Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
S.a benimde bebegim olsun istiyorum kızlar adetime 7 gün var doktor adetin ilk günü gel tedaviye başlayalım dedi ne tedavisi acaba yardımcı olurmusunuz
Ne kadarlık evlisin canım benim altı yıl çocuğum olmadı çok zor bir süreç ama asla umutsuzluğa duşme her zaman hayırlısını iste yumurtlama takibi olur eşinden tahlil isterler daha sonra aşılamaya geçilir belki de hiç gerek kalmaz herşey nasip kısmet inşallah hemen bebişine kavuşursun
İnşallah sağlıklı sıhhatli bir hamileliğe kavuşur ve anne olursunuz. Umutsuzluğa kapılmayın. Tedavi ne şekilde oluyor bilmiyorum ama inşallah bebeğiniz olur.
çok teşekkür ederim cevaplar için kızlar . 2.5 yıllık evliyim 86 kiloyum acaba ondan mı olmuyor adetim bugun olması lazım hala olmadı ve ben diyetisyene gittim zayıflarsam olur belki hep hyaırlısını istiyorum rabbimden
çok teşekkür ederim cevaplar için kızlar . 2.5 yıllık evliyim 86 kiloyum acaba ondan mı olmuyor adetim bugun olması lazım hala olmadı ve ben diyetisyene gittim zayıflarsam olur belki hep hyaırlısını istiyorum rabbimden
canım kılo ıyı bır sey degıl ama ne kılolular doguruyor.tedavı derken cesıt cesıt.bılmeyız dr sana hangısını uygun gorur.nbende 7 yıllık evlıyım ve cocugum yok.uzulmemek elde degıl.ama napcaksın umut dunyası.ya bır gun olursa dıye dıye....hayırlısı olsun.umarım en kısa zamanda en kolay yoldan bebısıne kavusursun.