Hic birini yapmiyorum lavaboya bile girmeye korkar oldum sadece sirt ustu uzaniyorum insallah sımsıkı tutunurSicak dus alma. Lavaboda ikinma goguslerinle oynama. Bunlar bebegin dusmesine neden olur bunlari yapma. insallah bebegin sana tutunur cnm
Ayaginin altinada yastik koy cnm insAllah birsey olmaz Rabbimin izniyle. Neden yatis vermedi doktor sanaHic birini yapmiyorum lavaboya bile girmeye korkar oldum sadece sirt ustu uzaniyorum insallah sımsıkı tutunur
Gunde 3 pedi gecmedigi surece parca dusmedigi surece tehlikesi yokmus Allahtan benimde okadar cok degil ama sonucta kanama varAyaginin altinada yastik koy cnm insAllah birsey olmaz Rabbimin izniyle. Neden yatis vermedi doktor sana
İnsAllah oyledir cnm atlatirsin bu zamnlariGunde 3 pedi gecmedigi surece parca dusmedigi surece tehlikesi yokmus Allahtan benimde okadar cok degil ama sonucta kanama varbaska bi dr.la gorustum oda yerlesme kanamasidir dedi hamileligin 20 25. Gunlerinde olurmus umarim oyledir
Yeni mi ogrendin gebeligini canim? Gecmis olsun umarim duzelir yaKizlar dun lekelenme sikayetiyle dr.a gittim. Basta hafif kahverengi lekelerdi sonra adet kanamasi gibi gelmeye basladi. dr keseyi gordu fakat bebek bir aydn kucukmus henuz goremedi. Dunden beri kanamam var. Dusuk tehlikem varmisSurekli sirt ustu yatiyorum. Ayrica kesen duzensiz dedi ilk ayda kese duzensizligi yasayan varmi ? moralim gerckten sifir 10 gun sonra gel dedi ne olcak elim kolum bagli bekliyorum rabbim herseyin hayirlisini verir insallah
Yarin benim adet günüm suan hafif lekelenmem oldu ve pembe su seklinde kanamam basladi gibi belki birazdan sökülürüm kani gorurum ama bi umut ya hamileysem diye dusunuyorum sizin yasadiginiz gibi bisey mi diye merak ettim. Hamileliginizi bugun mu ogrendiniz kac haftalik veya gunluk ?Gunde 3 pedi gecmedigi surece parca dusmedigi surece tehlikesi yokmus Allahtan benimde okadar cok degil ama sonucta kanama varbaska bi dr.la gorustum oda yerlesme kanamasidir dedi hamileligin 20 25. Gunlerinde olurmus umarim oyledir
Amin canim rabbim kimsenin yavrusuna zarar vermesin insan daha gormeden boyle oluyosa gorunce kim bilir nasil sahiplenirizRabbim bebegini saglikli bir sekilde sana bagislasin canim. Bol bol dua et.
Benim 20-25 gunluk hamileligim. Muhtemelen adet baslangici seninki rabbim gonlune gore versin canimYarin benim adet günüm suan hafif lekelenmem oldu ve pembe su seklinde kanamam basladi gibi belki birazdan sökülürüm kani gorurum ama bi umut ya hamileysem diye dusunuyorum sizin yasadiginiz gibi bisey mi diye merak ettim. Hamileliginizi bugun mu ogrendiniz kac haftalik veya gunluk ?
Anladim canim maalesef dedigin gibi adet oldum yineBenim 20-25 gunluk hamileligim. Muhtemelen adet baslangici seninki rabbim gonlune gore versin canim
Amiin canim Allahta sana gonlunden gecenleri nasip etsin insallahAnladim canim maalesef dedigin gibi adet oldum yineRabbim senin evladina saglik versin stres yapma sakin
Kizlar dun lekelenme sikayetiyle dr.a gittim. Basta hafif kahverengi lekelerdi sonra adet kanamasi gibi gelmeye basladi. dr keseyi gordu fakat bebek bir aydn kucukmus henuz goremedi. Dunden beri kanamam var. Dusuk tehlikem varmisSurekli sirt ustu yatiyorum. Ayrica kesen duzensiz dedi ilk ayda kese duzensizligi yasayan varmi ? moralim gerckten sifir 10 gun sonra gel dedi ne olcak elim kolum bagli bekliyorum rabbim herseyin hayirlisini verir insallah
Simdi hastaneden geldim bu kez baska dr.a gittim oda keseyi goremedi kafayi yicemCanım Allah korusun yavrunu. İnşallah sıkıntıyı çabuk atlatırsınız ikinizde ama olduki düşük başladı üzülme olurmu. Çünkü rahim sağlıksız bir organizma hissederse onu atmaya çalışır. Gebeliğin sağlıklıysa zaten ne olursa olsun düşmeyecektir. Hayırlısı neyse o olsun canım. üzülme dua et. hiç kalkma ilaçlarını kullan yat. Ağrın olursa hiç beklemeden hastaneye git.
Simdi hastaneden geldim bu kez baska dr.a gittim oda keseyi goremedi kafayi yicemkan verdim sonucu 1 saate cikcak rabbim herseyin hayirlisini versin
Insallah canim lutfen benim icinde dua eder misinAmiin canim Allahta sana gonlunden gecenleri nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?