çok yalnızım çaresisizim yıkık perişan mutsuz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yenidenbaslasam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ciddi olarak bakmadığım için hiç sinirlenmiyorum.hava çok sıcak zaten uyunmuyor.yaşasın kk.bide hızlı yazabilsem çok iyi olacak.

o içini döksünde biz mahvolduk ayol burada uyku falan kalmadı
o içini döküp rahatladı biz dolduk taştık
bizi kim rahatlatacak.

şimdi ben bi konu açacam bir derdim var bölümüne, sevgili eşim ile ilgili kurgularımı yazacam, ordan bana yardım et, derdime derman ol, hikayeme inan ve yardımcı olduğun için mutlu ol rahatlarsın ;)a.s.a.s.

şimdi ben bi konu açacam bir derdim var bölümüne, sevgili eşim ile ilgili kurgularımı yazacam, ordan bana yardım et, derdime derman ol, hikayeme inan ve yardımcı olduğun için mutlu ol rahatlarsın ;)a.s.a.s.

hadi çıbık bekliyoz:hulya:
bak tüyoları aldın,fazla açık verme ona göre yaz...aklinialirimsmile

ben ciddi olarak bakmadığım için hiç sinirlenmiyorum.hava çok sıcak zaten uyunmuyor.yaşasın kk.bide hızlı yazabilsem çok iyi olacak.

10 parmak klavye kullanma programları var onlardan birini bul, az çalış yetişirsin böyle hikaye yazanların hızına :) başka türlü yetişemiyok bacummm napak :)hihoyyyt:3:

birkere şuvar egerki
yorum almak istemiyosa
arkadaş ben yorum yazılsın yardım alıyım die
yazmadım
içimi rahatlatmka için yazdım diyo kardeşim al eline kalem kagıt ona karala madem begenmedin burdaki yorumları niye sayfa işgali olduki bukadar dimi

o içini döksünde biz mahvolduk ayol burada uyku falan kalmadı
o içini döküp rahatladı biz dolduk taştık
bizi kim rahatlatacak.

Ben roman okur gibi okuyorum,siz de öyle yapın bence.Hem ne kadar yorum yapsak da yardımcı olamayız kii yanii.
Bu arada gerçekse de değilse de kesinlikle psikolojik bir tedavi görmesi lazımm,benden tavsiyeebuyrunnnnnnnnn:kahve:

Biz türk kadınları dramaya bayılıyoruz değil mi?Bu konu yarında sürerrrr giderrr

10 parmak klavye kullanma programları var onlardan birini bul, az çalış yetişirsin böyle hikaye yazanların hızına :) başka türlü yetişemiyok bacummm napak :)hihoyyyt:3:

tabii kk.nın sayesinde 10 parmak klavye öğreneceğim.:enbuyukkk:

alalacele yazılmış senaryo.biraz daha çalışıp sunsaydı belki daha inandırıcı olurdu.

buradaki terbiyesiz kendini bilmezlerle çoookkk karşılaştım sosyal hayatta hiç kale bile almam...çoğunuzun kocasıda benim tarif ettiğim erkek tipinden sanırımki bukadar gocundunuz....inanın demedim inanmayın benim umurumdamıki...AMA BEN BUNLARI FAZLASIYLA YAŞADIM VE HALADA YAŞIYORUM..TEK FARKLA ARTIK KOCAM İYİ BİRİ..ANCAK BUNCA ŞEYİ UNUTAMIYORUM..VE UFAK BİR KÖTÜLÜKTE AKLIMA GELİYOR HERYERİ KIRIP DÖKÜYORUM....YORUM YAZMAYIN..İNANMAYAN AÇSIN ROMAN OKUSUN...

ayoll niye gocunalım
sen yazdıklarına kendin inanıyormusun.
okuda çelişkileri gör..
eşimden ayrıldım..yanımda oturan bu adamki..
ben çirkindim annem beni sevmezdi.sonrası aslında ben güzeldim ama annem bunu anlamadı.
eşin iyimi kötümü karar ver bir mikemmel diyorsun
bir ayyaş içkici diyorsun.nefret ediyorum ondan diyorsun
bırak boşa kocanı git deyince.
eşim çok değişti sevmeye başladım diorsun..
oooooooo daha bir sürü şey aklımdakileri yazdım
kalanlarını arkadaşlar tamamlar..

madem kocan değişti çok iyi oldu tekrar ayaklarına kapan kaynanada yalvar :))))))))) ezilmeyi sürünmeyi yalvarmayı seviyorsun. anladım senin derdini sen ezilmekten, hakaret yemekten zevk alıyosun. aşağılanmaktan hoşlanıyorsun. baştan söyleseydin ona göre davranırdık. bu arada hala erkek olduğunu düşünüyorum. eğer bayan olsaydın çok daha akıllıca, etkileyici bir hikaye yazardın bununda bir hikaye olduğunu bize söylerdin. sen zavallı yalnız hiçbir baltaya sap olamamış erkeksin. yani şu hikayedeki kızdan bile daha zavallısın

Konu sahibinin isteği üzerine kapatıyorum ama
incelenmek üzere...

Evet arkadaşlar,konuyu baştan sona okudum,insanların sorunları
sizlere inandırıcı gelmeyebilir,eğer inandırıcı gelmiyorsa,senaryo olduğunu düşünüyorsanız,
konu dşı mesaj yazarak,konuya pirim vererek 15-16 sayfaya kadar getirmeyin lütfen..
tepkinizi yorum yazmayarak yapabilirsiniz...
her konuyu geyiğe çevirip,sizin için basit ama karşı taraf için
çok önemli bir konuda anlayışlı olun ya yapıcı anlamda yorum yazın,
dediğim gibi inanmıyorsanız da konu dışı mesaj yazıp,mesaj kirliliği yapmayın...
bu arada konu dışı,anlamsız,içerikten uzak mesaj yazan herkes uyarı aldı,
tekrarı halinde ceza alırsınız,hatırlatayım dedim...

Son düzenleme:
Back
X