çok üzgünüm

mavi555

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
104
3
16
35
Bursa
kızlar merhaba ben eşimle zor bi nişanlılık dönemi geçirdim gelgitlerim ve sürekli emin olamamamdan kaynalanan sorunlar.hep glgit yaşadım doğru mu yapıyorum bu kişiyle evlenerek diye.neyse kac kere bozulduk nişan attık gibi oldu ama sonra barıştık.
tabi barışmaların çoğu benim çabam ile oldu.adını koyamadığım bir şekilde eişim bende saplantı gibiydi.anlaşamadığımızı çok defa gördük.eşim yaş itibariyle biraz daha mantıklı davranıyordu benim gibi duygsal davranmamaya çalışıyordu beceriyordu da..
eşim sinirli ve birden parlayan bir insan.hep evlenince herşeyin çok güzel olacağına inanıyordum.içimdeki bu umut ve inanç beni evliliğe götürdü. ALLAH bana o kadar çok gösterdi ki olmayacağını anlaşamadığımızı eşimin eksik yanlarını bana uygun olmayan davranışlarını ama diyorum ya sanki büyülenmiş gibi hiç bişeyi anlayamıyordum vazgeçemiyordum.saplantı gibiydi.
eşimle çok kavgalarımız oldu evlendiğimzde herkes gibi anlaşamamak zıtlaşmak gibi evliliğin ilk zamanlarında yaşanan şeyler.bu evlilikten hep kendimi sorumlu tuttum.ben istemeseydim olmazdı.şimdi farklı ve üzücü bir sorunum var eşimin bi rahatsızlığı çıktı ileri derecede duyma sorunu var ve çok üzülüyorum hem kendime hem ona.

Hala anlaşamıyor musunuz ?
Yoksa rahatsızlığını mı dert ettiniz ?
Acil şifalar diliyorum

dereyi görmeden baçayı sıvamamışsın ki. sen görmüşsün önünde akan dereyi cumburlop dalmışsın içine :( saplantı ne demekki hayatlarınızı birbirinize zehir etmeyemi saplantınız anlaşamadığınız insanla evlenerek ?

kızlar merhaba ben eşimle zor bi nişanlılık dönemi geçirdim gelgitlerim ve sürekli emin olamamamdan kaynalanan sorunlar.hep glgit yaşadım doğru mu yapıyorum bu kişiyle evlenerek diye.neyse kac kere bozulduk nişan attık gibi oldu ama sonra barıştık.
tabi barışmaların çoğu benim çabam ile oldu.adını koyamadığım bir şekilde eişim bende saplantı gibiydi.anlaşamadığımızı çok defa gördük.eşim yaş itibariyle biraz daha mantıklı davranıyordu benim gibi duygsal davranmamaya çalışıyordu beceriyordu da..
eşim sinirli ve birden parlayan bir insan.hep evlenince herşeyin çok güzel olacağına inanıyordum.içimdeki bu umut ve inanç beni evliliğe götürdü. ALLAH bana o kadar çok gösterdi ki olmayacağını anlaşamadığımızı eşimin eksik yanlarını bana uygun olmayan davranışlarını ama diyorum ya sanki büyülenmiş gibi hiç bişeyi anlayamıyordum vazgeçemiyordum.saplantı gibiydi.
eşimle çok kavgalarımız oldu evlendiğimzde herkes gibi anlaşamamak zıtlaşmak gibi evliliğin ilk zamanlarında yaşanan şeyler.bu evlilikten hep kendimi sorumlu tuttum.ben istemeseydim olmazdı.şimdi farklı ve üzücü bir sorunum var eşimin bi rahatsızlığı çıktı ileri derecede duyma sorunu var ve çok üzülüyorum hem kendime hem ona.

Ben zorla kurdum bu yuvayı, ben bozacağım der gibi olmuş. Eşimle hazır anlaşamıyorduk, şimdi de duymuyor, boşanmak istiyorum, destek arıyorum mu olay?

Duyma cihazları ile düzeltilemiyecek bir sorun mu? Şimdi üzüldüğünüz ne tam olarak?

her ne olursa olsun sonuçta evlenmişsiniz geçmişi düşünerek yaşayamazsınız...bir söz verdiniz HASTALIKTA SAĞLIKTA diye...eşinize destek olmayı ve daha ılımlı düşünmeyi deneyin geçmişle yaşamayı bırakın bence...aynı şey sizinde başınıza gelebilirdi..

Cok gecmis olsun, sagliktan daha onemli bir sey yok iste.. umarim atlatir ve bu donem birbrinize daha da fazla kenetlenmenize vesile olur.

hastalık her insanın her an karşılaşabileceği bir şey
insan birini kolu, bacağı, kulağı için sevmez ki
tabii sevdiğinizin sağlıklı olmasını istersiniz, ama duyma problemi çıktı diye evliliğinizi sorgulamayın
madem eşiniz olgun, size de değer veriyorsa sorun etmeyin
kimse mükemmel değil
evcilik oynarken hayalini kurduğumuz gibi değil dünya
sizin kafanız karışmış
elinizdekinin değerini bilmezseniz sonra daha çok üzülebilirsiniz Allah korusun
kendiniz ve eşiniz için hayatı eziyete çevirmeyin, tam tersi eşinize evliliğinize sahip çıkıp, yuvanızı huzurlu bir yer yapın

Evlendikten sonra neyin sorgulamasi bu. Saplantiniz gecti de (rahatsizligi sanki bunda etkili olmus gibi) bosanmak mi istiyorsunuz yoksa. :ssz:

''Keşke okadar sorun varken evlenmeseydim, şimdi bide hastalığı var.'' bunu ima etmişsiniz resmen.
Yani anladığım eşinizin duyma sorununa üzülmemişsiniz, bu durumda onunla evli kaldığınıza üzülmüşsünüz.

benim demek istediğim şu bazı şeyler bana gösterildi keşke zamanında vazgeçseydim diyorum eşimin durumuna üzüldüm tabiki

Ben zorla kurdum bu yuvayı, ben bozacağım der gibi olmuş. Eşimle hazır anlaşamıyorduk, şimdi de duymuyor, boşanmak istiyorum, destek arıyorum mu olay?

Duyma cihazları ile düzeltilemiyecek bir sorun mu? Şimdi üzüldüğünüz ne tam olarak?

evet takmaya başladı ama görünüyor yinede

evet takmaya başladı ama görünüyor yinede

Kusura bakmayin belki yanlis anladim ama siz esinizin bu rahatsizligina takilmis gibisiniz...
Sanki zaten kusurlari vardi simdi birde duymuyor cihaz takıyor tam oldu der gibisiniz..

Ama insaniz sonuçta yarin bir gün kime ne olacagi belli olmuyor

Kusura bakmayin belki yanlis anladim ama siz esinizin bu rahatsizligina takilmis gibisiniz...
Sanki zaten kusurlari vardi simdi birde duymuyor cihaz takıyor tam oldu der gibisiniz..

Ama insaniz sonuçta yarin bir gün kime ne olacagi belli olmuyor

evet doğru belkide ama bilemiyorum çok üzgünüm eşim benim kadar umursamıyor iş yerinde şimdi herkes bana nereden buldun bunu diyor çok moralim bozuk

valla canım kızacak bişey yok herkes aynı şeyi anlamış konuyu okurken hiç o şekilde bağlayacağını düşünmedim adamda duyma problemi çıkana kadar büyülenmiş gibiydin şimdide büyü bozuldu öyle mi demek ki çokta aşık değilmişsin

Açıkcası ben konudan pek bişey anlamadım
Eşinize mi üzülüyosunuz kendinizemi yoksa bundan sonra napacağınızı mı sorguluyosunuz
Ona göre yorum yapardık...

Son pişmanlıklar genelde fayda vermiyor
Eğer eşinizi seviyorsanız kimsenin ne dediğine bakmadan onun yanında olmanız lazım.

evet doğru belkide ama bilemiyorum çok üzgünüm eşim benim kadar umursamıyor iş yerinde şimdi herkes bana nereden buldun bunu diyor çok moralim bozuk
Kusura bakmayın arkadaşım ama düşüncenizi yanlış buldum,aynı durum sizinde başınızda olabilirdi biraz kendinizi eşinizin yerine koyun duyma problemi olan siz olsaydınız ve eşinizin düşünceleri sizinki gibi olsaydı duygularınız nasıl olurdu.İş yerinizde eşinizin dedikodusunu yapan kişilerdene ağzıZlarının payını verin nasıl müsaade ediyorsunuz eşinizin hakkında konuşmalara nereden buldunmuş bunu ,sanki kendileri ömür boyu sağlıklı kalacak insanlık gerçekten ölmüş.

Kusura bakma ama işyerindeki veya çevredekiler her zaman konuşur
Asıl olan senin onlara nasıl cevap verdiğindir
Hastalıkta sağlıkta diye yemin ettik, hastalık suç değil size ne demek var
Ay zaten şunları şunları da yapmıştı şimdi bi de hasta demek var, bence siz ikinci kısımdasınız

Nişanlıyken buraya konu açssydınız sorunlar var anlaşamıyoruz diye çoğu kimse nişanı at sakın evlenme derdi ama sen genede evlenirdin çok gördük bunları ki sen evlenmişsin ve pişmansın doğal olarak zaten evliliği yürütmek istemiyorsun duymamasını bahane ediyorsun tabi ki şimdide ne diyelim hayırlısı olsun :34:

Back
X