- Konu Sahibi sedenbasak
arkadaşlar buraya daha önce de yazmıştım erkek arkadaşımla kavga ettiğimizi ve sorunlarımız olduğunu.Yapamıyorum artık gerçekten şuan o kadar acı çekiyorum ki anlatamam size.Ağlamak istemiyorum ama gözlerimden istemsizce yaş geliyor işte durduramıyorum kendimi.O kadar yoruldum ki anlatamam size.Üzülmekten,kırılmaktan,kırılmamış gibi görünmekten.Defalarca denedim olmuyor işte hiçbir şeyin düzeleceği yok.Başta o kadar güzel gitti ki şimdi bambaşka bir insan oldu resmen ne kırılmam umurunda ne de üzülmem.Daha önce ayrılmak istedim ama bırakmadı yalvardı özür diledi bensiz yapamayacağını söyledi.İnandım ama öyle değil işte bensiz yapabilecek gibi davranıyor.O kadar üzgünüm ki o kadar anlatamam size.Çıkmazda kaldım gerçekten çok sevmeme rağmen ayrılmayı düşünüyorum başka çarem yok gibi ayrılırsam bu acıya öyle ya da böyle katlanırım elbet ama şuan çok canım acıyor ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bile bilmiyorum.Bildiğim birşey var oda onun hiç değişmeyecek olması böyle olacak hep.Nolur bana yardım edin kızlar ya gerçekten çok moralim bozuk kimsem yok konuşacak akıl danışacak.Bari siz bana yardım edin .