• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm :(

meyde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
272
0
46
Uşak
Arada ayrılıklarım olmasına rağmen 8 yıllık bir ilişkim vardı.1 buçuk yıl ayrı kaldık ve yaklaşık 1 yıl önce barıştık.O zamanlar bana çok ilgiliydi belki de barışmak için bilmiyorum.
Sonraları mesajlaşmaktan çok sıkıldığını ve elinde telefonla dolaşmak istemediğini söyledi ve bana mesajkoliksin dedi.
Geçenlerde de benden habersizz açtığı bi facesi varmış onu yakaladım sonra bunu yaptığına pişman olmadığını çünkü onu çok fazla bunalttığımı söyledi.Ben de olmuyo ayrılalım dedim zaten bir sürü sorunumuz var :25: ve sınav dönemindeyim ayrıca son sınıfım hiç bir şeye odaklanamıyorum,çalışamıyorum da :25: ara sıra görüşüyoruz ama ona olan güvenimi yitirdim ne yapmam gerek bilmiyorum:50::43:

Son düzenleme:
ayrıl barış ve sakız gibi uzamıs ilişkiden hayır gelmiyor canım malesef tecrübeyle sabittir...

bazen nedense bu kotu seyler hep sınav donemlerinde falan yakalar insanı benimde basıma gelmişti... ama zaman gecince kendine kızıyosun böle takıp sorun ettigin zamanını harcadıgın icin

tamamen at gitsin artık kafandan onu... derslerine kanalize ol, hiçbişey hiçkimse geleceginden onemli degil

inan bana biri gder biri gelir... böle bu işler kimse için o tatlı canını sıkmaya değmiyor :34:

bu insanlar çok nankör ya erkeklerin ilgisine güven olmuyor:19::19: canın acır ama çok yanlış canm gizli face falan ne demek oluyo...bende son sınıfım benimde vizelerim başlıyo ama insanda bi gram moral bırakmıyolar yaa...benciller herşey elde edene kadar...çıkmadan önceki saf aşık adam gidiyo yerine şeytan geliyo sanki çok sinirliyimmm:50:intikam almak istiyorum:51: ama beceremem eminim:31:

sende bırak pesını hıc arayıp sorma bakalım sınavlarına yoğunlas bakalım tavrı ne olacak...bunlarda bı tuhaf yaa ınsan sevgılısıyle her halde msj lasmak konusmak ıster erkekler hemen sıkılıyor bu tur seylerden hıc arayıp sormayacaksın o zmn ıı olur ınsallah...

Galiba ilgimizi, sevgimizi açıkça gösterdiğimiz için bunları yaşayanlar biz oluyoruz. Arada iletişiminizi sürdürdüğünüz için bir rahatlık var herhalde onda da nasıl olsa senden haber alıyor şeklinde, bu aralar sen derslerine odaklan sadece canım birazcık habersiz kalınca daha çok değerli olucaksın inan bana... İnşallah her şey istediğin gibi olur :31:

sıkılmış olabilir arkadaşın...
zaten uzadıkça uzamış...
soğuduysan sana gerçekten değer veren biri mutlaka çıkar karşına...
bu tür insanlarla ömür geçmez..
herşeyden önce kırıcı kendileri

sende bırak pesını hıc arayıp sorma bakalım sınavlarına yoğunlas bakalım tavrı ne olacak...bunlarda bı tuhaf yaa ınsan sevgılısıyle her halde msj lasmak konusmak ıster erkekler hemen sıkılıyor bu tur seylerden hıc arayıp sormayacaksın o zmn ıı olur ınsallah...

Aramıyorum artık ben de bıraktım kendi haline ben de diyorum insan sevgilisiyle mesajlaşmak görüşmek istemez mi diye telefondan sıkılıyomuş bilmiyorum artık:50:

Galiba ilgimizi, sevgimizi açıkça gösterdiğimiz için bunları yaşayanlar biz oluyoruz. Arada iletişiminizi sürdürdüğünüz için bir rahatlık var herhalde onda da nasıl olsa senden haber alıyor şeklinde, bu aralar sen derslerine odaklan sadece canım birazcık habersiz kalınca daha çok değerli olucaksın inan bana... İnşallah her şey istediğin gibi olur :31:

Evet sevgimizi gösterince şımarıyolar sonra biz de üstlerine gidince kaçan kovalanır oluyo biz fazla değer veriyoruz.İnşallah yoluna girer her şey iyi ya da kötü:31:

sıkılmış olabilir arkadaşın...
zaten uzadıkça uzamış...
soğuduysan sana gerçekten değer veren biri mutlaka çıkar karşına...
bu tür insanlarla ömür geçmez..
herşeyden önce kırıcı kendileri

Sıkıldın mı deyince mesajdan sıkıldım senden değil diyo :50: bilmiyorum galiba ondan vazgeçmeliyim:50:

Back
X