- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Benim kızım da aynı şekilde babaanne dede amca gördüyse benden kaçar asla kucağıma gelmez.. Ama şu da var bugğn ilk defa amcasından geldi kucağıma ve eve gireceğini bildiği halde geldi ve hiç ağlamadı.. İnşallah bğyüdükçe bu kavrmları öğrenecek diye ümit ediyorum.. Kızım 16 aylık oldu 16 ay boyunca bana düşkün olduğu bi anını görmedim bu arada...Merhaba 10 aylık bir oğlum var her anne gibi onun için canımı veririm onu herşeyden herkesten çok seviyorum asıl mesele gün boyu oğluma bakan sürekli benim başka kimse yok ailem il dışın da kayinvalidem çalışıyor eşim akşam saati geliyor gorumceler uzakta oturuyor oğlum kayinvalideme daha düşkün onu hiç görmemesine rağmen benden ona gidiyor onun arkasından ağlıyor ve hatta bu bir kaç gündür aynı saatte uyuyan çocuk uyumaz oldu benim yanımda durmuyor sanki ben ona çok kötü davranıyorum gibi benden kaçıyorkucağıma gelmiyor hemen babaannesinin kucağına atılıyor tabiki gider oynar sever babaannesi sonuçta ama takıldığım bu değil benden neden gidiyor beni neden istemiyor herşeyi ile ilgilenen ben neden yani neden
ve benim hic arkadasim yok yanimda olanim yok eşimin yeri ayrı ama herkes gibi benimde arkadaşım olsun derdimi paylaşayım öyle biri yok bu nedenden dolayı bir tek yanimda olan bana gelen beni seven oydu mutlu olma nedenim ama çok değişti çok üzülüyorum hatta ağladım onu çok seviyorum ama o benden kaçıyor henüz dişide çıkmadı onun huzursuzlugudur diyorum ama bir çocuk anneye sığınır ama o benden kaçıyor ne yapmam lazım bu tür olayı yaşayan anneler yardımcı olur musunuz?
![]()