merhaba arkadaşlar ,
öncelikle birileri birilerini kınayabilir yargılayabilir eleştiriye boynum kıldan ince çok üzgünüm ama eşimden boşanalı bir hayli oldu ve biriyle beraberim ve bu kişi malesef evli
bu arada 3 yıldır birlikteyiz geçen yıl hamile olduğumu öğrendim ve aldırmak zorunda kaldım.başka çarem yoktu
ve aradan 1 yıl geçti korunmama rağmen ayrıca sprıal olmasına rağmen yine hamileyim
ve aldırmak istemiyorum şuan çok yeni 4 haftalık ama yine aldırmamız gerektiğini buna gücümüz olmadığını toplumun yargıları bakış açısı vs..Haklıda ama bunu artık vicdanım kaldırmıyor.ondan ayrılma kararı aldım.onu çok sevmeme rağmen bebeğide aldıracağım mecburen
çünki tek başınayım bu hayatta ben çalışmazsam ne kalacak yerim nede bebeği büyütecek imkanım olmayacak .şuan özel bir şirkette çalışıyor kendimi geçindirebiliyorum.ama çalışmazsam desteğim yok.bu bebeği aldırmak konusunda tabiki sizlerden fikir istemiyorum ama kimseye anlatamıyorumki kendi içimde delirmek üzereyim.ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim
öncelikle birileri birilerini kınayabilir yargılayabilir eleştiriye boynum kıldan ince çok üzgünüm ama eşimden boşanalı bir hayli oldu ve biriyle beraberim ve bu kişi malesef evli