Cok uzgunum cok :((

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Arkadaslar cok uzgunum hemen konuya giriyorum bizim bi aile dostumuz vardi Emine ablam annemle kardes gibiydiler ama nasil olduysa dusman oldular yanlis anlasilmalar , alinganliklar ele avuca gelir hicbisey yok onlari baristirmak istiyorum artik. Lutfen yardım edin nasil baristiricam?

Son düzenleme:
annenizle onlar arasında bir seçim yapmak zorunda değilsiniz ki,
annenizden ayrılmadan da onlarla dostluğunuzu devam ettirebilirsiniz,
eminim gitseniz sizi geri döndürmezler yeni evlerini görmeye gidin bir hediye alarak, siz dostluğunuzu devam ettirin.
Anneniz de belki size uyup küslüğü bitirir?? Hem onları barıştırmanın sevabını kazanın hem de vefa borcunuzu ödeyin.. Anneniz sizi engellemeye çalışır mı ki?

Son düzenleme:
Aralarındaki kirginligin sebebi nedir affedemedik birbirimizi demissiz hepsini bi araya toplayıp sorunu cozdurmek ve sorun cozulunce onlara tekrar evinizde kalmayi teklif edin tabi olay çözüldükten sonra aileniz ve onlar kabul edecegine eminseniz

annenizle onlar arasında bir seçim yapmak zorunda değilsiniz ki,
annenizden ayrılmadan da onlarla dostluğunuzu devam ettirebilirsiniz,
eminim gitseniz sizi geri döndürmezler yeni evlerini görmeye gidin bir hediye alarak, siz dostluğunuzu devam ettirin.
Anneniz de belki size uyup küslüğü bitirir?? Hem onları barıştırmanın sevabını kazanın hem de vefa borcunuzu ödeyin.. Anneniz sizi engellemeye çalışır mı ki?

Hayir secim yapmak istemiyorum zaten. Ben herseyin duzelmesini istiyorum bizim oraya tekrar tasinmalarini. Annemle babamla konusucam ne derler bilmiyorum ama aralarini duzeltmek onlarin geri donmesini istiyorum. Ben hep annemin yanindaydim ama ablami anlamaya calismadim hic onun ne kadar kirildigini goremedim o benim icin cok degerliydi ama bunu gosteremedim :(

Aralarındaki kirginligin sebebi nedir affedemedik birbirimizi demissiz hepsini bi araya toplayıp sorunu cozdurmek ve sorun cozulunce onlara tekrar evinizde kalmayi teklif edin tabi olay çözüldükten sonra aileniz ve onlar kabul edecegine eminseniz

O kadar sacma seyler ki yanlis anlasilmalar, alinganliklar ele avuca gelir bisey bile yok. Ablam bisey soyledi biz yanlis anladik. Annem bisey soyledi ablam yanlis anladi. Annem cok katidir hic geri adim atmadi hep sucladi onlari. Buna cok uzulmusler. Ben nasil bu hale geldiler bilemiyorum abla kardesten bile yakindi onlar birbirine. :(

O kadar sacma seyler ki yanlis anlasilmalar, alinganliklar ele avuca gelir bisey bile yok. Ablam bisey soyledi biz yanlis anladik. Annem bisey soyledi ablam yanlis anladi. Annem cok katidir hic geri adim atmadi hep sucladi onlari. Buna cok uzulmusler. Ben nasil bu hale geldiler bilemiyorum abla kardesten bile yakindi onlar birbirine. :(

İnsallah hallolur lütfen üzülmeyin hepsini bi şekilde bi araya toplayinca durum ffarklı olcaktir

önemli olan hatayı anlamak,zararın neresinden dönülse kardır..belki tekrar taşınmak onlar için zor olur ama aradaki kırgınlıkları giderebilirsiniz belki..

Back
X