Kocanız normalde iyi denebilecek biri diyelim fakat hamileleginizde sizi hemen hergün bir sebep bulup ağlatmış olsa 2günluk lohusayken annesiyle beraber iftira atsa lavaboya gitmeniz icin elinizden tutup yardm etmese kavga ve tartsma icin surekli bahane arasa uzerinize yuruse hamileyken cocugu aldirmak istese 8.aymda bahane bulup yalan soyleyip yanmda olmak yerine arkadaslaryla disarda olsa bunlari unuta bilirmiydiniz? Ne zaman annesiyle konussa kotu davransa onlar ne derse agzinin icine baksa. Bu arada ben 24 yasnda ogretmenlik mezunuyum atama bekliyorum. Oglum suan 2 yasnda. Annem babam hayatta degiller malesef. Teyzem ve abim pek bosanmama sicak bakmiyorlar manevi acidan hicbir destekcim yok acikcasi cok yalnizim. Kocami eskisi kadar sevmiyorm sevemiyorum cunku cok anneci . Her zaman her kosulda onlari savunur dogumun ikinci gunu bile cocugumu emziremiyormusum benden anne olmazmis vs vs bir suru hakaret ettiler annesiyle beraber. Ben cok agladm hep Allah a havale ettm. Ozamanlar geride kaldi her nekadae yaptklarini unutmasam bile suan dusunuyorm bana bunlari yapan en zor anmda yanmda olmayan adam normalde iyi olsa ne olur? Birde bosansam nereye gidecem annem yok babam yok sahiplenecek zaten kocamda defalarca bosanmak istedgni benim atamami bekledgini söyledi bana sonra kavga annda oldu vs deyip ozur dilesede hep yaptilar bunu. Ben kocami eskisi kadar kesinlikle sevmiyorum gozumde degeri kalmadi bu kadar olaydan sonra ama bosanmayada korkuyorm maddi manevi olarak. Tekrar bir erkege muhtac olmayida istemiyorm. Gururum cok indi kalbim cok sogudu. Siz olsaydnz ne yapardnz. Lutfen yargilamak yerine biraz empati kurarak cevap verirsenz sevnrm