merhaba bayanlar yine ben bugün sevgilimin yengesi ile tanıştık daha doğrusu tesadüf oldu ve o kadar bakımsız bir anıma denk geldiki zaten buraya alışmadığım için 1 aydır depresyondayım fazla konuşmadım kızla hareketlerim yavaşlamış durumdaydı ve kızın karşısında güvenimi kaybettim yorgundum hastaydım onlar kendi aralarında onuşunca ben kendimi dışlanmış hissetiim her ne kadar yardımcı olmaya çalıştıysa da kız ben ısınamadım .Çirkin bir kız değilim kesinlikle ...Onlardan ayrılıp eve döndükten sonra 1-2 saat kız ne yorum yaptı diye bekledim ama bişey söylemeyince ben sordum hakkımda ne düşünmüş diye hiç bir şey demedi dedi.Israr edince ben hatırlamıyorum dedi.Daha sonra sen emin misin dedim illa ki bişey demiştir alkol alıyormu diye sormuş ben hayatımda alkol almış bir insan değilim Bu nerden çıktı neden soruldu hiç anlamadım ve hakkımda en ufak bir yorum yapmamış güya ki hiç inanasım gelmedi .Zaten ailem burda yok zorluk üstüne zorluk çekiyorum bir de bunlar eklenince gerçekten kötü oldum.Sizce gerçekten yorum yapmamış mıdır? BENİM FİRİM OLUMSUZ YORUM YAPMIŞTIR