Çok Üzgünüm çok arkadaşlar :(( vede çok mutsuz

Cennetim13

Bebe
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
299
129
18
Bugun eşimin telefonunu şarja takmak için elime aldım ve biraz kurcaladim görüntülerde uygunsuz fotoğraflar vardı internetten indirmiş büyük olasılıkla yada arkadaşlık sitelerinden bir kaç kız fotoğrafi vardı bende sordum bilmiyorum dedi ben indirmemism dedi o sıra da abim bizdeydi dedim abim e söyleyeceğim dedi söyle bende abim i çağırdım durumu anlattım abim de o öyle birşey yapmaz dedi oda dan çıktı bana seninle sonra görüşecez dedi çıktım oda dan abim de onunla yarın konuşacağni söyledi ve ben çok kötü oldum :( birkaç böyle hatasını gördüm daha önce ve ben ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana yardım edin . .

Abine söylemeseydin keşke ama Canım böyle bi olayın açıklaması olamaz açık açık konuş durumun el veriyorsa rest çek adam akıllanmayacaksa boşuna ne kendini yıprat ne de Zaman'ını enerjini harca

Abine söylemeseydin keşke ama Canım böyle bi olayın açıklaması olamaz açık açık konuş durumun el veriyorsa rest çek adam akıllanmayacaksa boşuna ne kendini yıprat ne de Zaman'ını enerjini harca
durumum yok malesef bana arka çıkacak kimse de yok

Bugun eşimin telefonunu şarja takmak için elime aldım ve biraz kurcaladim görüntülerde uygunsuz fotoğraflar vardı internetten indirmiş büyük olasılıkla yada arkadaşlık sitelerinden bir kaç kız fotoğrafi vardı bende sordum bilmiyorum dedi ben indirmemism dedi o sıra da abim bizdeydi dedim abim e söyleyeceğim dedi söyle bende abim i çağırdım durumu anlattım abim de o öyle birşey yapmaz dedi oda dan çıktı bana seninle sonra görüşecez dedi çıktım oda dan abim de onunla yarın konuşacağni söyledi ve ben çok kötü oldum :KK43: birkaç böyle hatasını gördüm daha önce ve ben ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana yardım edin . .
Bnm esim de öyleydi yeni evli iken ama ona dersini verdim neden kendini uzuyor Sun ki cnm

Back
X