çok yakında nışanlanacağım ama sözlümden soğudum :( yaşamak içimden bile gelmiyo

sevimistanbul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
821
3
0
İstanbul
umarım regl dönmei sıkıntılarımdandır ama ben sanırım sözlümden soğuyorum :( herşeyden çok sevdiğim sevgilimle sözleneli daha 15 gün olmadı bi 15 güne nışan düşünüyoruz ama bi takım sıkıntılar beni ondan geri çekiyor çok umursamazlaştı, telefona cevap alamadığında gece saat kaç olursa olsun yurttan kaçıp evimin önüne gelen sözlüm şimdi en ufak bi tartışmada telefonunu kapatıyor bende bu tarz şeylere gelemiyorum çok üstüne düşüyürum.. çözmeye çalışıyorum ama sabrım taştığı için kırıcı oluyorum zaman zaman :( çok üzülüyorum.. aileler nışna çok karışıyo bu da bize zarar veriyo.. aileme karşı çok ilgisiz bense onun ailesinde her bireye karşo çok ilgiliyim.. inanır mısınız şu an msn actı ama konuşasım yok... yaşam hevesim bile yok.... inşallah birileri bana biraz olsun yardım eder.........

Canım ilişkiler ciddi boyutlara girince gerilmeler olur ...çoğu insan yaşamıştır bunu anlamsız bir stres kaplar havayı olmayacak şeylerden kavga çıkar ,iki tarafta tahammülsüzleşir :31:tuhaf davranışlar olur .....kolay değil aileler işin içine giriyor herkesin gönlünü yapmak çok zor bu yüzden çiftler çok zor durumlarda kalabiliyor ,olan şeyleri birbirine anlatamayabiliyor :50:biraz sabret üstüne gitme gidişata bak eğer gerçekten bilerek seni üzüyorsa ona göre kararını ver ama bence geçici bir durum hele erkekler için nu durumlar daha sıkıcı olabiliyor inşallah düzelir:71:

ben onu tanıyamıyorum artık... kırıldığım seyleri yapmakta o kadar ısrarcı ki ben çok dikkat ediyorum o içinden nasıl geliyosa öyle.. örneğin bu gün dedem ve yeğenim ameliyat olcaktı.. bende ameliyat oldum çok kötü bi psikoloji insan herkes arasın ilgilensin istiyo sözlüme dedemi ara istersen mutlu olur dedim aradı oda.. akşam dedeme gittim yazık yüzü sargılı konuşması yasak.. küçük damat ardı çok memnun oldum diyo.. sözlüme bunu anlattım ne dese beğenirisniz beni kalıba sokma beni yontmaya calışma elim ayağım titriyo ben böyle bi insan deilim ki Allah şahit.. ben insanları çok seven biriyim sözlüm kavgalı bi ortamda büyümüş insanlara karşı temkinli hep.. ailem ona çok iyi olmasına karşın aileme karşı saygısız ne yapacağım bilmiyorum....

:)) sen canını hiç sıkma canım..bu erkekler gezerken tozarkenn iyi hoştur..ama deli gibi tapsalar bile konu evliliğin dibine gelincee hep böyle yan cizerler..cekip gitmezler ama hep huzursuzzluk cıkartıp umursamaz davranırlar..kesinliklee bundan kaynaklanıyordur..ama şu var ki bazen..bizler hayatımızda bır yandaşımız olsun bir hayat arkadaşımız olsun adına bazen kişileri olduğu gibi depil istediğimiz gibi sevmek istiyoruz..onun hatalarını gormuyoruz..resmen gorsekte gormezden gelıyoruz..onlarda siz bunu dillendirmediğiniz için yapmaya devam ediyorlar..hatta yüz aldıkçaa daha da abartıyorlar..ee sonradaa aslında görmek istemediğimiz şeyleri görmeye başlayıp ..aslında hiç değişmemiş olanı ^^çok değişti ''olarak kabul ediyoruz...Aranızdaki mesele ya ilkidir yada ikincisi...ama kanaatimce ilki olmalıdır:)) bunu evlenen 10 erkegın 9unda gordumm ..kızdan daha cok seven adamm bılee evlilik yoluna gırdıgınde kantarı şaşıranları gördüm.. sen de onun gibi davran desem..olmayacakk insan neyse odur çünkü..yapacagın en güzel taktik tatlı dilli olmak ve biraz sabretmekk..yoksa cidden bu erkekler höt hötlüğee gelmiyor... istersee dibine kadar haksız olsun ...aşırı tepki aldığındaa aslaa geri adım atmıyor..tecrübeyle sabittirr...!! dedemi aradın ne güzel olmuş dedin..oda beni kalıba sokma dedi...yoo neden kalıbaa sokayımki benimde cok hosuma gıttı ondan soyledım deseydın inan daha da uzatmıycakti..ama bize o sabrı verecek tahammülüde onlar yaratmalılar birazcıkda..

İş ciddiyete binince erkekler kendilerini bi salar nasılsa köprüyü geçtik misali ama bence asıl önemli olan bu süreçtir nişan söz gbi olaylardan snra daha iyi tanırsınz birbirinzi sanırım sözlünde bi boşvermislik içinde aradaki saygıyı kaybetmeden bu dönemde onu daha iyi tanımaya bak ve kararını ver

cnm benım saygısız ınsandan kork derım ben..yol yakınken ii düşün ...bak ben nısanlıyım bırbırımızı yerız bazen ama saygısızlık asla etmeyız ne bırbırımızıe ne de ailelerımıze...hep derız saygı cok önemlı sevmek zorunda degılız hıc kımseyı ama saygı göstermek zorundayız...ii düşün tatlım.

canım sen o kadar sorunlarla boğuşmuşun da bu mu yıldıracak seni. Herkesin fıtratı bir değil işte sen insan canlısıyken o daha soğuk belli ki takma bunları kafana zamanla düzelir.

biraz geç veriyorum arkadaşlar kusuruma bakmayın :) geçici bi sorun olarak kaldı çok şükür :) şuan 2 aylık nışanlıyız yaza düğün var :) mutluyum Allah bozamsın :)

Sorunu çözdünüz,her şey yolunda yani? O zaman yazacak bir şey kalmadı,şimdiden ömür boyu mutluluklar :)

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Adamı ciddiyet paniği sarmış bence.Nişanlanan adam senin onun için doğru insan olup olmadığını sorgulamaya başlar. O anda mı diyeceksin.Evet o anda.Daha önce nişanlanmadan sözlenmeden önce değil.Tam da olaydan sonra. Erkeklerin jeton biraz geç düşüyor galiba.Neyse sonuçta sana türlü eziyet edecek bir kere buna hazır ol.İkincisi ültimatom vermen lazım. O yüzden bu mızmız tavrını bırak. Kimse için hayatını mahvetmeye değmez. Hayatının merkezine kendinden başka kimseyi koyma! mesela yok yere kavga çıkarabilir kaşının üstünde gözün var deyip ayrılmalara kalkabilir.O bunları yapıncaya kadar bekleyeceksen bekle. Ama iş o raddeye varmadan önce önlem alacaksan mesela hoşuna gitmeyen bir şey mi oldu sen de telini kapa arkadaşlarınla gezmeye git.Ya da ayrılmalara mı kalktı ok de uzatma kapa konuyu.peşinden koşan olmadığını görünce şaşırıp geri döner merak etme.

Back
X