• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorummmm

Beggyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
513
34
38
BaZı yorumları okudukça okadar üzülüyorum ki kadının kadını düşmanı gibi kınaması eleştiriyi küfür boyutuna vardırması çok üzücü ve ayıp . Ve sıkıntılarını paylaşan bir çok insanında açıklamaya çalışması yüreğimi burktu siteye geleli çok olmadı ama böyle olacağıda hiç aklıma gelmezdi bir kitap yazacağım için bulunduğum bu sitede gerçekten kadınların baZen haddinden fazla acımasız olduklarını görmek beni çok şaşırttı . Empati yok , acılarını başkalarına saldırarak çıkaran insanların yazılarını okudum . Kimilerine özelden mesaj yazdım niraz olaun yüreklendirmek ve hayatın insanlar için olduğunu hangimizin başına ne geleceğini bilemediğimizi ve kınadığımız şeyleri yaşamadan gidemeyeceğimizi yaZdım . Zaten kalpleri kırıktı iyice kırılmıştı toplumdan dışlamaya değil kazandırmaya çalışmalıyız kişi karşısındakini ayna gibi görürmüş sayılan okadar köyü şey kendinedir aslında mutsuzluğundandır bayanda bayana sırt dönerse ne olacak bu halimiz

Beggyy

Back