cok uzgunum.

totemvetabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
55
0
36
Osmaniye
merhabalar.. Cok sikintiliyim, burada konusmak paylasmak istedim.. 14 aylik evliyim ve bosanma surecindeyim. Severek evlendik, fakat sorunlar, kavgalar bitmedi. Daha evliligimizin ilk aylarindan itibaren her munakasamizdan sonra siddet gordum ve bes aylik evliyken ailemin yanina dondum. Tekrar deneyelm dedik ve iki gun oncesine kadar, yani yaklasik 9 ay tartismalar kavgalar bitmedi. Ben yasadklarmn etkisinden kurtulamadim, sinirleri bozuk takintili bi tip oldum, esim de anlayisszliklarina devam etti. Derken 2 gun once tekrar ayrldm evden. Cok mutsuz cok uzgunum, hayatim bitmis gibi, evimi duzenimi ariyorum. Cok karisigim cok..

Şu an alt üst olmuş durumdasın ama inşallah zamanla ne kadar doğru bir karar aldığını anlayacaksın.

Neredesin şimdi,annenin yanında mısın ?

evı terk edıp bı süre annenızın yanına gıtmışsınız

denemışsınız yanı

sonra olmadı yıne beraber yaşadınız

baktınız olmuyor

zorlamamak gerekır dıye düşünüyorum, zor bı süreç olabılır sızın ıçın

hıç kımse boşanmak ıçın evlenmez, kımse yuvasını yıkmak ıstemez

ama bazen zorlamakda gereksızdır, baktın olmuyor, zorlamıcaksın... en mantıklısı yollarınızı ayırmak gıbı geldı

merhabalar.. Cok sikintiliyim, burada konusmak paylasmak istedim.. 14 aylik evliyim ve bosanma surecindeyim. Severek evlendik, fakat sorunlar, kavgalar bitmedi. Daha evliligimizin ilk aylarindan itibaren her munakasamizdan sonra siddet gordum ve bes aylik evliyken ailemin yanina dondum. Tekrar deneyelm dedik ve iki gun oncesine kadar, yani yaklasik 9 ay tartismalar kavgalar bitmedi. Ben yasadklarmn etkisinden kurtulamadim, sinirleri bozuk takintili bi tip oldum, esim de anlayisszliklarina devam etti. Derken 2 gun once tekrar ayrldm evden. Cok mutsuz cok uzgunum, hayatim bitmis gibi, evimi duzenimi ariyorum. Cok karisigim cok..

cnm öncelikle çok üzüldm ama dik dur yılma öncelikle bence boşanman en iisi istatistklerde gösteriyor ki bir kez şiddet uygulayan adam yne şiddet uygular ama boşanma dawasnda acısını çıkar adamn herşeyini al bedeli olmaz çektiğin acının ama için rahatlar en azından ne olrsa olsn kimse kimse ye şidder uygulayamaz!!!

CANIM bneim halin belliki çok karsık...ailen arkandamı yanı bır ınsan şiddet gördugu bır evı bır duzenı nasıl arar kı anlamıyorum
ailende sıkıntı yaratıyorda ondanmı arıyorsun evını...

şiddet olan bır evde düzen olmaz zaten..

bence boşan derım ben üzülerek ... :(

Bence en doğru olanı yapmışsın.Bebek var mı?Yoksa çok sanslısın.Değişir diye bekleme değişmez ailen de arkandaysa sorun yok zamanla unutursun gider.

Sen elinden geleni yapmışsın,en azından vicdanın rahat olsun. Şiddet gördüğün insana nasıl tekrar sarılabilirsin ki..Allah kimseye göstermesin..Allah üzüntünü,acını dindirsin. :ssz:

insan birşeyin değerini kaybedince anlarmış,keşke bu noktaya gelmeseydınız saygı cok önemlı malesef onu kaybedınce hıcbırsey eskısı gıbı olmuyor...sizin icin hayırlısı ne ise o olsun,hayatınızın bittiğini düşünmeyın yenıden başlayın herkes kaderını yaşar,yenı bır yol çizin bundada vardır bır hayır,dr.dan destek alın tek başınıza zor olacaktır mutlaka...

Sevdiğim bir sözü paylaşmak istedim senle, umarım üstüne alınırsın; " Elimden gelen herşeyi yaptıktan sonra, sıra ayağımdan geleni yapmaya geldi; GİTMEK..."

ya sen kaç yıllık evlisin anlayamadım.eski konularına baktım bir 6 yıllık demişsin bir 3 yıllık demişsin.

arkadaşlar konu fake ben size söyliyeyim

tesekkur ediyorum cevaplarnz icin.. Annemin yanindaym. Ilk donusumde bu duygu yoktu, ama suan evimi cok ariyorum, annem, ailem bana destek fakat ben kendimi cok yabanci hissedyrum burda. Psikoterapiye basladm ama cok yeni.. Hep sucluyorum kendimi, alttan alsaydim soyle yapsaydim boyle olsaydim gibi.... Cocuk yok, hicbi zaman anne olamycam, sevemiycem, sevilmiycem diye dusunuyrum. Bosanmis kadin onyargilarindan cok korkuyorum. Gelecek sanki kapkara..

cebimden arkadasn hesabindan giriyorum siteye. Kendim hesap acamadim cunku tlfndan anlayamadim. Arkadas da esi yazdklarini okudu diye actgi konularin icerigyle oynadim diyodu. Yemin ederim yazdklarim %100 gercek ve tek amacim paylasp rahatlamak.

bu konuyu açan kim şimdi? siz mi arkadaşınız mı? yoksa bu da yeni bir tez çalışması mı? :27: kk kadınları süpersiniz canlar :)

2. bir şans vermiş ve denemişsin.madem olmuyor ve mutsuzsun katlanmana gerek yok.karar senin karanın bizler neler yaşadığını bilemeyiz.kendi için en doğru olanı yap.Allah yardımcın olsun

Back
X