Çok üzgünüm :(

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kizlar dun lekelenme sikayetiyle dr.a gittim. Basta hafif kahverengi lekelerdi sonra adet kanamasi gibi gelmeye basladi. dr keseyi gordu fakat bebek bir aydn kucukmus henuz goremedi. Dunden beri kanamam var. Dusuk tehlikem varmis Surekli sirt ustu yatiyorum. Ayrica kesen duzensiz dedi ilk ayda kese duzensizligi yasayan varmi ? moralim gerckten sifir 10 gun sonra gel dedi ne olcak elim kolum bagli bekliyorum rabbim herseyin hayirlisini verir insallah

Sicak dus alma. Lavaboda ikinma goguslerinle oynama. Bunlar bebegin dusmesine neden olur bunlari yapma. insallah bebegin sana tutunur cnm

Sicak dus alma. Lavaboda ikinma goguslerinle oynama. Bunlar bebegin dusmesine neden olur bunlari yapma. insallah bebegin sana tutunur cnm
Hic birini yapmiyorum lavaboya bile girmeye korkar oldum sadece sirt ustu uzaniyorum insallah sımsıkı tutunur

Hic birini yapmiyorum lavaboya bile girmeye korkar oldum sadece sirt ustu uzaniyorum insallah sımsıkı tutunur
Ayaginin altinada yastik koy cnm insAllah birsey olmaz Rabbimin izniyle. Neden yatis vermedi doktor sana

Ayaginin altinada yastik koy cnm insAllah birsey olmaz Rabbimin izniyle. Neden yatis vermedi doktor sana
Gunde 3 pedi gecmedigi surece parca dusmedigi surece tehlikesi yokmus Allahtan benimde okadar cok degil ama sonucta kanama var baska bi dr.la gorustum oda yerlesme kanamasidir dedi hamileligin 20 25. Gunlerinde olurmus umarim oyledir

Gunde 3 pedi gecmedigi surece parca dusmedigi surece tehlikesi yokmus Allahtan benimde okadar cok degil ama sonucta kanama var baska bi dr.la gorustum oda yerlesme kanamasidir dedi hamileligin 20 25. Gunlerinde olurmus umarim oyledir
İnsAllah oyledir cnm atlatirsin bu zamnlari

Yeni mi ogrendin gebeligini canim? Gecmis olsun umarim duzelir ya

Yarin benim adet günüm suan hafif lekelenmem oldu ve pembe su seklinde kanamam basladi gibi belki birazdan sökülürüm kani gorurum ama bi umut ya hamileysem diye dusunuyorum sizin yasadiginiz gibi bisey mi diye merak ettim. Hamileliginizi bugun mu ogrendiniz kac haftalik veya gunluk ?

Benim 20-25 gunluk hamileligim. Muhtemelen adet baslangici seninki rabbim gonlune gore versin canim

Benim 20-25 gunluk hamileligim. Muhtemelen adet baslangici seninki rabbim gonlune gore versin canim
Anladim canim maalesef dedigin gibi adet oldum yine Rabbim senin evladina saglik versin stres yapma sakin

Canım Allah korusun yavrunu. İnşallah sıkıntıyı çabuk atlatırsınız ikinizde ama olduki düşük başladı üzülme olurmu. Çünkü rahim sağlıksız bir organizma hissederse onu atmaya çalışır. Gebeliğin sağlıklıysa zaten ne olursa olsun düşmeyecektir. Hayırlısı neyse o olsun canım. üzülme dua et. hiç kalkma ilaçlarını kullan yat. Ağrın olursa hiç beklemeden hastaneye git.

Simdi hastaneden geldim bu kez baska dr.a gittim oda keseyi goremedi kafayi yicem kan verdim sonucu 1 saate cikcak rabbim herseyin hayirlisini versin

Simdi hastaneden geldim bu kez baska dr.a gittim oda keseyi goremedi kafayi yicem kan verdim sonucu 1 saate cikcak rabbim herseyin hayirlisini versin

sonucu söyle bize.. kese bozulup düştümüki acaba.. ay doktorlarda tuhaf kime inanacağımızı şaşırdık.

Kese düzensiz ne demek ilk defa duydum böyle bir şeyi?
İnşallah tutunur bebeğiniz.

Kızlar, kesenin düzensizliği, kese sınırlarının şekilsiz olması gibi bir durum. Yuvarlak bir formda değil, yamuk, dağınık, kesik kesik görünümde vs. Böyle bir durumda düşük riski yüksekmiş. Ancak, herkesin durumu farklı. Her zaman pozitif düşünmekte fayda var. İnşallah bebeğini kaybetmezsin. Dualarımız seninle.

Oncelikle hepimize Allahim yardim etsin ve bebişlerimizi bagislasin insallah .... benim adetlerim cok duzenli degildi . Bu ay goguslerim hassaslaşinca test yaptirdim . B hcg 33 cikti . Sonra doktor bu deger düşük dedi .6gün sonra bakiĺdiginda 83 olmustu artış guzel degil düşük yaparsin dedi yolladı .simdi 4 gun gecti kahverengi lekelenmeler var . Acaba yeni bir dòllenme miydi yoksa düşecek mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…