çok üzülüyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Merhaba kızlar.İki gündür ağlamaktan helak oldum.Dün akşam hiç bir sorun yokken,erkek arkadaşım durduk yere soğuk davranmaya başladı.4,5 senedir bir ilişkim var ve şimdiye kadar hep sorun ne varsa söylerdi.Şimdi bilmiyorum diyor.Bu aralar sadece sana karşı değil her şeye karşı düşüncelerim değişti diyor ne var diyorum anlatmıyor.Bu belirsizlik beni üzüyor.Acaba ben seni hak etmiyor muyum gibi laflar söylemeye başladı.Tam okulum bitecek ailemle tanıştıracağım iş ciddiye binecek derken bir günde değişti ya anlamıyorum.Bu beni çok üzüyor.O kadar yıllık ilişkinin heba olmasını da istemiyorum.Şu an tez yazmam lazım yazamıyorum üzüntüden.Ders çalışmam lazım çalışamıyorum.Bu belirsizlik beni deli edecek.Üstüne gitmeyim diyorum yine de meraktan deli olacağım.Biri mi var diyorum hayır yok öyle bir şey diy zaman ne var ya niye beni delirtiyor Buraya rahatlamak için yazdım.Yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum.

canım oncelıkle tezini yaz derslerine calıs mezun ol. kımseyı hayatının merkezi yapma. yaptıgın vakıt sen uzuluorsun. senın suanda gelecegın onemli mezun oldugunda iş bulursun guzel calısırsn. gelecegıne odaklan. sevglınede zaman tanı belki gercekten kendı basına kalmak ıstıyordur bı muddet. sakın arama o arasın. emın ol ustune dusmedıgınde kazanan sen olursn

Canim yoksa erkek arkadasin senle ciddi dusunmuyomu..ailemle tam tanistircakken soguk davranmaya basladi demissin.. Ben oyle düşünüyorum yani

bence olayları akışına bırakın ve erkek arkadaşınızı izlemeye alın. hatta mümkünse-ne kadar doğru bilmiyorum ama- araştırın biraz son zamanda hayatında olup bitenleri, mesajlarını.durup dururken ne olmuş ki yani? hayatında bir değişiklik oldu mu son zamanlarrda? hastalık, zorluk vs gibi?

bence fazla üzerine gitme , eğer gerçekten seviyorsa ve verilmiş o kadar emek varsa heba etmez diye düşünüyorum. Zamana bırak üzerine gitmeden ters tepiyor erkeklerde , kendini de derslerine karşı soğuk tutma verilmiş o kadar emek var tezini yaz .

Evlilik vs konusu açıldı ise belki evliliği henüz düşünmüyor bu yüzden kendince bir kaçıs mekanizması oluşturmuş olabilir , erkek hazır olduğunda evlilik olmalı kadın kendini topluyor ama erkek zor toparlıyor evlilik konusunda da üzerine gitme. Bırak o ısrar etsin artık evlenelim sana kavuşayım diye.

kendini size layık görmeyebilir gerçekten yani siz okuyosunuz o ne yapıyo kendini yetersizmi hissetti acaba özellikler bakımından :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…