Çok üzgünüm

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
merhaba kızlar 10 aylık evliyim 33 yaşındayım adetim düzenli 2 ay önce doktora gittim rahim temiz gebeliğe engel bir durumun yok daha yeni evlisin birkaç ay daha bekle olmazsa eşinle tekrar gel ona sperm testi vs sanada hormon tahlili yapalım dedi bu ay Meryem ana otu taşımaya başladım adetim 2 gün geçti sadece kahverengi lekem oldu tamam dedim hamileyim test aldım bu sabah yapmak için ama gece adet oldum çok moralim bozuldu biraz destek olun lütfen

merhaba kızlar 10 aylık evliyim 33 yaşındayım adetim düzenli 2 ay önce doktora gittim rahim temiz gebeliğe engel bir durumun yok daha yeni evlisin birkaç ay daha bekle olmazsa eşinle tekrar gel ona sperm testi vs sanada hormon tahlili yapalım dedi bu ay Meryem ana otu taşımaya başladım adetim 2 gün geçti sadece kahverengi lekem oldu tamam dedim hamileyim test aldım bu sabah yapmak için ama gece adet oldum çok moralim bozuldu biraz destek olun lütfen
Ot taşıyınca ne oluyor? Hamile mi kalınıyor?

Off neyse. İnşallah bebeğiniz olur.

kendinize sıkıntı yapmayın lütfen.
çünkü bu bi kısır döndü.
olmayınca stres yapıyosunuz, stres yapınca olmasını güçleştiriyosunuz.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
Umarım kısa sürede bebek sahibi olursunuz.

Ümitsizliğe kapılmayın
Rabbim size en kısa hayırlı zamanda bir meleğini göndersin inşallah
Can sıkıcı bir durum olsada adı sadece SABIR olmalı
Siz elinizden geleni yapın gerisini Rabbime bırakın :)
Sevgiler.....

Ne güzel doktordan iyi haberler almışsın, hiç canını sıkmamalısın. Zaten stresten olmuyor.
Benim bir tanıdığım da böyleydi, hep stres hep doktordalar, doktor da olmaması için hiç sebep yok diyor, buna rağmen tüp bebek denediler tutmadı, en son biz bıraktık artık olursa olur olmazsa üzülmeyeceğiz dediler. Hatta herkes şuraya gidin şu doktoru deneyin falan diyordu, hiç umursamadılar ve kısa zaman sonra hamilelik haberi ile geldiler. Onların yaşları biraz fazla olduğu için telaş yapmışlardı. Ki sizin yaşınız gayet uygun.

daha yeni başlamışsınız böyle kafaya takarsanız asıl olmaz. vücut kendini kapatıyor bu kişi bebek taşımaya müsait değil die. o sebeple olmuyor olmuyor diye kendinizi şartlamayın..

kendinize sıkıntı yapmayın lütfen.
çünkü bu bi kısır döndü.
olmayınca stres yapıyosunuz, stres yapınca olmasını güçleştiriyosunuz.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
Umarım kısa sürede bebek sahibi olursunuz.
Amin inşallah.kendimi strese sokmayım diyorum ama olmuyorki insanın elinde değil

Ümitsizliğe kapılmayın
Rabbim size en kısa hayırlı zamanda bir meleğini göndersin inşallah
Can sıkıcı bir durum olsada adı sadece SABIR olmalı
Siz elinizden geleni yapın gerisini Rabbime bırakın :)
Sevgiler.....
Sağol canım amin inşallah

Ne güzel doktordan iyi haberler almışsın, hiç canını sıkmamalısın. Zaten stresten olmuyor.
Benim bir tanıdığım da böyleydi, hep stres hep doktordalar, doktor da olmaması için hiç sebep yok diyor, buna rağmen tüp bebek denediler tutmadı, en son biz bıraktık artık olursa olur olmazsa üzülmeyeceğiz dediler. Hatta herkes şuraya gidin şu doktoru deneyin falan diyordu, hiç umursamadılar ve kısa zaman sonra hamilelik haberi ile geldiler. Onların yaşları biraz fazla olduğu için telaş yapmışlardı. Ki sizin yaşınız gayet uygun.
Aslında haklısınız stres çok etkili oluyormus bu durumda doktorda söyledi benim arkadasım ebe hemşire o da geç görülen adetten sonraki ay hamilelik ihtimali çok yüksek olur ama lütfen rahat bırak kendini diyor dua edin lütfen tüm bebiş isteyenlere

Ruhudeli Ruhudeli sıkma canım kendini Allah Hayırlısını nasip etsin eşinin sperm testini o kadar beklemeyin biran önce yaptırın derim. Belki varikosel olabilir sperm sayısı hızı düşük olabilir. bunları biran önce öğrenmekte fayda var. evleneli 1 yıl olmamış şimdi bir çok insan erken daha dur falan der ama öyle olmuyor canım 2 yıldır bebek istiyoruz bizde hiç bir sıkıntı yok dediler eşime hiç sperm testi yapılmamıştı hep erken diyorlardı ama bi test yaptırdık varikosel çıktı eşimde ameliyat olması lazım şimdi eylülde olacak işlerinden dolayı sen de bekleyerek zaman kaybetme diye yazmak istedim umarım faydası olur

Aslında haklısınız stres çok etkili oluyormus bu durumda doktorda söyledi benim arkadasım ebe hemşire o da geç görülen adetten sonraki ay hamilelik ihtimali çok yüksek olur ama lütfen rahat bırak kendini diyor dua edin lütfen tüm bebiş isteyenlere

Allah gönlüne göre versin canım.
Sen sadece ovulasyonunu takip etmeye çalış, ovulasyon testi alabilirsin, çünkü o matematiksel hesaplar herkese uymayabiliyor.

Dur bakalım hayat sana ne suprızler hazırladı ,
gorucez

Ben bu tür üzüntülere çok kızıyorum üzülüyorum da
Geçenlerde aynı konuyu bir bayan açmış yeni evli çocuğum olmuyor olmuyorrrr diye resmen isyan etmiş
Altına da bir bayan 7 yıldır evliyim şukadar tüp bebek yaptırdım şukadar aşılama yaptırdım hala bebeğim yok demiş

Benim kalbim acıdı yüreğim yandı :KK43:(((
Haksızlık, gerçekten yıllarca uğraşıp başaramayanlara bebeği olmayanlara haksızlık bu üzüntü
Düşünün ki o hayal kırıklıklarını ard ardına yaşayanlar ne yapsın
14 yıldır evli bir arkadaşım var ilk defa adeti gecikmiş geçen ay, kimseye dememiş baba söyledi, umutlandık.... Tabi hüsran, o ne yapsın..

Üstelik 10 aydır evlisiniz daha, ve ciddi bir kontrolünüz de olmamış :KK43:

Yapmayın ne olur, yukarıya değilll aşağıya bakın
Hayattaki her sıkıntınızda yapın bunu, yoksa hayat çekilmez...

Ruhudeli Ruhudeli sıkma canım kendini Allah Hayırlısını nasip etsin eşinin sperm testini o kadar beklemeyin biran önce yaptırın derim. Belki varikosel olabilir sperm sayısı hızı düşük olabilir. bunları biran önce öğrenmekte fayda var. evleneli 1 yıl olmamış şimdi bir çok insan erken daha dur falan der ama öyle olmuyor canım 2 yıldır bebek istiyoruz bizde hiç bir sıkıntı yok dediler eşime hiç sperm testi yapılmamıştı hep erken diyorlardı ama bi test yaptırdık varikosel çıktı eşimde ameliyat olması lazım şimdi eylülde olacak işlerinden dolayı sen de bekleyerek zaman kaybetme diye yazmak istedim umarım faydası olur
Tsk ederim canım Rabbim inşallah tez zamanda sanada nasip etsin

esine de baktir tek senle olmaz.sen de sorun yokmus ama esininde testlerini yaptirmasi lazim basit bir spermiyogram yaptiracsk oda normal cikarsa sabredip beklicen ve Allahin ol dedigi zamanda hamile kalican.bu isler nasip isi bol bol dua et tez zamanda bebegin seninle olsun ve tum isteyenlerin insallah amin

Gebelik öncesi kontrole gittik. Ne eşimde ne bende bir sorun yoktu. Buna rağmen düzenli ilişkiye girmemize rağmen 5. Ayda hamile kalabildim. Her şey kısmet. Stres yapmayın. Hayırlısını isteyin.

Back
X