- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi yasmin1985
-
ne yazsam ne söylesem kelimeler yetmezki henüz 8 haftalıktı bebeğim.birden ne ağrı ne sızı hiçbişey olmadan kanamamla gittim meleğim.ilk gebeliğimdi üstelik aşılama yoluyla.üzgünüm ne diyebilirimki başka.yarın doktor kontürolüm var.eğer bil bilginiz varsa kanama kaç gün sürer.hiç ağrım yok bu arda..
ne yazsam ne söylesem kelimeler yetmezki henüz 8 haftalıktı bebeğim.birden ne ağrı ne sızı hiçbişey olmadan kanamamla gittim meleğim.ilk gebeliğimdi üstelik aşılama yoluyla.üzgünüm ne diyebilirimki başka.yarın doktor kontürolüm var.eğer bil bilginiz varsa kanama kaç gün sürer.hiç ağrım yok bu arda..
çok geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun..inşallah hayırlı haberler alırsın doktorundan.bende 11-12 haftalıkken çok ağır kanamalı düşük tehlikesi atlattım yaklaşık 2ay kadar çok dikkat ettim şuan yeni yeni kendime geldim elhamdülillah.çok zor bir durum bilirim Rabbim sabrını versin.Mevlam güzel haberlerle şükrünü huzurunu mutluluğunu artırsın önce sağlık sonra hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin.kendine çok dikkat et..
hayırlı haberlerini yazman duasıyla
çok sağol cnm ama düşük yapmışım ve inanır mısın hiç ağrım olmadan.içimde parça kalmış dün kürtaj oldum.rabbimin taktiri ne denilebilirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?