• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok üzüldüm

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba bayanlar yine ben bugün sevgilimin yengesi ile tanıştık daha doğrusu tesadüf oldu ve o kadar bakımsız bir anıma denk geldiki zaten buraya alışmadığım için 1 aydır depresyondayım fazla konuşmadım kızla hareketlerim yavaşlamış durumdaydı ve kızın karşısında güvenimi kaybettim yorgundum hastaydım onlar kendi aralarında onuşunca ben kendimi dışlanmış hissetiim her ne kadar yardımcı olmaya çalıştıysa da kız ben ısınamadım .Çirkin bir kız değilim kesinlikle ...Onlardan ayrılıp eve döndükten sonra 1-2 saat kız ne yorum yaptı diye bekledim ama bişey söylemeyince ben sordum hakkımda ne düşünmüş diye hiç bir şey demedi dedi.Israr edince ben hatırlamıyorum dedi.Daha sonra sen emin misin dedim illa ki bişey demiştir alkol alıyormu diye sormuş ben hayatımda alkol almış bir insan değilim Bu nerden çıktı neden soruldu hiç anlamadım ve hakkımda en ufak bir yorum yapmamış güya ki hiç inanasım gelmedi .Zaten ailem burda yok zorluk üstüne zorluk çekiyorum bir de bunlar eklenince gerçekten kötü oldum.Sizce gerçekten yorum yapmamış mıdır? BENİM FİRİM OLUMSUZ YORUM YAPMIŞTIR

Yapmissa kotu yorum yapmistir o yuzden soylemek istemiyordur sevgilin ama yapmadiysada gunahini alma derim. Hem ne farkederki yapsin yapmasin yani eline ne gecicek? Sirf merakmi? Buraya konu acacak kadar onemlimide? Yengesi sonucta, annesi degilya?!:26:

Yapmissa kotu yorum yapmistir o yuzden soylemek istemiyordur sevgilin ama yapmadiysada gunahini alma derim. Hem ne farkederki yapsin yapmasin yani eline ne gecicek? Sirf merakmi? Buraya konu acacak kadar onemlimide? Yengesi sonucta, annesi degilya?!:26:[/QUcanım sen kardeşinin sevgilisini görsen yorum yapmazmısın hepimiz bayanız biliyoruz ama çok üzüldüm ben o yüzden açtım buraya konuyu

Niye bu kadar taktın.
Benim gözlerimin altı şiş şiş gittiğimde oldu sevgilimin ailesinin yanına. Çok bakımlı çok güzelken gittiğimde oldu :)
Ne varki bunda tatlım. İnsanlık hali.
Haa sen diyorsanki ben bu durumdan rahatsız oldum. Sevgiline deki. "Tatlım ya yengen çok şirin biri, bir gün birlikte bi kahve içelim mi bu hafta falan soyler mısın. Senın aılenı daha yakından tanımak istiyorum" de. Süslen püslen git yanına.
Bu düşüncende böylelikle geçmiş olur. :)
İnsanların düşüncelerini bu kadar önemsemelisin geyiğine girmiyorum. Rahatsız olduysan aynen dediğim gibi yap. Çok daha iyi hissedeceksin.

alkol alıyor mu diye sormuş öyle mi ne garip...
insanların başına çoğu zaman bu önyargılarından geliyor...
ilk tanışma yada ilk görüşmeler daha birbirinizi çok iyi tanımıyorsunuz bence kendini huzursuz hissetmen normal...
ama bu zamanla geçicek aşılamıcak bişi değil ki...
bu kadar takma zamana bırak bence....
hatta öyle şeyler yap ki o lafı dediğine pişman ettir onu bence şahsi fikrimmm üsülme düselir oldu mu:7:

Niye bu kadar taktın.
Benim gözlerimin altı şiş şiş gittiğimde oldu sevgilimin ailesinin yanına. Çok bakımlı çok güzelken gittiğimde oldu :)
Haa sen diyorsanki ben bu durumdan rahatsız oldum. Sevgiline deki. "Tatlım ya yengen çok şirin biri, bir gün birlikte bi kahve içelim mi bu hafta falan soyler mısın. Senın aılenı daha yakından tanımak istiyorum" de. Süslen püslen git

yanına.
canım benim teşeür ederim desteğin için doğru söylüyorsun ama ilk kez ben bir insanın arşısında bu kadar gerildim o kadar dışlanmış hissettimki kendimi anlatamam sana 2 saat gördüysem bunun 1,5 saatini kendi aralarında konuşarak geçirdiler inanki pasif hissettim kendimi soğuk buldum yardımcı olmaya çalıştı ama çok yapay geldi doğrusu bana ilk defa bir insandan hiç elektrik alamadım gerildim gerildim durdum titremeye başladım

Alkol meselesi, bu kadınla alakalı olabilir.
Yani kendi içinde muhafazakar bir insansa veya alkoldan haz etmiyorsa, erkek arkadaşına bu kız alkol kullanıyor mu, kötü alışkanlığı var mı ws. cinsinden soru soracaktır.
O konunun seninle tam olarak alakası olan bir konu olduğunu sanmıyorum açıkçası. Erkek arkadaşın bir başka kızla gelseydi onun hakkında da soracaktı aynı soruyu. Eminim ki bu böyle.

-İnsan iki birbirine yakın olan insanlar arasında kaldığında elbetteki kendini dışlanmış hissediyor. Bir de şu var ki, yengesi sevgiline kendini senden daha yakın hissettiği için, sevgilinle muhabbet edecek elbette. Bence siz şu buluşmayı ayarlayın. Gerginliğin geçer en azından. Özgüveninin tam olduğu bir anda muhabbet etme fırsatı bulursanız, kendini çok çok daha iyi hissedeceğine eminim tatlım..

Niye bu kadar taktın.
Haa sen diyorsanki ben bu durumdan rahatsız oldum. Sevgiline deki. "Tatlım ya yengen çok şirin biri, bir gün birlikte bi kahve içelim mi bu hafta falan soyler mısın. Senın aılenı daha yakından tanımak istiyorum" de. Süslen püslen git yanına.
Bu düşüncende böylelikle geçmiş olur. :)
İnsanların düşüncelerini bu kadar önemsemelisin geyiğine girmiyorum. Rahatsız olduysan aynen dediğim gibi yap. Çok daha iyi hissedeceksin.

çok mantıklı kesinlikle bunu yap:1::1:

ha bu aradabnmde başımdan buna benzer bişey geçti nişanlılık dönemimde eşimin teyzesi beni görmeişti ben nöbetten çıkıp yanlarına gittim uykusuzum ve son derece bakımsızım zor bi nöbet sinirlerim çok gergin:) tazen görünüş olarak sınıfta kalıyorum:1::1:üstüne bide tanışma diyaloglarının sıkıcılığı eklendi kadın bana tam gıcık oldu ben mutfağa su almaya gittim kayınvalidem gelinimz güzel demi abla dedi? teyzesi hiç de bnm yeğenm daha güzel demez mi sinir oldum:)) ama napalım bi kere çirkin damgasını yedim kadın beni bi daha görmedi düğüne kadar kına gecesi bana bi makyaj yaptılar kıyafetim falan on numara kadının ağzı açık kaldı bu seferde makyaj güzeli dedi:) napsampara etmez
düğünden sonra yemeğe gittik derli topluyum kafam yerinde:)) kadın aman kızım ne hoşmuşsun sen sohbetin çok güzel falan dedi ama gıcık karı hiç sewmem onu:1::1::1::1:

Yapmissa kotu yorum yapmistir o yuzden soylemek istemiyordur sevgilin ama yapmadiysada gunahini alma derim. Hem ne farkederki yapsin yapmasin yani eline ne gecicek? Sirf merakmi? Buraya konu acacak kadar onemlimide? Yengesi sonucta, annesi degilya?!:26:[/QUcanım sen kardeşinin sevgilisini görsen yorum yapmazmısın hepimiz bayanız biliyoruz ama çok üzüldüm ben o yüzden açtım buraya konuyu

Bu yenge kimin karisi oluyor? Senin tarif ettigin sekil yenge degil gorumcedir. 'sen kardesinin sevgilisini gorsen..' demissinde?

Üzülme insanız sonuçta bir günümüzdiğerini tutmaz.
Rahatsızlık duymanı anlayabiliyorum.
insan bakımsız olunca kendini kötü hisseder.
heleki yeni tanısma durumlarında hazırlıksız yakalandıysa
tedirginlik devam eder kendimizeolan güvenimizo anlık yok olur.

Yorum yapsın ya da yapmasın hiç dert etme hatta umursama.
sen kendini bilmiyor musun?bakımlı olunca nasıl olduğunu falan?
biliyorsun,o sebepten birdahaki karşılaşmanızda bakımlı olacagın için
bak bu sorunların hiçbirini yaşamayacaksın.
ayrıca insanları sevmek,haz almak zorundada değilsin...

insanların senin hakkında ne düşündüğünden ziyade senin onlar hakkında ne düşündüğün önemli olsun hayatın boyunca... [/B]

Back
X