Çok üzülüyorum: (

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Merhaba kizlar

Size komik veya çok önemsiz gelebilir ama bu durum beni çok üzüyor .
Liseden beri görüştüğüm çok yakin iki arkadaşım vardı herseyi beraber halleder paylasirdik kardeş gibiydik yani.
Arkadaslarimdan bir tanesi sevgilisi oldu değişti hatta 1 ay bize soylemeye gerek görmedi neyse buna çok takilmadim. ama isteme ve sözümüz ayni aylara denk geldi. önce fikirlerimi alıp ne istiyosam yapmaya başladı beraber yapalım dese aynı olmasi beni rahatsiz bile etmezdi ama agzimdan laf alip gizli gizli yaomasi beni cok incitti .kendi adima söylüyorum ki, gunlerce aramasam arama msj atmasam msj atmadı sözüne çağırmadı ben çağırdım o günü nişan bohçası gelecek diyerek gelmedi bile ..
Ortada hic bir sorun yok sürekli arayip soz nisan zamani üstüne düşmemizi bekledi ama bende meraklı gibi aramak istemedim sürekli bekledimki o bize resimleri atsın yada fikir alsın istedim ki yapmadi..

Anlam veremiyorum bu kadar yakınken bu uzaklik beni çok uzulyo oysa ben ceyizimizi beraber arastirir aliriz herseyi beraber yapariz eslerimiz görüşür felan diye dusunuyodum ki bunlar hep onun fikriydi ne degisti nasil bi tutum takinmam gerek kendimi çok yanlız hisssediyorum anlamlandıramıyorum en önemlisi ..

Benim sözüne bile gelmezken hic görüşmediği bi ark samimi olmuşlar soz tepsisi sarmasi dolmasi herseyine yardım etmeye gitti. :(
O aramadgi halde aramak icimden gelmiyo ben aramayinca ayda 1kez ariyo kendi sogdu aramız gittikçe ...
Herkes kıskandığını söylüyor . insan dostunu kardeşim dediğini kiskanir mi ?
Aramamak sormamak mıdır çözüm ?

Demek ki düşündüğünüz gibi yakın değilmişsiniz ve sizi içten içe kıskanıyormuş ki ağzınızdan laf alıp aynısını yapmış neyse görüşmeyin derim luzümsuz bir insan kendisi belli...

Bazı dostluklar kötü günde, bazıları da iyi günde belli oluyor. Sizin ki iyi gününde belli olmuş, sizi yanında istememiş yapacak birşey yok. Bu kadarmış dostluğunuz.

Merhaba kizlar

Liseden beri görüştüğüm çok yakin iki arkadaşım vardı herseyi beraber halleder paylasirdik kardeş gibiydik yani.
Arkadaslarimdan bir tanesi sevgilisi oldu değişti hatta 1 ay bize soylemeye gerek görmedi neyse buna çok takilmadim. ama isteme ve sözümüz ayni aylara denk geldi. önce fikirlerimi alıp ne istiyosam yapmaya başladı beraber yapalım dese aynı olmasi beni rahatsiz bile etmezdi ama agzimdan laf alip gizli gizli yaomasi beni cok incitti .kendi adima söylüyorum ki, gunlerce aramasam arama msj atmasam msj atmadı sözüne çağırmadı ben çağırdım o günü nişan bohçası gelecek diyerek gelmedi bile ..
Ortada hic bir sorun yok sürekli arayip soz nisan zamani üstüne düşmemizi bekledi ama bende meraklı gibi aramak istemedim sürekli bekledimki o bize resimleri atsın yada fikir alsın istedim ki yapmadi..

Anlam veremiyorum bu kadar yakınken bu uzaklik beni çok uzulyo oysa ben ceyizimizi beraber arastirir aliriz herseyi beraber yapariz eslerimiz görüşür felan diye dusunuyodum ki bunlar hep onun fikriydi ne degisti nasil bi tutum takinmam gerek kendimi çok yanlız hisssediyorum anlamlandıramıyorum en önemlisi ..

Benim sözüne bile gelmezken hic görüşmediği bi ark samimi olmuşlar soz tepsisi sarmasi dolmasi herseyine yardım etmeye gitti. :KK43:
O aramadgi halde aramak icimden gelmiyo ben aramayinca ayda 1kez ariyo kendi sogdu aramız gittikçe ...
Demek ki taniyamamissiniz. Yeri geliyor insan ayni evi paylastigi kocasini bile taniyamiyor. Fitne fesat biriymis demek ki. Boyle insanlardan uzak durun ki basiniz agrimasin..

Konuşmayı denediniz mi?
Arkadaşınıza açıkça sorsanız neden böyle davrandığını:KK35:

Konuşmayı denediniz mi?
Arkadaşınıza açıkça sorsanız neden böyle davrandığını:KK35:
Denedim neden hic aramiyosun sormuyorsun diyorum çok yogunum diyor. yada inkar ediyor veyada guluyo kendini degerli ben cok umursuyormusum gibi hissediyor bende bi tarafi kalksın istemiyorum

Merhaba kizlar

Benim sözüne bile gelmezken hic görüşmediği bi ark samimi olmuşlar soz tepsisi sarmasi dolmasi herseyine yardım etmeye gitti. :KK43:

Heryere beraber giderdik sohbetini ozledim. ama o ozlemiyor sanırım

Burayi okumayada bilirsiniz

"Sunuda eklemek istiyorum ki su anki nisanlisi ile sevgili dahi degilken cocuk benden yardim istedi hediye almak için supriz yardimci olmaya çalıştım ama sonrasinda ark soyledim haberin olsun diye o sana nasil yazar nasil yapar diye oyle cok kızdı ki bir suprizdi çok tepki vermisti..

Sonra bir gunde benim erkek ark. aram kotuydu, kimseye anlatmamistim erkek arkadasim o kiz arkadaşıma mesaj atmis neolur yardim et napcagimi şaşırdım diye o msj attığı gün arkadaslarim bizde kalıyordu msj gelince bana soylemedi bile hatta neden.hic aramiyo felan diye beni sıkistirdı anlattim ayri olduğumuzu .. hatta erkek ark yarın konuşalım su an onlarda kalıyoruz demiş

Ve ben msjlastiklarini self servisten gordum aksam şok oldum ark aradim aliylemi konustun sen israr etmezdin hisey olsa bana soylersin demi felan diye ...
oda hayir konusmadik dedi tam tel kapatirken ali msj atti yardim et diye anlatti iste...

Intikammi aldin seninki suprizdi hediyeydi saklamak zorundaydim bunu.neden sakladin dedim o gunden sonrada aramizda hep bir sogukluk oldu.."

Siz olsaniz napardiniz konusurmuydunuz. yoksa tamamen mi iliskinizi kesersiniz?

Nedense Nisan Söz Evlilik dönemlerinde Arkadaslar daha dogrusu yakin arkadaslar böyle davranislar sergileye biliyor.

Benim en yakin arkadasim evlenirken herseyiyle basdan asaya ben ilgilenmistim hergün bulusur biseyler yapardik, kendisi cok kisa bi süre icinde söz nisan dügün yaptigi icin cok stresse girmisti. Gercekten kosmustum. Hatta Kinasini komple ben organize etmistim... ve bunlari seve seve yaptim karsilik da beklemedim yanlis anlasilmasin. Ama sira bana geldiginde hicbir yardim göremedim. Herseyimle kendim ilgilendim herseyime kendim kostum onlari birakin bi napion nasilsin nasil gidio diye Telefon bile edilmedi bana. Ve en sonunda Dügünüme gelmedi uzakda oldugu icin (mesafe 2 Saat arabayla) kuru bi mesajla tebrik etti tek.

Ve ben ona sordum neden öyle oldugunu bana tek dedigi sey eee sen yardim istemedinki, bende demeki fikirlerime ihityaci yok diye rahatsiz etmedim dedi. Dügünede gelmek istedim ama bebegimle zor olacagi icin gelmedim dedi ve konu kapanmis oldu... ben aylarca üzüüldügümle kaldim.

o yüzden bu güzel günlerini arkadasini düsünerek gecirme. Tadini cikar bence. Yaninda olmak isteyenler her türlü yaninda olur zaten.

Bazen insanlar hayatımızdan kendi tercihleri olarak çıkıyorlar eyvallah demekten başka yapacak bişey yok...

Üzülmek gereksiz arkadaşının tercihi

Hic konustunmu arkadasinla neden böyle soguk davrandigini? Belki siz farkinda olmadan onu kirdiniz veya biri bir sey söyledi?
Eger ortada hic bir sebep yokken böyle davraniyorsa bosver iliskini tamamen kes, üzüldügüne degmez..

Cokta yakin degilmişsiniz...bence uygun bir dille sebebini sorun...cevabi sizi tatmin etmezse birdaha da aramayin...

Nedense Nisan Söz Evlilik dönemlerinde Arkadaslar daha dogrusu yakin arkadaslar böyle davranislar sergileye biliyor.

Benim en yakin arkadasim evlenirken herseyiyle basdan asaya ben ilgilenmistim hergün bulusur biseyler yapardik, kendisi cok kisa bi süre icinde söz nisan dügün yaptigi icin cok stresse girmisti. Gercekten kosmustum. Hatta Kinasini komple ben organize etmistim... ve bunlari seve seve yaptim karsilik da beklemedim yanlis anlasilmasin. Ama sira bana geldiginde hicbir yardim göremedim. Herseyimle kendim ilgilendim herseyime kendim kostum onlari birakin bi napion nasilsin nasil gidio diye Telefon bile edilmedi bana. Ve en sonunda Dügünüme gelmedi uzakda oldugu icin (mesafe 2 Saat arabayla) kuru bi mesajla tebrik etti tek.

Ve ben ona sordum neden öyle oldugunu bana tek dedigi sey eee sen yardim istemedinki, bende demeki fikirlerime ihityaci yok diye rahatsiz etmedim dedi. Dügünede gelmek istedim ama bebegimle zor olacagi icin gelmedim dedi ve konu kapanmis oldu... ben aylarca üzüüldügümle kaldim.

o yüzden bu güzel günlerini arkadasini düsünerek gecirme. Tadini cikar bence. Yaninda olmak isteyenler her türlü yaninda olur zaten.

Sizin durumuza cok.benzer.bizimkide zaten:)

Arkadaslik ve hayal kirikliklari.Uzunca bi sureden sonra yanimda eşim ve ailemden başka kimsenin olmadigini anlamam ve aptal hissetmem gibi bir durum olmustu. Üzücü ama geçiyo.Malesef.

Back
X