- 1 Mayıs 2020
- 97
- 46
- 18
- 34
- Konu Sahibi birpasiflora
-
ÖncelikLe geçmiş olsun. Sanırım hamilesiniz hiç üzülmeyin bence biraz erken diye düşünüyorum. Mesleğim gereği böyle sorunlar çıkan gebelerin bebeklerinin Doğduklarında sapasağlam olduklarını çok gördüm. inşallah öyle olur sizin de. ayrıca bu sorunların çoğu bebeğin sağlığını Çok etkileyecek düzeyde olmuyor. Bence bol bol dua edin Şimdiden Üzmeyin kendinizi de bebeğinizi de.Bu hafta öyle zor geçti ki benim için bebeğimin kalbinde delik ve parlaklık tespit edildi yıkıldım kaç gündür doktor doktor gezdim biraz içimi ferahlayacakken eşimle kavga ettik sorun onun ailesi zaten 1 yıldır devam eden bi sorun öyle çaresiz öyle bıktım ki herşeyden ama bunlara rağmen bebeğim içerde hep hareket halinde bana anne güçlü ol der gibi her an hissettiriyor kendini bana çok şükür bebeğim senin varlığına
Çok geçmiş olsun sağlıkla alırsınız umarım kucağınızaBu hafta öyle zor geçti ki benim için bebeğimin kalbinde delik ve parlaklık tespit edildi yıkıldım kaç gündür doktor doktor gezdim biraz içimi ferahlayacakken eşimle kavga ettik sorun onun ailesi zaten 1 yıldır devam eden bi sorun öyle çaresiz öyle bıktım ki herşeyden ama bunlara rağmen bebeğim içerde hep hareket halinde bana anne güçlü ol der gibi her an hissettiriyor kendini bana çok şükür bebeğim senin varlığına
Amin inşallah çok sağolun bu destek mesajınız için evet hamileyim 22haftalık detaylı ultrasonda görüldü bebeğimin kalbinde de ki parlaklık ve delik inşallah tez vakitte kapanırÖncelikLe geçmiş olsun. Sanırım hamilesiniz hiç üzülmeyin bence biraz erken diye düşünüyorum. Mesleğim gereği böyle sorunlar çıkan gebelerin bebeklerinin Doğduklarında sapasağlam olduklarını çok gördüm. inşallah öyle olur sizin de. ayrıca bu sorunların çoğu bebeğin sağlığını Çok etkileyecek düzeyde olmuyor. Bence bol bol dua edin Şimdiden Üzmeyin kendinizi de bebeğinizi de.
Amin inşallahh çok sağolunÇok geçmiş olsun sağlıkla alırsınız umarım kucağınıza
Amin inşallahGeçmiş olsun Allah acil şifalar versin zor günlerinizde kimlerin destek kimlerin köstek olduğunu unutmayın sonra lazım olur
Doktor deılım ama kalp delıklıgı gercekten gecen bi hastalık.Tedaviside var.Benım arkadaşım vardı pili vardı kalbınde ılkokuldaydık.Şimdi kendisi evlendi diyetısyen oldu.Turp gıbı masallah.Sızın bebegınızde ole olucak.Saglıkla alırsınız ınsallah kucagınıza.Kocanıza da dıyecek kelıme bulamıorum.Uzulmeyın kemdınıze ve bebegınıze odaklanın.Bu hafta öyle zor geçti ki benim için bebeğimin kalbinde delik ve parlaklık tespit edildi yıkıldım kaç gündür doktor doktor gezdim biraz içimi ferahlayacakken eşimle kavga ettik sorun onun ailesi zaten 1 yıldır devam eden bi sorun öyle çaresiz öyle bıktım ki herşeyden ama bunlara rağmen bebeğim içerde hep hareket halinde bana anne güçlü ol der gibi her an hissettiriyor kendini bana çok şükür bebeğim senin varlığına
Allahım inşallah doğumuma kadar kapanır çok sağolunBenim arkadasimin bebegindede öyle görüldü. Dogumdan sonra belki ameliyat gerekecek dediler. Ama sükür doguma kadar kendinden kapandi. Hicbir sorunu yok. Insallah Sizdede öyle olur . Esinize de Allah akil fikir versin. Zamani mi simdi. Baslatmasin sülalesinede
Aminn çok güzel bir mesaj bu desteğiniz için çok teşekkür ederimAllah size sağlıklı doğumlar ve minik yavrunuza bol sağlıklı bir gelecek nasip etsin. Bu döneminiz "büyülü bahçe" dedikleri dönem, içinizdeki yavru dışındaki hersey teferruat, mesajınızı okuyunca çok üzüldüğümü yazmadan geçemedim, Allah eşinizi ıslah etsin
Evet doktorumda geçer dedi korkma dedi ama ilk gebeliğim biraz yıprattı beni bu durum inşallah dediğiniz gibi sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma. Destek mesajınız için çok teşekkür ederimDoktor deılım ama kalp delıklıgı gercekten gecen bi hastalık.Tedaviside var.Benım arkadaşım vardı pili vardı kalbınde ılkokuldaydık.Şimdi kendisi evlendi diyetısyen oldu.Turp gıbı masallah.Sızın bebegınızde ole olucak.Saglıkla alırsınız ınsallah kucagınıza.Kocanıza da dıyecek kelıme bulamıorum.Uzulmeyın kemdınıze ve bebegınıze odaklanın.
Allahım inşallah doğumuma kadar kapanır çok sağoluneşimde bir anne varki sormayın çok çektim şu 1 senede hala çektiriyor 5 aylık hamileyim bebeğimin sağlık sorununu beni mahvetti bir de bu gerginliği yaşıyorum
Her sey harıka olucakEvet doktorumda geçer dedi korkma dedi ama ilk gebeliğim biraz yıprattı beni bu durum inşallah dediğiniz gibi sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma. Destek mesajınız için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?