Çok üzülüyorum...

eldevarhayat

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
337
146
303
Antalya
Buraya arada konu açıp çok dert yandığım bir sevgilim vardı. Sürekli ayrılsak da bir türlü kopamıyorduk. Bitmesi gerektiğinin farkındaydım. Çok kavga ediyorduk ve ikimizin de çok hataları vardı.

En sonunda onu artık sevmediğimi benden uzak durmasını söyledim ve ipleri tamamen kopardım. Ama su an aşırı derecede vicdan azabı çekiyorum. "sevmiyorum" lafını neden dedim diye. Hicbir şeyden tat alamıyorum. Sanki ona büyük kötülük ettim gibi geliyor.

Bu kadar ilişkiyi koparma nedenlerim ise... Çok fazla küsüyordu. Bu küslüklerden birinin 5 ay sürdüğü bile oldu. Diğer nedenim ise normal zamanda beni güzel bulurken en ufak kavgada beni dış goruntumle vuruyordu. "Saçını şöyle yap", "tırnaklarını uzat ne biçim tırnak" "dişin az daha beyaz olsa" gibi laflara maruz kalıyordum. Sonra her kadın gibi ben de bu tip lafları unutamiyordum ve bu da başka şekilde patlak veriyordu. Diğer nedenim ise adam evdeki kedime taktı kafayı. "Yanıma kiyafetinde kedi tüyü ile geliyorsun" cümlesi her buluşmada fix cumlesiydi. Çok dikkat ederim halbuki. Dışardan gelen tozu bile kedi tüyü sanıyordu. Evlenirsek kedinin bizde olmayacağını, annem ve babamın zaten kediyi bırakmayacağını kedinin aslında onların olduğunu defalarca söyledim ama anlamadı bir türlü. Biliyorum ayrılık için belki saçma nedenler ama her kavgada aynı cümleleri duymaktan ben bıktım artık. Bir sebebim ise daha ciddi bir sebep olan maddi sebep. Ailemin ve dolayısıyla evin borçlarını kapatmak için kredi çektim ve onun bitmesine 2 yıl var. Ve ben bu insanla bunu paylasamadım çünkü ailemi küçük düşürmek istemedim. (Ailem maddi olarak bitmis durumdaydi krediyle durumu kurtardım :( ) Ve bana dediği şey "düğün yaparsak aileleri karistirmayalim krediyi sen çek ben odeyeyim çünkü bana kredi vermezler." dedi. Çünkü onun da hali hazırda ödediği araba kredisi var. Ama bilmediği şu ki ben zaten şu an borç ödüyorum ve su an banka bana kredi zaten vermez. Düşünün en yakınım olacak insan ama bunu ilerde yüzüme vurur diye onla paylasamiyorum. Bu gibi sebepler benim bitirmek zorunda kalmama neden oldu. Ama su an çektiğim vicdanı yükü nasıl atacağım bir daha nasıl yüzüm gülecek bilmiyorum.

Uzun olduysa kusura bakmayın :( Benimle benzer şeyleri yaşamış birileri vardır belki dertlesiriz ya da akıl alırım istedim.

Buraya arada konu açıp çok dert yandığım bir sevgilim vardı. Sürekli ayrılsak da bir türlü kopamıyorduk. Bitmesi gerektiğinin farkındaydım. Çok kavga ediyorduk ve ikimizin de çok hataları vardı.

En sonunda onu artık sevmediğimi benden uzak durmasını söyledim ve ipleri tamamen kopardım. Ama su an aşırı derecede vicdan azabı çekiyorum. "sevmiyorum" lafını neden dedim diye. Hicbir şeyden tat alamıyorum. Sanki ona büyük kötülük ettim gibi geliyor.

Bu kadar ilişkiyi koparma nedenlerim ise... Çok fazla küsüyordu. Bu küslüklerden birinin 5 ay sürdüğü bile oldu. Diğer nedenim ise normal zamanda beni güzel bulurken en ufak kavgada beni dış goruntumle vuruyordu. "Saçını şöyle yap", "tırnaklarını uzat ne biçim tırnak" "dişin az daha beyaz olsa" gibi laflara maruz kalıyordum. Sonra her kadın gibi ben de bu tip lafları unutamiyordum ve bu da başka şekilde patlak veriyordu. Diğer nedenim ise adam evdeki kedime taktı kafayı. "Yanıma kiyafetinde kedi tüyü ile geliyorsun" cümlesi her buluşmada fix cumlesiydi. Çok dikkat ederim halbuki. Dışardan gelen tozu bile kedi tüyü sanıyordu. Evlenirsek kedinin bizde olmayacağını, annem ve babamın zaten kediyi bırakmayacağını kedinin aslında onların olduğunu defalarca söyledim ama anlamadı bir türlü. Biliyorum ayrılık için belki saçma nedenler ama her kavgada aynı cümleleri duymaktan ben bıktım artık. Bir sebebim ise daha ciddi bir sebep olan maddi sebep. Ailemin ve dolayısıyla evin borçlarını kapatmak için kredi çektim ve onun bitmesine 2 yıl var. Ve ben bu insanla bunu paylasamadım çünkü ailemi küçük düşürmek istemedim. (Ailem maddi olarak bitmis durumdaydi krediyle durumu kurtardım :KK43: ) Ve bana dediği şey "düğün yaparsak aileleri karistirmayalim krediyi sen çek ben odeyeyim çünkü bana kredi vermezler." dedi. Çünkü onun da hali hazırda ödediği araba kredisi var. Ama bilmediği şu ki ben zaten şu an borç ödüyorum ve su an banka bana kredi zaten vermez. Düşünün en yakınım olacak insan ama bunu ilerde yüzüme vurur diye onla paylasamiyorum. Bu gibi sebepler benim bitirmek zorunda kalmama neden oldu. Ama su an çektiğim vicdanı yükü nasıl atacağım bir daha nasıl yüzüm gülecek bilmiyorum.

Uzun olduysa kusura bakmayın :KK43: Benimle benzer şeyleri yaşamış birileri vardır belki dertlesiriz ya da akıl alırım istedim.

Bu insan hazırcı, saygıdan yoksun,rahatına düşkün ve bencil birine benziyor. Ve siz sevgili konu sahibi, yerinizde olsam boyle biri yerine yanında kendimi tüm ciplakligimla rahat hissedebilecegim biri ile hayatımı birleştirme planları yapardım.

İpleri koparmışsınız ne güzel. Sakin bağlamaya çalışmayın bence. Uzun veya kısa vadede, her turlu Üzüleceğinizi görebiliyorum .

Kendinizi ezip buzmeyin. Kendinize kıymet verin .Siz kıymetlisiniz. Layik olduğunuz kıymeti verecek birisi muhakkak denk gelecektir. Öyle umuyorum.

Bu kadar ilişkiyi koparma nedenlerim ise... Çok fazla küsüyordu. Bu küslüklerden birinin 5 ay sürdüğü bile oldu. Diğer nedenim ise normal zamanda beni güzel bulurken en ufak kavgada beni dış goruntumle vuruyordu. "Saçını şöyle yap", "tırnaklarını uzat ne biçim tırnak" "dişin az daha beyaz olsa" gibi laflara maruz kalıyordum. Sonra her kadın gibi ben de bu tip lafları unutamiyordum ve bu da başka şekilde patlak veriyordu. Diğer nedenim ise adam evdeki kedime taktı kafayı. "Yanıma kiyafetinde kedi tüyü ile geliyorsun" cümlesi her buluşmada fix cumlesiydi. Çok dikkat ederim halbuki. Dışardan gelen tozu bile kedi tüyü sanıyordu. Evlenirsek kedinin bizde olmayacağını, annem ve babamın zaten kediyi bırakmayacağını kedinin aslında onların olduğunu defalarca söyledim ama anlamadı bir türlü. Biliyorum ayrılık için belki saçma nedenler ama her kavgada aynı cümleleri duymaktan ben bıktım artık. Bir sebebim ise daha ciddi bir sebep olan maddi sebep. Ailemin ve dolayısıyla evin borçlarını kapatmak için kredi çektim ve onun bitmesine 2 yıl var. Ve ben bu insanla bunu paylasamadım çünkü ailemi küçük düşürmek istemedim. (Ailem maddi olarak bitmis durumdaydi krediyle durumu kurtardım :KK43: ) Ve bana dediği şey "düğün yaparsak aileleri karistirmayalim krediyi sen çek ben odeyeyim çünkü bana kredi vermezler." dedi. Çünkü onun da hali hazırda ödediği araba kredisi var. Ama bilmediği şu ki ben zaten şu an borç ödüyorum ve su an banka bana kredi zaten vermez. Düşünün en yakınım olacak insan ama bunu ilerde yüzüme vurur diye onla paylasamiyorum. Bu gibi sebepler benim bitirmek zorunda kalmama neden oldu. Ama su an çektiğim vicdanı yükü nasıl atacağım bir daha nasıl yüzüm gülecek bilmiyorum.

Uzun olduysa kusura bakmayın :KK43: Benimle benzer şeyleri yaşamış birileri vardır belki dertlesiriz ya da akıl alırım istedim.
Vicdan azaplik bir durum yok tamda terkedilesi bir adammış. Ayrıca sen düğün için kredi çekince o değil siz yani ikiniz ödeyeceksiniz. Vay çakal

Merhaba canim. Ayrilma kararin tam yerinde olmus. Fiziksel elestri psikolojik siddetin karşılığıdır. Kırılip incinecegini sezemeyen bir idrak var bu beyde. Ilerde duydugun bu cumleler rutbe alip hakaretede ulaşır. Persembenin gelisi carsambadan belli olur. Bence hicccccc uzulme vicdanda yapma.uzun tirnak istiyorsa gitsin bulsun

İyi ki ayrılmışsınız.Bir insanı kavgada hemen dış görünüşten vurmak nedir.Ergenler gibi.
Erkeğin trip atanı da hiç çekilmiyor valla .Boşver,dert yapma kendine.

sağolun yorumlar için. kedi tüyünden huylanabilir tabiiki bunu anlarım ama o kediyi nefret objesi haline getirdi resmen. havadan gelen tozu bile kedi tüyü zannediyor ya da havanın tozu olduğunu bildiği halde nefret kusmak için bahane buluyor. her buluşmada kedi tartışmamız illaki oluyordu. sokağa atamam o bir canlı ve seviyorum da kediyi. kediyi o sevmediği halde hayatımda tuttuğum için onun sözünü tutmamakla eşleştirdi resmen bu durumu.

benim hatam bazen sinirle aslında fikrim olmayan şeyleri söylemem.. "seni sevmiyorum" lafımda olduğu gibi. yani fikrim o değil ama sinirle söylüyorum sonra geri alamıyorum. ama bu duruma tek başıma da gelmedim o da ayrı konu :KK43: ayrıldık artık dönüşü yok ama çektiğim bu vicdan azabı beni tüketti. iyiki konu açmışım biraz rahatladım :(

Kedinin tüyünü,senin dişini,tırnağını bahane eden adamdan ayrılmakla nokta atışı yapmışsın.
Dış görünüşü eleştirmek çok çirkin bir davranış,daha evlenmeden de krediyi sen çek demesi de çok itici,daha fol yok yumurta yok.
Bunları söyleyen adamı gerçekten seviyor muydun ki vicdan yapıyorsun??

Back
X