa çıkması somutlaşması da sizin vazgeçmenize yardımcı oldu. Hep mutsuz olacak gibiydiniz böyle, sizden uzak bir "eş" ile..
Sizi çok arayacak bence..
Umarım çok mutlu olursunuz ki bence olacaksınız.

Bundan sonra tekmiş çokmuş bir önemi yok aslında.
Kaç kere boynuz yediğimi merak etmiyorum.
Çok tşk ederim umarım öyle olur...

semurcan semurcan İyiyim canım çok tşkler, gerçekten iyiyim.

Yeniigeliin Yeniigeliin Canım yaşım 28 ruhum 58 her turlu abla dıyebılırsın :)
Sen gerçekden güçlü bir kadınsın cnm seni tebrik ederim. İyi olmana çok sevindim o şrfsz yüzündn 58 hissetme kendini canm aksine 18 hisset çünkü artk özgür bir bireysin ve hayatının tozunu süpürdn temizledn tertemz bir sayfa açtn kendine umarım allahm bundn sonra yar ve yardımcın olur. Ben gerçekdn inanıyorm mügecim bundan sonra çok dahaa mutlu olacağına.

Kızlar hepinize tek tek canı gönülden teşekkür ediyorum.
Ne kadar teşekkür etsem az...
Gündeminizi çokça meşgul ettim, hepiniz hakkınızı helal edin lütfen.
Ben artık konumu kapattırmak istiyorum.
Ne kadar konuşsak öyle böyle desekte olanla ölene çare yokmuş.
Boşuna vaktinizi çalmak istemiyorum artık.
Çok güzel moral oldunuz bana, iyki varsınız.

semurcan semurcan İyiyim canım çok tşkler, gerçekten iyiyim.

Yeniigeliin Yeniigeliin Canım yaşım 28 ruhum 58 her turlu abla dıyebılırsın :)
Ruhum 18 diceksin sandım bian :KK70: ama harbiden sen üzülme yaa bilmem nedendir sana karşı bi sempati oluştu bende şöyle bi sihirli değnek sahibi olsamda senin hiç üzülmemene hiç ruhunun acımamasına yardımcı olsam. Her ne kadar özgüvenli ve kendi ayakların üzerinde durabilsende anlıyorum ve hissediyorum ki içinde bir parça acıyor. O acıyı Rabbim dindirsin dile kolay 7 sene diyorsun ahhh inan çok üzgünüm :cry:

Back
X