Çok üzgünüm gebelik kesesi büyümemiş.

bigelincik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
83
33
38
Kızlar bugün hamileliğimin 6+4 günündeyim.Geçen hafta doktorum ultrasonla 6 milim kese görüyorum dedi bugün gittiğimde ise alttan muayene etti her gün 1 milim büyümesi gerekirdi normalde 12 milim olması gerektiğini ama kesemin 9 milim olduğunu söyledi. yolk kesesini de görüyorum ancak sağlıksız gebelik gibi duruyor düşük önleyici vermicem kendiliğinden düşssün dedi. bu şekilde olup bebeği gelişen var mı?

Hiçbir fikrim yok, yine de yanındayım demek istedim. İnşallah bebeğin sana tutunur ve sağlıkla dünyaya gelir. Gelişmelerden haberdar et, Allah gönlüne göre versin

Ben 40 yaşındayım. Annem bana hamile kaldığında 34 yaşındaymış, karnında 4 kilo miyomla bana hamile kalmış. Önce düşük olur demişler, sonra Rahmi alırız. Ben tutunmuşum, bu kez de sakat doğar demişler. Zeynep kamilde o dönemin bir profesörü ben sakatlık öngörmüyorum, tek şansın var sonuna kadar git demiş. Sağlıklı doğmuşum, tek çocuğum ne yazık ki. Şimdi ben de hamile kalmaya çalışıyorum. Henüz 1 aylık evliyim. Senin için dua edeceğim kardeşim, Allah ol derse olur.

Ne kadar güzel Allah nasip etmiş doktorlar bazen en son söylenecek şeyi en önce söylüyorlar ne yazık ki. Hayırlı olsun evliliginiz:) Ben de çok dua edicem Sana da en güzel şekilde hamile kalmak nasip olsun inşallah Allah razı olsun

Çok teşekkür ederim :) amin inşallah Allah büyüktür, nasipse ben de anne olurum. doktorlar bazen insantanrı sendromuna tutuluyorlar. Ama benim tahminim doktor düşük olacağına yüksek bir ihtimal verseydi kendinden düşsün demezdi ilaç verirdi. Çünkü ilerlemişsin. Bir ihtimal ama böyle düşünmek istiyorum. Benzer tecrübesi olanlar mutlaka vardır, yazarlarsa seviniriz :)

Üzerinden baya vakit geçmiş ama merak ettim gebeliğiniz devam etti mi?

Canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın. En azından hamile kalabiliyorsun, olumlu düşün Güzel haberini beklerim

Benim ilk gebeliğimde 5 haftada kesen küçük yavaş büyüyor dedi 6 haftada bebeğin kalbi attı. 7 haftada düşük yaptım . Doktor kese yeterince gelişmediği için düşer demişti düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…