• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok üzülüyorum

yardım

• bebegim olmuyor

OY: 2 50,0%
  • bebek istiyorum

OY: 2 50,0%

• Ankete Katılan
    4

baharyeli42

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
319
158
323
Ankara
S.a benimde bebegim olsun istiyorum kızlar adetime 7 gün var doktor adetin ilk günü gel tedaviye başlayalım dedi ne tedavisi acaba yardımcı olurmusunuz

Ne kadarlık evlisin canım benim altı yıl çocuğum olmadı çok zor bir süreç ama asla umutsuzluğa duşme her zaman hayırlısını iste yumurtlama takibi olur eşinden tahlil isterler daha sonra aşılamaya geçilir belki de hiç gerek kalmaz herşey nasip kısmet inşallah hemen bebişine kavuşursun

İnşallah sağlıklı sıhhatli bir hamileliğe kavuşur ve anne olursunuz. Umutsuzluğa kapılmayın. Tedavi ne şekilde oluyor bilmiyorum ama inşallah bebeğiniz olur.

çok teşekkür ederim cevaplar için kızlar . 2.5 yıllık evliyim 86 kiloyum acaba ondan mı olmuyor adetim bugun olması lazım hala olmadı ve ben diyetisyene gittim zayıflarsam olur belki hep hyaırlısını istiyorum rabbimden :(:110:

çok teşekkür ederim cevaplar için kızlar . 2.5 yıllık evliyim 86 kiloyum acaba ondan mı olmuyor adetim bugun olması lazım hala olmadı ve ben diyetisyene gittim zayıflarsam olur belki hep hyaırlısını istiyorum rabbimden :KK43::110:
Tanidigim 2 kisi diyetle zayiflayip kendiliginden hamile kaldi:KK66:

bi tanıdığım hem çok kilolu hemde pko ona rağmen hamile kaldı.bizim hiçbir sorunumuz yok olmuyor..mevlam nasip ettikten sonra gerisi boş onu anladım..

çok teşekkür ederim cevaplar için kızlar . 2.5 yıllık evliyim 86 kiloyum acaba ondan mı olmuyor adetim bugun olması lazım hala olmadı ve ben diyetisyene gittim zayıflarsam olur belki hep hyaırlısını istiyorum rabbimden :KK43::110:
canım kılo ıyı bır sey degıl ama ne kılolular doguruyor.tedavı derken cesıt cesıt.bılmeyız dr sana hangısını uygun gorur.nbende 7 yıllık evlıyım ve cocugum yok.uzulmemek elde degıl.ama napcaksın umut dunyası.ya bır gun olursa dıye dıye....hayırlısı olsun.umarım en kısa zamanda en kolay yoldan bebısıne kavusursun.

Back
X