çok üzgünüm.

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
323
çok üzgünüm canlarım saat 22.30 civarı dedemin ölüm haberini aldım.sapasağlamken 3 ay önce birden hastalandı,nesi olduğunu bulamadılar bir haftadır yoğun bakımdaydı.bu gece vefat etti hastaneye gittik .almadıkta cenazeyi,biz üç katlı evde yaşadık onun yanında büyüdük hep bizi koruyup kolladı canım dedem mekanın cennet olsun çok kötüyüm uyuyamam sabah erken gitcez eşim ve çocukkar uyudu içimi döküp rahatlamak istedim. lütfen dedem için bi fatiha okurmusunuz allah razı olsun.

Başın Sağolsun tatlım, mekanı cennet olsun. Bende dedemi kaybedeli 4 yıl oluyor. Babam gibiydi rahmetli, onun yanında büyüdüm, hayatımda en cok saygı duydugum ve cok farklı Bi Sevgi'yle sevdiğim nurtopu dedem :cry: okudum ruhuna varsın inşallah

Başın Sağolsun tatlım, mekanı cennet olsun. Bende dedemi kaybedeli 4 yıl oluyor. Babam gibiydi rahmetli, onun yanında büyüdüm, hayatımda en cok saygı duydugum ve cok farklı Bi Sevgi'yle sevdiğim nurtopu dedem :cry: okudum ruhuna varsın inşallah
allah razı olsun bitanem boğazıma bi yumru oturdu çok kötüyüm allahım sabır versin inş.

başın sağolsun canım :( mekanı cennet olur inşallah..
seni okadar iyi anlıyorum ki ..
benimde dedem 3sene önce vefat etti o kadar dokunmuştuki bana uzun süre etkisinden çıkamadım ..
ben bekarken ailemle dedemler aynı evde yaşıyorduk üzerimde çok emeği vardır bişey olduğu zaman babamdan önce ona koşardım arkadaş gibiydik canım dedemle ..
bigün evde beyin kanaması geçirip bayılmış 1 hafta yoğun bakımda yattı ciğerleride bitmiş zaten vefat etti ..
cüzdanındanda sadece kardeşlerimle benim resimlerimiz çıkmıştı
bak gözlerim doldu yine ..
Allah sabır versin zaman herşeyin ilacı canım dua et bol bol ...

allah razı olsun bitanem boğazıma bi yumru oturdu çok kötüyüm allahım sabır versin inş.
Cok iyi biliyorum o duyguyu, ben bayılmıştım cenazesini görmeyi kaldıramadım. Ama şimdi düşünüyorumda ne Mutlu bana onun torunu olmuşum, o kadar cok katkısı olduki hayatıma. O kadar cok destek olduki kararlarıma. Sende bu kadar sevdiğine göre rahmetli cok iyi Bi dedeymiş. Sende onun torunu olmaktan mutluluk duy ve anılarını yaşat tatlım. Gece gece ağlattın beni, mekanları Nur olsun ikisininde

başın sağolsun canım :KK43: mekanı cennet olur inşallah..
seni okadar iyi anlıyorum ki ..
benimde dedem 3sene önce vefat etti o kadar dokunmuştuki bana uzun süre etkisinden çıkamadım ..

ben bekarken ailemle dedemler aynı evde yaşıyorduk üzerimde çok emeği vardır bişey olduğu zaman babamdan önce ona koşardım arkadaş gibiydik canım dedemle ..
bigün evde beyin kanaması geçirip bayılmış 1 hafta yoğun bakımda yattı ciğerleride bitmiş zaten vefat ett
cüzdanındanda sadece kardeşlerimle benim resimlerimiz çıkmıştı

bak gözlerim doldu yine ..
Allah sabır versin zaman herşeyin ilacı canım dua et bol bol ...
sagol canım biz altlı üstlü oturduk annem kızsa babam kızsa hemen ona koşardım korurdu hep ben ikk torunuyum birde ben doğduğumda babam askermiş onun ezikliğini hiç yaşatmamış bana,

cok kuzenlerim var hepsini tabiki çok severdi ama senun yerin başka derdi.ilk olduğum için halamı istemeye gelmişler ben çok ağlıyormuşum misafirleri bırakıp başka odaya geçip beni ayağında sallamış hep anlatırdı.öyle değer verirdi canım dedem.seni çok seviyorum.

sagol canım biz altlı üstlü oturduk annem kızsa babam kızsa hemen ona koşardım korurdu hep ben ikk torunuyum birde ben doğduğumda babam askermiş onun ezikliğini hiç yaşatmamış bana,
:( burdada anladım ki hayatımızda dedelerimizin yerleri ayrı oluyo ..
dua et canım bol bol şu an sadece duaya ihtiyacı var ..
zor biliyorum ama sabırlı olmaya çalış ....

ALLAH rahmet eylesin mekani cennet topragi bol olsun .. dedelerin yeri cok ayri .. torunun cocuklarini bile görmüs hayirlisiyla .. her insan ölümü tadacak malesef

cok kuzenlerim var hepsini tabiki çok severdi ama senun yerin başka derdi.ilk olduğum için halamı istemeye gelmişler ben çok ağlıyormuşum misafirleri bırakıp başka odaya geçip beni ayağında sallamış hep anlatırdı.öyle değer verirdi canım dedem.seni çok seviyorum.
bende anlatayım bir anımı ..düğünümde gelin çıkarken arabaya bindim dedemde arabanın içine kadar geldi beni öptü yarın yanına gelcez merak etme dedi zor ayrılmıştı benden canım dedem kötü oldum yine
birde dedem vefat ettiğinde diğer kuzenlerimde gelmişti ama cenaze kalkınca evlerine döndüler. ben hastaneye kalktığını öğrenince koştum hemen yanına yattığı hastane başka şehirdeydi 1 hafta hergün onu görebilmek için hastaneye gittim başkalarının evinde yattım yanında olabilmek için .. ölmeden son kez dokundum öptüm onu iyikide gitmişim diyorum şimdi cenaze kalktı 7si çıkınca döndüm eve herşeyiyle ilgilendim yeri çok ayrıdır bende ..
şimdi sadece duaya ihtiyaçları var ALLAH'IM mekanlarını cennet eylesin inşallah ...

ALLAH rahmet eylesin mekani cennet topragi bol olsun .. dedelerin yeri cok ayri .. torunun cocuklarini bile görmüs hayirlisiyla .. her insan ölümü tadacak malesef
sağol canım ,çok haklısın,haklısında işte insan çok çok üzülüyor.

Dedem....keske arkasindan oldugunde uzulebilecegim bir dedeim olsaydi...
Ama cenazesine gitmeyecek kadar kandini sevdirmeyen dunyanin mal varligina sahip bencil,soguk,ruhsuz bir dedem var sadece.. Yasarken gorusmeyen...hadi ben neyse..annem yasarken buz gibi bir babaya sahip..en son annesinin cenazesinde babasiyla gorustugu bir baba..benim ise dedem.....

Bikac gun once yeni fotografini gordum..iyice yaslanmis...yuzundeki cizgileri artmis...birazcik sevseydin be dede....
Senden hem nefret ediyorum hemde keske diyorum...kopamiyorum..silip atamiyorum albumundeki resimlerini...

Dedeligine hasret biraktin hayati...yazacak cok sey var aslinda...ama dedem..olum haberini alirsam ne hissederim diye dusundum..
Basiniz sag olsun..ne mutlu ki size guzel anilar birakan bir dedeniz oldu...

mekanı cennet olsun inşallah...Rabbim geride kalanlara sabır versin..

Başınız sağolsun. Allahım mekanını cennet eğlesin inşallah.
Mevlam sizin ve ailenizin yar ve yardımcısı olsun sabırlar versın amin.
Dedenızın ruhuna bir fatiha okudum allah kabul eğlesin.

Büyük allahım hepinizden razı olsun rabbim hepimizin ölmüşlerine rahmet eylesin dedeciğimi koyduk toprağa geldik .allah günahlarını affetsin mekanını cennet eylesin,kabrini cennet bahçelerinden bahçe eylesin kabrinin ilk gecesinde rabbim ve melekleri yardımcısı olsun korkutmasın.seni hiç bir zaman unutmuycaz dedeciğim.

Büyük allahım hepinizden razı olsun rabbim hepimizin ölmüşlerine rahmet eylesin dedeciğimi koyduk toprağa geldik .allah günahlarını affetsin mekanını cennet eylesin,kabrini cennet bahçelerinden bahçe eylesin kabrinin ilk gecesinde rabbim ve melekleri yardımcısı olsun korkutmasın.seni hiç bir zaman unutmuycaz dedeciğim.
amin canım dua okudum bende bütün ölmüşlerimize mekanı cennet olsun inşallah :(

Back
X