cok uzuldum

hayatyolum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8
1
1
42
Merhaba.oglum bu sene 1.sinifa basladi bugune kadar hersey normaldi ama bu aksam oglum servisten indikten sonra cok uzuldum iner inmez servis arkadaslari bana bugun oglumun servis icinde kufurlu konustugunu soylediler daha sonra servis soforu ve hostesinde ayni seyi soylemesi beni cok utandirdinormalde aile icinde kufurlu konusan kimse yok beni en cok uzende bu oldu cok utanc ne diyeceyimi bilemedim ben onunla konusurum demekten baskaeve geldigimizde cok sinirli oldugum icin ogluma soru sormak istemedim biseyde diyemedim nasil yaklasicagimi bilemedim. Benim ne yapmam lazim cok zor bir durum.

Yanı o lafların kötu oldgunu bırdaha soylememesı gerektıgıni eger bır daha söylerde en sevdgı sey uzerınde cezalandıracağınızı söyleyın. Söylemediği zamanlardada ödüllendirin
İyi bir taktık olduguna ınanıyorum cocuklar ödülleri çok severrr

Mahcubiyet yaşamayın lütfen. Bu durumu yaşayan birçok kişi var.

Çocuklara yapma , etme demek -me, -ma eki kullanıp olumsuz cümleler kurmak aslında çocuğun bilinçaltına bunu yap diyor.

Kuvvetle muhtemel okulda diğer çocuklardan, siz fark etmeden televizyonlardan, sokaktan v.b şekillerde öğrendi çocuğunuz.

Öncelikle öğretmeniyle iletişime geçerek bu durumu paylaşın. Sınıfta olası böyle bir surum söz konusuysa ilgilenecektir.

Çocuğunuzu uyarmak içinde, dediğim gibi olumsuz değil olumlu cümleler kullanarak bir nevi unutturmanızı öneririm.

Mahcubiyet yaşamayın lütfen. Bu durumu yaşayan birçok kişi var.

Çocuklara yapma , etme demek -me, -ma eki kullanıp olumsuz cümleler kurmak aslında çocuğun bilinçaltına bunu yap diyor.

Kuvvetle muhtemel okulda diğer çocuklardan, siz fark etmeden televizyonlardan, sokaktan v.b şekillerde öğrendi çocuğunuz.

Öncelikle öğretmeniyle iletişime geçerek bu durumu paylaşın. Sınıfta olası böyle bir surum söz konusuysa ilgilenecektir.

Çocuğunuzu uyarmak içinde, dediğim gibi olumsuz değil olumlu cümleler kullanarak bir nevi unutturmanızı öneririm.

Tesekkur ederim inanin cok uzuldum durumu nasil duzeltiriz bilmiyorum insan o anda napicani bilemiyor

Canım olabilir bu kadar üzme kendini neticede çocuk bu. onun yanlışını düzelmek görev değil mi sizin için.
yanlışın ne olduğu önemli değil konuşun mutlaka anlayacaktır.

Back
X