sağol canım allah razı olsun aminBaşınız sağolsun,mekanı cennet olur inşallah.
allah razı olsun bitanem boğazıma bi yumru oturdu çok kötüyüm allahım sabır versin inş.Başın Sağolsun tatlım, mekanı cennet olsun. Bende dedemi kaybedeli 4 yıl oluyor. Babam gibiydi rahmetli, onun yanında büyüdüm, hayatımda en cok saygı duydugum ve cok farklı Bi Sevgi'yle sevdiğim nurtopu dedemokudum ruhuna varsın inşallah
Cok iyi biliyorum o duyguyu, ben bayılmıştım cenazesini görmeyi kaldıramadım. Ama şimdi düşünüyorumda ne Mutlu bana onun torunu olmuşum, o kadar cok katkısı olduki hayatıma. O kadar cok destek olduki kararlarıma. Sende bu kadar sevdiğine göre rahmetli cok iyi Bi dedeymiş. Sende onun torunu olmaktan mutluluk duy ve anılarını yaşat tatlım. Gece gece ağlattın beni, mekanları Nur olsun ikisinindeallah razı olsun bitanem boğazıma bi yumru oturdu çok kötüyüm allahım sabır versin inş.
sagol canım biz altlı üstlü oturduk annem kızsa babam kızsa hemen ona koşardım korurdu hep ben ikk torunuyum birde ben doğduğumda babam askermiş onun ezikliğini hiç yaşatmamış bana,başın sağolsun canımmekanı cennet olur inşallah..
seni okadar iyi anlıyorum ki ..
benimde dedem 3sene önce vefat etti o kadar dokunmuştuki bana uzun süre etkisinden çıkamadım ..
ben bekarken ailemle dedemler aynı evde yaşıyorduk üzerimde çok emeği vardır bişey olduğu zaman babamdan önce ona koşardım arkadaş gibiydik canım dedemle ..
bigün evde beyin kanaması geçirip bayılmış 1 hafta yoğun bakımda yattı ciğerleride bitmiş zaten vefat ett
cüzdanındanda sadece kardeşlerimle benim resimlerimiz çıkmıştı
bak gözlerim doldu yine ..
Allah sabır versin zaman herşeyin ilacı canım dua et bol bol ...
sagol canım biz altlı üstlü oturduk annem kızsa babam kızsa hemen ona koşardım korurdu hep ben ikk torunuyum birde ben doğduğumda babam askermiş onun ezikliğini hiç yaşatmamış bana,
bende anlatayım bir anımı ..düğünümde gelin çıkarken arabaya bindim dedemde arabanın içine kadar geldi beni öptü yarın yanına gelcez merak etme dedi zor ayrılmıştı benden canım dedem kötü oldum yinecok kuzenlerim var hepsini tabiki çok severdi ama senun yerin başka derdi.ilk olduğum için halamı istemeye gelmişler ben çok ağlıyormuşum misafirleri bırakıp başka odaya geçip beni ayağında sallamış hep anlatırdı.öyle değer verirdi canım dedem.seni çok seviyorum.
sağol canım ,çok haklısın,haklısında işte insan çok çok üzülüyor.ALLAH rahmet eylesin mekani cennet topragi bol olsun .. dedelerin yeri cok ayri .. torunun cocuklarini bile görmüs hayirlisiyla .. her insan ölümü tadacak malesef
amin canım dua okudum bende bütün ölmüşlerimize mekanı cennet olsun inşallahBüyük allahım hepinizden razı olsun rabbim hepimizin ölmüşlerine rahmet eylesin dedeciğimi koyduk toprağa geldik .allah günahlarını affetsin mekanını cennet eylesin,kabrini cennet bahçelerinden bahçe eylesin kabrinin ilk gecesinde rabbim ve melekleri yardımcısı olsun korkutmasın.seni hiç bir zaman unutmuycaz dedeciğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?