• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi eboru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı problemleri bende yaşadım 110 kilodan 63 e düştüm işin zevkli kısmı alışveriş yapmak alt karın bende de kaldı ama zamanla toparlanacakmış hamile kalmadan önce reformer pilatese gidiyodum çok faydası oldu tavsiye ederim.. Gerçi ben şimdi 5 kilosunu geri aldım hamile kalınca bütün düzenim değişti metabolizma şaşırdı doğumdan sonra diyetle aranızdayım yine..
Bende pilatese yazildim canim. buyuk bi basari tebrik ederiiim.Bende haftada 3 gun gidiyorum hedef 55 kokten halledicem isi insallah

Bu kadar kilo verdiğiniz için tebrik ederim.

Kıyafet konusunda da hiç bir şey yapamıyorsanız markaların kombinlerini olduğu gibi alın. Ya da vücudunuza uygun pantolon kesimlerini belirleyin, sade üstlerle kombinleyin.

Bu kadar kilo verdiğiniz için tebrik ederim.

Kıyafet konusunda da hiç bir şey yapamıyorsanız markaların kombinlerini olduğu gibi alın. Ya da vücudunuza uygun pantolon kesimlerini belirleyin, sade üstlerle kombinleyin.
Tesekkur ederim kombinlere bakmaya karar verdim dediginiz gibi fikirler olustursun diye :)

Oh maşallah, ne güzel kilo vermişsiniz. Üstelik bütün dolabınızı baştan sona yenilemek için iyi bir sebebiniz ve bütçeniz var. Sizden şanslısı yok. Tavsiyem önce klasik parçalara yatırım yapın. Güzel bir kaban, karnınız varsa yüksek bel pantolonlar, ismini hatırlayamadığım belden oturan göbek kısmı volanlı elbiseler, etekler
images
( mesela şunun gibi ) vücut tipinize yakışır. Çok renkli ya da desenli parçalar seçmeyin. Giydiklerinizi aksesuarlarınızla renklendirin.

Oh maşallah, ne güzel kilo vermişsiniz. Üstelik bütün dolabınızı baştan sona yenilemek için iyi bir sebebiniz ve bütçeniz var. Sizden şanslısı yok. Tavsiyem önce klasik parçalara yatırım yapın. Güzel bir kaban, karnınız varsa yüksek bel pantolonlar, ismini hatırlayamadığım belden oturan göbek kısmı volanlı elbiseler, etekler
images
( mesela şunun gibi ) vücut tipinize yakışır. Çok renkli ya da desenli parçalar seçmeyin. Giydiklerinizi aksesuarlarınızla renklendirin.

Tesekkur ederim arastirmalara devam edicem.Yuksek bel pantolin ve guzel bi kaban bulmam lazim oyleyse liste olustiriyim :)

Bir sene once 90.5 kilodan su anki kilom olan 64 kiloya indim.Alt karnim hala var.Verdigim kilolardan sonra kiyafetlerim bollasti ve hic biri olmuyodu bende baska birilerine.Benim sorunum su gardolabim bosalmis oldu.Bi iki parca bol gelen kiyafetim var uzerime idare eder olan.Ben giyinmeyi hic bilmiyorum ya.Cok uzuluyorum baska kizlar ne kadar guzel giyiniyo uyum sagliyo ben nasil topliycam bu gardolaba yeni seyler alcak biseyler bulamiyorum.Bide vucudum orantisiz internettende siparis edemiyorum.Aldiklarimda kotu oluyo sanki
Bende 92 den 68 indim boyumuz ayni sizinle vede alt karın var ayni bi cozum bulamadim.:KK51:

Nasıl kilo veriyorsunuz ya ben bi 5 kilo vercem, veremiyorum bı türlü

Konu sahibini bilmiyorum ama ben emzirerek ve bol bol hareket ederek deyim yerindeyse hiç oturmuyorum.birde su iciyorum.
Peki bir şey soracağım. Çok su içmek rahatsız etmiyor mu? Ben bi ara çok su içmeye başlamiştim ama o zaman da sürekli tuvalete gitmek gerekiyor. Sırf bu yüzden bıraktım su içmeyi.

Peki bir şey soracağım. Çok su içmek rahatsız etmiyor mu? Ben bi ara çok su içmeye başlamiştim ama o zaman da sürekli tuvalete gitmek gerekiyor. Sırf bu yüzden bıraktım su içmeyi.
Evet tuvalete gidiyorum ama sorun olmuyor bana.Benim sorunum asiri derece terliyorum ve kiyafetimde tuz oluyor kuruyunca.

Sen onu bunu birak o 26 kiloyu nasil verdim Allah askina bana onu anlat

Sen onu bunu birak o 26 kiloyu nasil verdim Allah askina bana onu anlat
26 oldugunu hic farketmemisim aslina bakarsaniz.Hic son halini hesap etmemistim.Kendimi begenmiyodum.Bi cok diyet yaptim ama listeyede uyamiyodum.Bende tek tabak diyeti yaptim.Sabah haslanmis yumurtami yedim yada omletimi geri kalan hersey ayniydi.Oglen bi tabak yemegimi yedim makarna pilav harici.Ara ogun yaptim ayran iciyodum badem yiyodum kara kuru kayisi flan.Aksamda bi tabak yemek gunde 2 fincan yesil cay.Spor olarakta o zaman okuyodum bi iki durak oncesinde iniyodum.Dalga geciyodu kimse inanmiyodu ama yapabilirsiniz.Bide evde ip atladim :)

Peki kizlar kiyafet secerken neye dikkat ediyosunuz.En sevdiginiz kombin renkleri neler nasil uyum saglayabilirim ben

Back
X