Anlamadım siz biriyle karıştırıyorsunuz herhalde bence de burası hiç yeri değil sizin dediğiniz komikte değil hesabıma bakın istersinizE sen dün, eşimle boşanma aşamasındayım, korunmadan seviştik ne yapacağımı bilmiyorum deyip, kanlı akıntını atmıştın. Hamile olmadığına neden üzüldün şimdi? Milleti trollüyorsan bu topik hiç yeri değil söyleyeyim.
Öyle mi diyorsunuz umarım dediğiniz gibidirCanım lekelenme olduktan hemen sonra test pozitif çıkmaz ki
Sen dün akışa kanlı akıntı fotoğrafını attın ve biz şikayet edince silindi. O fotoğrafın üstünde de eşimle boşanma aşamasındayız ne yapacağımı bilmiyorum yazıyordu. Trollük yapacaksan kendi zekanı baz alarak yapma.Anlamadım siz biriyle karıştırıyorsunuz herhalde bence de burası hiç yeri değil sizin dediğiniz komikte değil hesabıma bakın istersiniz
Siz ne terbiyesiz birisiniz belliki beni biriyle karıştırıyorsunuzSen dün akışa kanlı akıntı fotoğrafını attın ve biz şikayet edince silindi. O fotoğrafın üstünde de eşimle boşanma aşamasındayız ne yapacağımı bilmiyorum yazıyordu. Trollğk yapacaksan kendi zekanı baz alarak yapma.
Canım sen testini regline yakın yap lekelenmeden hemen sonra pozitif olmayabilirDün konu açmıştım lekelenme var diye bugün dayanamadım test yaptım ve sonuç yine negatif gerçekten çıldıracağım bu sefer kesin pozitif olur diye düşünüyordum çok üzgün yıpranmış ve kanadı kırılmış hissediyorum
Tamam teşekkür ederimCanım sen testini regline yakın yap lekelenmeden hemen sonra pozitif olmayabilir
Yooo karıştırmıyorum, eminim. Seni şikayet ettim bakarlar şimdi, erkek misin nesin.Siz ne terbiyesiz birisiniz belliki beni biriyle karıştırıyorsunuz
Baksınlar hanımefendi gerçekten normal değilsiniz çünkü lütfen sayfamdan çıkın birincisi ben hiç eşimle boşanıyorum falan yazmadım bu konu da da ilk defa yazı yazmadım aylardır yazıyorumYooo karıştırmıyorum, eminim. Seni şikayet ettim bakarlar şimdi, erkek misin nesin.
Laps diye kanlı akıntı fotoğrafı atan sen normalsin ben normal değilim tamamBaksınlar hanımefendi gerçekten normal değilsiniz çünkü lütfen sayfamdan çıkın birincisi ben hiç eşimle boşanıyorum falan yazmadım bu konu da da ilk defa yazı yazmadım aylardır yazıyorum
Hanımefendi kanlı akıntı fotoğrafı attım hattaLaps diye kanlı akıntı fotoğrafı atan sen normalsin ben normal değilim tamam
Tamam teşekkür ederim
Kusura bakmayın sizde ama çok üzdü bu sonuç beniCanım sen testini regline yakın yap lekelenmeden hemen sonra pozitif olmayabilir
Laps diye kanlı akıntı fotoğrafı atan sen normalsin ben normal değilim tamam
Teşekkür ederimkişileri karıştırdınız, konu dışı ve üsluptan dolayı ceza puanınıza bağlı olarak 7 gün ceza aldınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?