• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnız hissediyorum

Eysanasen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
13
0
1
31
Kocanız normalde iyi denebilecek biri diyelim fakat hamileleginizde sizi hemen hergün bir sebep bulup ağlatmış olsa 2günluk lohusayken annesiyle beraber iftira atsa lavaboya gitmeniz icin elinizden tutup yardm etmese kavga ve tartsma icin surekli bahane arasa uzerinize yuruse hamileyken cocugu aldirmak istese 8.aymda bahane bulup yalan soyleyip yanmda olmak yerine arkadaslaryla disarda olsa bunlari unuta bilirmiydiniz? Ne zaman annesiyle konussa kotu davransa onlar ne derse agzinin icine baksa. Bu arada ben 24 yasnda ogretmenlik mezunuyum atama bekliyorum. Oglum suan 2 yasnda. Annem babam hayatta degiller malesef. Teyzem ve abim pek bosanmama sicak bakmiyorlar manevi acidan hicbir destekcim yok acikcasi cok yalnizim. Kocami eskisi kadar sevmiyorm sevemiyorum cunku cok anneci . Her zaman her kosulda onlari savunur dogumun ikinci gunu bile cocugumu emziremiyormusum benden anne olmazmis vs vs bir suru hakaret ettiler annesiyle beraber. Ben cok agladm hep Allah a havale ettm. Ozamanlar geride kaldi her nekadae yaptklarini unutmasam bile suan dusunuyorm bana bunlari yapan en zor anmda yanmda olmayan adam normalde iyi olsa ne olur? Birde bosansam nereye gidecem annem yok babam yok sahiplenecek zaten kocamda defalarca bosanmak istedgni benim atamami bekledgini söyledi bana sonra kavga annda oldu vs deyip ozur dilesede hep yaptilar bunu. Ben kocami eskisi kadar kesinlikle sevmiyorum gozumde degeri kalmadi bu kadar olaydan sonra ama bosanmayada korkuyorm maddi manevi olarak. Tekrar bir erkege muhtac olmayida istemiyorm. Gururum cok indi kalbim cok sogudu. Siz olsaydnz ne yapardnz. Lutfen yargilamak yerine biraz empati kurarak cevap verirsenz sevnrm

Enerjimi bu evliliğe harcayacağıma tek başıma ayaklarımın üstünde durur boşanırdım

Olmaz olsun böyle koca

Bazı acılar hiç unutulmaz, her zaman sızlar... Kolay şeyler değil...

Sökük kişilikteyse dikiş tutmaz...

Keşke kurtulabilsen...

Enerjimi bu evliliğe harcayacağıma tek başıma ayaklarımın üstünde durur boşanırdım

Olmaz olsun böyle koca
Doğru söyluyorsunuz da annem babam yok sahiplenecek pek kimsem yok oğlum iki yasinda ve suan atanmis da degilim. Bosansam daha mutlu mu olurum ?

Birde sunu eklemek istiyorum . Evliligimde hic ozel diye birsey yok . Ozellikle kavgalarmz asla aramzda kalmaz annesinin babasinin hemen haberi olur. Her zaman diyorum bazi seyler kri koca arasnda kalmali diye ama kesinlikle beni anlamiyor. Anlamayacagnda eminim zaten. Mutlu anlarmz guldugumuz eglendgmz anlarmzda cok olur onlari kesinlikle ailesine anlatamaz sadece kavgalarmizi ve benim kotu yanlarmi anlatir. Tabi boyle oluncada tum aileside beni cok kotu biri olarak biliyor ve onlarda beni sevmiyor. Birde kocam cimri hamileligimn 5. Aynda bile eski pantalonlarimi giymeye beni zorluyordu karnim nasil acirdi onemsemezdi. Ben hep sustum bir suru kotu yani vardi kimseye anlatamadm en son buraya anlatmak istedm artk mutsuzum anlatmaya icimi dokmeye ihtiyac duyuyorum

Doğru söyluyorsunuz da annem babam yok sahiplenecek pek kimsem yok oğlum iki yasinda ve suan atanmis da degilim. Bosansam daha mutlu mu olurum ?
Ailenden kalan bir ev falan yokmuş
Ayrılınca babandan maaş alırsın
Nafakada bağlanır
Çocuk bakıcılığı vs yapabilirsin
Ben olsam sadece çocuğum ve kendim için savaşmayı seçerdim
Ya evliliği devam ettirip para biriktirip ayrılabilirsin
Oda kocan veriyorsa
Veya çok çalışıp atanıp boşanırsın
Ne olursa olsun bu adamla olduğundan daha çok mutlu olursun

Atama gerçekleşene kadar başka işler bakın... Deneyin,bulabilirsiniz...

Ne zaman kendisiyle konusmaya calissam tamam der evet der dinlemez kisa cevap verir gecistirir. Daha bir suru sey. En cok canimi acitanda bebegimizi aldirmak istemesi oldu herseyle tek basima mucadele ettim . Ama simdi yorgunum mutsuzum pismanim. Bir yol caresi bulamadgm.gibi birde korkuyorum. Bosansam mutlu mu olacagm kadn basma cocugma nasil yetecegm bilmiyorm.

Ben dogumdan sonra yine unutaym dedm yaptklarini herseyi ama olmuyor surekli ayni yada benzer davranslari tekrarliyor. Sanki kadn olan oymus gibi annemn yanina gidecem bosanalm diyor. Her kavgada bu seklde. Sen abinn yanina git o baksn sana diyor. Bilmiyorm kavga annda soylenmis birseymi yoksa gervekmi ama neticede gururum incinde ve sogudum.

Ailenden kalan bir ev falan yokmuş
Ayrılınca babandan maaş alırsın
Nafakada bağlanır
Çocuk bakıcılığı vs yapabilirsin
Ben olsam sadece çocuğum ve kendim için savaşmayı seçerdim
Ya evliliği devam ettirip para biriktirip ayrılabilirsin
Oda kocan veriyorsa
Veya çok çalışıp atanıp boşanırsın
Ne olursa olsun bu adamla olduğundan daha çok mutlu olursun
Ailemden kalan ev var orda abim yasiyor ben onun yanina gitmeyi istemiyorm. Orda sartlar evliligimden daha kotu ozellikle oglum adina. O dedigin sure zarfnda zaten ogretmen olup atanablrm yani maas baglanana kadar cunku ceyix parasi olarak cekmistm 2 yil maas alma hakkm olmayacak nafaka baglanmasida uzun bir surec. Yani cozum bosanmak baska caresi yok diyorsunuz. Iste bende bosanmaya korkuyorm ogretmen olsam bile cocuguma tek basna yetebilecek miyim. Ben babasiz buyudum annemn neler cektgni tek basna bir kadn olarak birebir sahidi oldum. Ayrica babasiz buyuyen bir cocuk olarak birseyler eksik kaldi

Abisi bana kufür etti agza alinmayacak sekilde aile bana namussuz dedi hatta ailemede onu demeye getirdiler. Zaten kendiside surekli annesiyle hakkmda konusur dedikodumu yapar beni kotulemelerini dinler destekler. Savunmaktann dogal olarak bahsedemiyorum bile. Annesnden cok korkar annesi bizdeyken bana canm diyemez ismimle hitap eder . Vs vs vs. Ama oglum babasini cok seviyor . Disardanda mutlu bir aile tablomuz var gibi. Ben bosanp ne yapacam yeniden mi evlenecem.omur boyu dulmu kalacam yeniden evlensem o nasil olacak merhamet olacakmi . Bilmiyorm kafam cok karsk . Ve ben normal bosanmak isteyen bir kadn dedglm annesi babasi ve manevi hicbir destegi olmayan bir kadnm

Benm annem psikolojik rahatszlgi vardi guvenp kendisine anlattm. Kendisde gidip.ablasna anlatms telefonda konsuurken duydum ablasi diyorduki onun annesi deli kendiside delidir diye. Babasi diyor o zaten 20 yil annesiz babasiz buyumus ona bisey olmaz oglum o cingoz isini bilir . Boyle agir laflar. Abime anlattm umrunda bile olmadim olsun desin git konus o senn kaynbaban diyor. Kimse beni anlamiyor desteklemiyor. Bunu yapan insanlarda sozde namaz kilan kapali Allah inanci olan insanlar. Ben esime diyorm hicbir zaman hakkm helal degil annenn babann yaptklarina sen sustun destekledn sana da hakkm helal degil.diyorum umurlari bile degil. Allahtan korkan insan nasil bir insani bu kadar uzup aglatip haksizlik yapar anlamis degilim

Ailemden kalan ev var orda abim yasiyor ben onun yanina gitmeyi istemiyorm. Orda sartlar evliligimden daha kotu ozellikle oglum adina. O dedigin sure zarfnda zaten ogretmen olup atanablrm yani maas baglanana kadar cunku ceyix parasi olarak cekmistm 2 yil maas alma hakkm olmayacak nafaka baglanmasida uzun bir surec. Yani cozum bosanmak baska caresi yok diyorsunuz. Iste bende bosanmaya korkuyorm ogretmen olsam bile cocuguma tek basna yetebilecek miyim. Ben babasiz buyudum annemn neler cektgni tek basna bir kadn olarak birebir sahidi oldum. Ayrica babasiz buyuyen bir cocuk olarak birseyler eksik kaldi
Sen içinde bulunduğun durumu daha iyi bilirsin
Atanıp ayrılman en iyi çözüm gibi
Ama ne olursa olsun mutsuz ve ezilen bir anne ile büyümesindense mutlu güçlü bir anne ile büyümesi daha iyi

Iyigeceler konunuzu okudum ve hic sasirmadim durumuzz cunku bendede ayni ve cogu kadinlar bunlari yasiyor mutlu kadin yoktur varsada cok nadir 100%30 zun altindadir mutlu kadin taplosu sadece sunu soylemek istiyorum sabrin sonu selamettir yuva kurmak cok zor ama yikmak bir anliktir ben yikilmasi taraftari degilim yasin cok genc bu yasta kendi ayaklarinin ustunde tabiki durursun ama buna cevrenden gelen her lafa her soze takilmamak ve basin dik gezerek yapabilirsin eger her sozu takarsan evliligindeki mutsuzlugundan dahada cok mutsuz olursun burda guzel anilarin oldugunuda ifade etmissin ztaen guzel ve kotu olmasa simdiye kadar coktan birakirdin guzel gunlerinde bu durumu etkiler benim dusuncemi soracak olursan onemli olan zor evliligi korumak kolay zaten kolaydir bu sana sunulan bir sinavdir pes etmek kolaydir yazacak ve soylenecek cok sey varda ben uzatmayim

Iyigeceler konunuzu okudum ve hic sasirmadim durumuzz cunku bendede ayni ve cogu kadinlar bunlari yasiyor mutlu kadin yoktur varsada cok nadir 100%30 zun altindadir mutlu kadin taplosu sadece sunu soylemek istiyorum sabrin sonu selamettir yuva kurmak cok zor ama yikmak bir anliktir ben yikilmasi taraftari degilim yasin cok genc bu yasta kendi ayaklarinin ustunde tabiki durursun ama buna cevrenden gelen her lafa her soze takilmamak ve basin dik gezerek yapabilirsin eger her sozu takarsan evliligindeki mutsuzlugundan dahada cok mutsuz olursun burda guzel anilarin oldugunuda ifade etmissin ztaen guzel ve kotu olmasa simdiye kadar coktan birakirdin guzel gunlerinde bu durumu etkiler benim dusuncemi soracak olursan onemli olan zor evliligi korumak kolay zaten kolaydir bu sana sunulan bir sinavdir pes etmek kolaydir yazacak ve soylenecek cok sey varda ben uzatmayim

Back
X