• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok uzgunum ya yine olmadi............

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
96
Fransa
kizlar biliyorsunuz benim bu ikinci tup bebek denemem ilkine gore daha iyiydi hersey 2

tane 8 hucreli iyi kalitede embriyom yerlestirildi ama galiba yine olmadi 8.gun kan testi

negatif bugun 11.gun idrar testi negatif kafayi yicem ya vallahi cuma gunu sozde test

gunum ama yaptirmayi dusunmuyorum bana negatif diyeceklerini bile bile niye

yaptiriyimki:1no2: o negatif sozunu duymak is te mi yo rumsenağlama cok kotuyum ya

butun hamilelik belirtilerim oldugu halde normalmi boyle olmasi kizlar neolur bana akil

verin verin ya hala belim ve kasiklarim agriyor bi tek goguslerim agrimiyor ve sisi indi ben

ne dusunmeliyim simdi kizlar eger hamile olsaydim cikardi dimi idrarda benim umudum

yok ama esim hala umitli bu beni daha cok uzuyor:çok üzgünüm:senağlama

kizlar biliyorsunuz benim bu ikinci tup bebek denemem ilkine gore daha iyiydi hersey 2

tane 8 hucreli iyi kalitede embriyom yerlestirildi ama galiba yine olmadi 8.gun kan testi

negatif bugun 11.gun idrar testi negatif kafayi yicem ya vallahi cuma gunu sozde test

yaptiriyimki:1no2: o negatif sozunu duymak is te mi yo rumsenağlama cok kotuyum ya

butun hamilelik belirtilerim oldugu halde normalmi boyle olmasi kizlar neolur bana akil

verin verin ya hala belim ve kasiklarim agriyor bi tek goguslerim agrimiyor ve sisi indi ben

ne dusunmeliyim simdi kizlar eger hamile olsaydim cikardi dimi idrarda benim umudum

idrar testine hiç güvenme bence ve test gününü bekle. inşallah hakkınızda hayırlısı olur...

Kesinlikle idrar testine hiç güvenme. Ben kan testi yaptırıncaya kadar hiç idrar testi yapmadım kanda pozitif olduğunu gördükten sonra yaptım ama o zaman bile çıkmamıştı. değer düşükse idrarda çıkmayabilir

canım dur bakalım belki gelmiştr bebeğin
idrar testi konusunda haklısın her ay tek çizgi görmekten usandım artık
her ay söz veriyorm yapmicam diye dayanamıyorum ve her negatifte yıkılıyorum
sen kan tetini bekle canım hakkında hayırlısı inşallah

canım benım ıdrar testtınde 9. gunu çıkmamıştı ama 12 gunu kanda hamıleydım bazı kısılerın embryo rahme bırakıldıgı gun tutunamayabiliyor 7 gune kadar tutunma sansı varmış o yuzden hıc uzulme benceayrıca son yenı tedavımde 9. gunu kanda baktım 24 çıktı ama hemsıre nıye yaptırdın dıye bana çok kızdı hamıle oldugum halde çıkmayabilirmiş canım gec tutunma oldaydı çıkmazdı ve cok uzulurdun dedi 12. ıstememızın sebebı herkeste aynı olmuyor kesın sonuc alıyoruz dedı sana bunları anlattım umıdını yıtırme cnm 12. gun testını yap sen ınsallah burda sevıneceğizzzzzzzz

Son düzenleme:
mutlaka testı yaptır.............inş çıkacak............nıçın ılla test gunu dıyo doktorlar ......o gun onemlı çunku....belkı tek bebektır o yuzeden şimdi testlerde negatıf.........genelde ıkız olunca testlerde çıkıyoo.............gor bak ınş hamışsındır canımmmmmmmmmmm

kaymaklım kan testi yaptırana kadar böyle şeyler düşünme hakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah cuma günü güzel sonuçlar alırsın canım

bencede canım kan testini yaptır
çok gördük son gün kan değeri yükseleni
hadi toplan bakalım bebişin seninleyse üzülmesin:CüvCüv:

test konusunu bilmiyorum kizlar fransada 14.gun istiyolar testi bakalim ya hayirlisi dualarinizi eksik etmeyin benden neolur kizlar

hala ümit var, bütün belirtileri yaşamışsın işte, idrar testini 15 günden önce yaparsan yanıltıyor... hadi inşallah... gününde kan testini yap ve müjdeyi ver bakalım...

canim bencede cuma gunu kan testini yaptir ve insallah sana bir mucize gelir o gun

kaymaklım inş. hayırlı haberler alırız bnde bu ay tüp deniycem cnm sorun neydi......

canim bence bosuna stres yapiyosun.seni çok iyi anliyorum.benimde test günüm 20 nisan.beklemek çok zor.ama sabret canim.bol bol dua et.

kaymaklım inş. hayırlı haberler alırız bnde bu ay tüp deniycem cnm sorun neydi......

cnm hic sorun yok bizde zaten bi kizim var 6 yasnda o normal oldu ama artik asla normal

olamaz esim trafik kazasi sonucu artik yuruyemiyor belden asagisinda his yok normalde

sorun yok VARDIR BUNDADA BIR HAYIR INSALLAHHH ...................

hayirlisi artik kizlar hepinize tek tek tesekkur eDerim allah razi olsun

hepinizden ins rabbim tum isteyenlere nasip etsin olmasa bile benim baska bebegim

kizim var onada uzuluyorum yanliz buyucek diye ama elimden hicbise gelmiyor gorelim

mevlam neyler neylerse guzel eylera.s.

benim 12. gün idrar testim negatif çıktı. Kan sonucum 79 du. Umutsuz olma, mutlaka testini yaptır. 8. gün kanda bile çıkmaması gayet normal. ınşallah olur canım yaa...

yaptiriyimki:1no2: O negatif sozunu duymak is te mi yo rumsenağlama cok kotuyum ya

canım benım ıdrar testtınde 9. Gunu çıkmamıştı ama 12 gunu kanda hamıleydım bazı kısılerın embryo rahme bırakıldıgı gun tutunamayabiliyor 7 gune kadar tutunma sansı varmış o yuzden hıc uzulme benceayrıca son yenı tedavımde 9. Gunu kanda baktım 24 çıktı ama hemsıre nıye yaptırdın dıye bana çok kızdı hamıle oldugum halde çıkmayabilirmiş canım gec tutunma oldaydı çıkmazdı ve cok uzulurdun dedi 12. ıstememızın sebebı herkeste aynı olmuyor kesın sonuc alıyoruz dedı sana bunları anlattım umıdını yıtırme cnm 12. Gun testını yap sen ınsallah burda sevıneceğizzzzzzzz

kaymaklım canım sedacıgıma kelımesı kelımesıne katılıyorum kan testını yaptır gunu gelınce ve o zamana kadar asla olumsuz dusunme benım bır arkadasın normal yolla hamıle kaldıgı halde adetı 10 gun gecmıstı ama ıdrarda cıkmadı dusun artık;;

test konusunu bilmiyorum kizlar fransada 14.gun istiyolar testi bakalim ya hayirlisi dualarinizi eksik etmeyin benden neolur kizlar

EVET CANIM BENDEN 14. GUN ISTEDILER SEN DIGER TESTI NASIL YAPTIRDIN ?LABARATUARLAR RECETESIZ YAPMIYOR BURDA:uhm:doktora gidip recetemi yazdirdin?

EVET CANIM BENDEN 14. GUN ISTEDILER SEN DIGER TESTI NASIL YAPTIRDIN ?LABARATUARLAR RECETESIZ YAPMIYOR BURDA:uhm:doktora gidip recetemi yazdirdin?

CANIM RECETE YAZDIRMADIM 18 EUROYA YAPTIRDIM HEMDE BOSUNA GITTI PARA BIDE MORALIMIDE BOZDU KESKE YAPMASAYDIM ARTIK HAYIRLISIIKI GUNUM KALDI INS HAMILEYIMDIR HIC UMUDUM YOK AMA:Saruboceq:a.s.

Back
X