Yapmissa kotu yorum yapmistir o yuzden soylemek istemiyordur sevgilin ama yapmadiysada gunahini alma derim. Hem ne farkederki yapsin yapmasin yani eline ne gecicek? Sirf merakmi? Buraya konu acacak kadar onemlimide? Yengesi sonucta, annesi degilya?!:26:[/QUcanım sen kardeşinin sevgilisini görsen yorum yapmazmısın hepimiz bayanız biliyoruz ama çok üzüldüm ben o yüzden açtım buraya konuyu
Niye bu kadar taktın.
Benim gözlerimin altı şiş şiş gittiğimde oldu sevgilimin ailesinin yanına. Çok bakımlı çok güzelken gittiğimde oldu :)
Ne varki bunda tatlım. İnsanlık hali.
Haa sen diyorsanki ben bu durumdan rahatsız oldum. Sevgiline deki. "Tatlım ya yengen çok şirin biri, bir gün birlikte bi kahve içelim mi bu hafta falan soyler mısın. Senın aılenı daha yakından tanımak istiyorum" de. Süslen püslen git
yanına.
canım benim teşeür ederim desteğin için doğru söylüyorsun ama ilk kez ben bir insanın arşısında bu kadar gerildim o kadar dışlanmış hissettimki kendimi anlatamam sana 2 saat gördüysem bunun 1,5 saatini kendi aralarında konuşarak geçirdiler inanki pasif hissettim kendimi soğuk buldum yardımcı olmaya çalıştı ama çok yapay geldi doğrusu bana ilk defa bir insandan hiç elektrik alamadım gerildim gerildim durdum titremeye başladım
Niye bu kadar taktın.
Benim gözlerimin altı şiş şiş gittiğimde oldu sevgilimin ailesinin yanına. Çok bakımlı çok güzelken gittiğimde oldu :)
Ne varki bunda tatlım. İnsanlık hali.
Haa sen diyorsanki ben bu durumdan rahatsız oldum. Sevgiline deki. "Tatlım ya yengen çok şirin biri, bir gün birlikte bi kahve içelim mi bu hafta falan soyler mısın. Senın aılenı daha yakından tanımak istiyorum" de. Süslen püslen git yanına.
Bu düşüncende böylelikle geçmiş olur. :)
İnsanların düşüncelerini bu kadar önemsemelisin geyiğine girmiyorum. Rahatsız olduysan aynen dediğim gibi yap. Çok daha iyi hissedeceksin.
Yapmissa kotu yorum yapmistir o yuzden soylemek istemiyordur sevgilin ama yapmadiysada gunahini alma derim. Hem ne farkederki yapsin yapmasin yani eline ne gecicek? Sirf merakmi? Buraya konu acacak kadar onemlimide? Yengesi sonucta, annesi degilya?!:26:[/QUcanım sen kardeşinin sevgilisini görsen yorum yapmazmısın hepimiz bayanız biliyoruz ama çok üzüldüm ben o yüzden açtım buraya konuyu
Bu yenge kimin karisi oluyor? Senin tarif ettigin sekil yenge degil gorumcedir. 'sen kardesinin sevgilisini gorsen..' demissinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?