çok üzgünüm

16uzgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
1
20
3
merhaba arkadaşlar ,

öncelikle birileri birilerini kınayabilir yargılayabilir eleştiriye boynum kıldan ince çok üzgünüm ama eşimden boşanalı bir hayli oldu ve biriyle beraberim ve bu kişi malesef evli :( bu arada 3 yıldır birlikteyiz geçen yıl hamile olduğumu öğrendim ve aldırmak zorunda kaldım.başka çarem yoktu:(ve aradan 1 yıl geçti korunmama rağmen ayrıca sprıal olmasına rağmen yine hamileyim:(ve aldırmak istemiyorum şuan çok yeni 4 haftalık ama yine aldırmamız gerektiğini buna gücümüz olmadığını toplumun yargıları bakış açısı vs..Haklıda ama bunu artık vicdanım kaldırmıyor.ondan ayrılma kararı aldım.onu çok sevmeme rağmen bebeğide aldıracağım mecburen :( çünki tek başınayım bu hayatta ben çalışmazsam ne kalacak yerim nede bebeği büyütecek imkanım olmayacak .şuan özel bir şirkette çalışıyor kendimi geçindirebiliyorum.ama çalışmazsam desteğim yok.bu bebeği aldırmak konusunda tabiki sizlerden fikir istemiyorum ama kimseye anlatamıyorumki kendi içimde delirmek üzereyim.ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim:(

merhaba arkadaşlar ,

öncelikle birileri birilerini kınayabilir yargılayabilir eleştiriye boynum kıldan ince çok üzgünüm ama eşimden boşanalı bir hayli oldu ve biriyle beraberim ve bu kişi malesef evli :KK43: bu arada 3 yıldır birlikteyiz geçen yıl hamile olduğumu öğrendim ve aldırmak zorunda kaldım.başka çarem yoktu:KK43:ve aradan 1 yıl geçti korunmama rağmen ayrıca sprıal olmasına rağmen yine hamileyim:KK43:ve aldırmak istemiyorum şuan çok yeni 4 haftalık ama yine aldırmamız gerektiğini buna gücümüz olmadığını toplumun yargıları bakış açısı vs..Haklıda ama bunu artık vicdanım kaldırmıyor.ondan ayrılma kararı aldım.onu çok sevmeme rağmen bebeğide aldıracağım mecburen :KK43: çünki tek başınayım bu hayatta ben çalışmazsam ne kalacak yerim nede bebeği büyütecek imkanım olmayacak .şuan özel bir şirkette çalışıyor kendimi geçindirebiliyorum.ama çalışmazsam desteğim yok.bu bebeği aldırmak konusunda tabiki sizlerden fikir istemiyorum ama kimseye anlatamıyorumki kendi içimde delirmek üzereyim.ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim:KK43:
Buyurun cenaze namazına burası karışacak

Yaşadığınız yer küçük bi yer mi büyük yerlerde kimse kimseyi tanimiyor.sizi kinamiyorum fakat o meleklere üzüldüm.hatanizi onlar çekiyor.peki sevgiliniz ne diyor bu duruma esiyle arasi nasil

Valla isterseniz ortadan ikiye yarılın üzüntüden.
Yine de bile isteye kendini böyle bir duruma düşüren bir insana acıyamıyorum.
Tek acıdığım o giden canlar.
Bir gün bunu hesabını vericeksiniz.
İşiniz var çalışıyorsunuz bir erkeğe ihtiyacınız yok siz sadece kendinizi tatmin için bir yuvayı dağıtıp can almışsınız.

Linç yemeye mi geldin, karşındaki adam olsaydı
1- Karısını boşardı
2- Seni metres yapmazdı
3- Kaç kez çocuk aldırtmazdı
Gözünü aç, gönlünü aç.
İkisi de kararmış gibi.
Çok haklısınız burda herkesten suçlu adam bence ama Küçük melekler çekiyor suçunu onlarin vebali gelir bulur bi gun malesef...

O koca benim yada baskasınında kocası sevgilisi olabilirdi hatta siz evliyken sizinde kocanızda olabilirdi
Yeryüzünde adammı kalmadıda evli barklı biriyle berabersiniz
Rabbimin verdigi sorgulanmaz ama o bebeğin sucu günahı neydide böyle bir kadına nasip oldu

Icım acıdı yazdıklarınızı okuyunca çok yazık hem diğer kadına hem de karninizdakine 3 yıldır devam eden bir ilişki o adam zaten size değer verseydi önce boşanir daha sonra sizinle birlikte olurdu bence daha fazla kendinizi kullandirmayin

merhaba arkadaşlar ,

öncelikle birileri birilerini kınayabilir yargılayabilir eleştiriye boynum kıldan ince çok üzgünüm ama eşimden boşanalı bir hayli oldu ve biriyle beraberim ve bu kişi malesef evli :KK43: bu arada 3 yıldır birlikteyiz geçen yıl hamile olduğumu öğrendim ve aldırmak zorunda kaldım.başka çarem yoktu:KK43:ve aradan 1 yıl geçti korunmama rağmen ayrıca sprıal olmasına rağmen yine hamileyim:KK43:ve aldırmak istemiyorum şuan çok yeni 4 haftalık ama yine aldırmamız gerektiğini buna gücümüz olmadığını toplumun yargıları bakış açısı vs..Haklıda ama bunu artık vicdanım kaldırmıyor.ondan ayrılma kararı aldım.onu çok sevmeme rağmen bebeğide aldıracağım mecburen :KK43: çünki tek başınayım bu hayatta ben çalışmazsam ne kalacak yerim nede bebeği büyütecek imkanım olmayacak .şuan özel bir şirkette çalışıyor kendimi geçindirebiliyorum.ama çalışmazsam desteğim yok.bu bebeği aldırmak konusunda tabiki sizlerden fikir istemiyorum ama kimseye anlatamıyorumki kendi içimde delirmek üzereyim.ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim:KK43:
Sen saka mısın ya? Her şeyi geçtim Allah korkunda mı yok. Hem evli bir adamla birliktesin hem zina yapıyorsun.
Siz böyle keyif yapacağım diye kaç bebeğin daha canına kıyacaksınız? Ah ah neler demek geliyor içimden şu evli adamlarla sevgili olanlara üstüne birşeyler yaşayanlarla ama işte mune var. Onlara da adam denmez gerçi. H
ayatta bir kaliteniz olsun bir amacınız olsun. Bunların hepsi inançsızlıktan kaynaklanıyor. Inanci olan insan böyle şeyler yapmaz bilir kötüyü iyiyi günahı sevabı. Allah sonumuzu hayır etsin. Sizin gibi kadınları da ailemizden uzak tutsun inşallah. Öyle evde karısı dururken başkasına giden adamlara da akıl fikir versin kahretsin inşallah.

Diyecek cok sey var ama demeyeceğim adamin esine ve doğmamış doğamamış bebeklere üzüldüm.

Back
X