çok üzgünüm hemde çokk anneler gününde bebeğimi kaybettim

yasmin1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.512
1.252
158
ne yazsam ne söylesem kelimeler yetmezki henüz 8 haftalıktı bebeğim.birden ne ağrı ne sızı hiçbişey olmadan kanamamla gittim meleğim.ilk gebeliğimdi üstelik aşılama yoluyla.üzgünüm ne diyebilirimki başka.yarın doktor kontürolüm var.eğer bil bilginiz varsa kanama kaç gün sürer.hiç ağrım yok bu arda..

CNM duşuk oldugunu nerden bılıyorsun hastaneye gıttınmı bazen çok kanama olsa bıle duşuk olmayabılıyor belkı yavrun senınle

CNM duşuk oldugunu nerden bılıyorsun hastaneye gıttınmı bazen çok kanama olsa bıle duşuk olmayabılıyor belkı yavrun senınle

başınızsağolsun..ne desek hafifletmez acınızı..
rabbim tekrar nasip etsin..
yine bir anneler gününde evladınızı kucağınıza almayı...

Canım ben de ilk bebeğimi düşükle kaybettim.Ama benim cok kasık agrım oldu.Düşüğün agrısız oldugunu sanmıyorum.Sen bebeği gördünmü.Yani böyle değişik gelen.Yoksa sadece kanamadan mı böyle söylüyosun.Bu arada senin durumunu cok ii anlıorumm çok geçmiş olsun.Rabbim diğerini hemen kucagına versin

Canım ya yazını okudum ve ne yazıcağımı bilemedim inan. Çok üzüldüm, rabbim dayanma gücü versin. Yaradan mevlam yeni bir melek gönderir bu acılarını unutturur sana inş.

Son düzenleme:
evt kızlar biliyorum zaten doktora gitim önce pembemsi alıntım oldu onu görünce hemen gittim.gittiğimde bebeğim olması gereken yerden çok daha aşağıdaydı ultrosonla baktığınla ve yatsanda sanmiyorki tıtunsun dedi.doktor çıkıp eve gelince kanamam yoğunlaştı ve parçalar geldiğindiğini kendim gördüm eminim yani.yrın kendi doktoruma gidicem yinede ama hiç umudum yok.destekleriniz için çok tşkler herkese.

çok geçmiş olsun..inşallah hayırlı haberler alırsın doktorundan.bende 11-12 haftalıkken çok ağır kanamalı düşük tehlikesi atlattım yaklaşık 2ay kadar çok dikkat ettim şuan yeni yeni kendime geldim elhamdülillah.çok zor bir durum bilirim Rabbim sabrını versin.Mevlam güzel haberlerle şükrünü huzurunu mutluluğunu artırsın önce sağlık sonra hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin.kendine çok dikkat et..
hayırlı haberlerini yazman duasıyla

çok sağol cnm ama düşük yapmışım ve inanır mısın hiç ağrım olmadan.içimde parça kalmış dün kürtaj oldum.rabbimin taktiri ne denilebilirki

çok gecmıs olsun canım en ksıa zamanda tekrar nasib etsın Rabbim sağlıkla sıhhatle inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…