Ben liseye gidiyorum. Boyum 1.60 civarı ve yaklaşık 55 kiloyum. Çok sivilcem var ama öyle gözle görülen bir sakatlık vs kusurum yok aşırı şişman da değilim en fazla 3-5 kilo versem daha güzel olur o kadar. Söyleyebileceklerim bu kadar tipimle alakalı. Yüzüm güzel mi bilmiyorum sonuçta ben kendime karşı objektif olamam.Kaşlarımı vs. almıyorum saçıma normal yıkamak dışında bir işlem yapmıyorum makyaj tırnak cilt bakımı felan hiç ilgim alakam yok. Tam doğal halimleyim. Pek havalı bir giyim tarzım da yok, yani kıyafetlerimi güzel secerim de öyle iddialı şeyler değil. Karaktere gelince, biraz suratım asık duruyormuş dışarıdan ama aslında öyle bir insan değilim. Kimseyi küçümsemem, mütevazı davranırım. Bir de başım açık ama ben dindar bir insanım dinim benim için çok önemli. Siyasetle az çok ilgiliyim, ince bir müzik zevkim var. Sohbetimin güzel olduğunu fark ediyorum arkadaşlarımla mesajlaşırken .Ama 3-5 erkek dışında öyle çok muhabbetim olan bir erkek yok.Diğer kızlar gibi abuk subuk kaprislerim, isteklerim felan da yok. Ama hala tek bir çıkma teklifi almadım. Neden kaynaklanıyor bunlar? Tamamen tip mi? Neler neler buluyor birini ben sap gibi yalnızım dönüp bakan yok resmen. Annem felan zamanını bekliyor, sizin yaşınızda erkekler mantıklı seçim yapmaz akılları başka yerde felan diyor ama benim içim rahat etmiyor sorunlu gibi hissediyorum. Nedir problem?
Bir de bir çocuk var ortaokulda ondan hoşlanıyordum ve bildiği halde karşılık vermedi çünki çok inekti bu taraklarda bezi yoktu. Şimdilerde bana mesaj atmaya başladı ben artık benden hoşlandığını düşünüyordum başka birini sevdiğini anlattı. Ne diye durup dururken beni arayıp sormaya başladı o zaman onu da bilmiyorum. Ben de ondan hoşlanıp da ezik duran kız gibi gözükmemek adına onun çok iyi bir arkadaşım olduğunu dost olduğumuzu söyledim bunları öğrenince. Şimdi yine konuşuyoruz baya, ilk mesajı onun atmasini bekliyorum hep. Bu işin sonu ne olur sizce? Ya da ben ne yapmalıyım?
İki konu da benim için çok önemli... Şimdiden teşekkür yorum yapanlara :)
Bir de bir çocuk var ortaokulda ondan hoşlanıyordum ve bildiği halde karşılık vermedi çünki çok inekti bu taraklarda bezi yoktu. Şimdilerde bana mesaj atmaya başladı ben artık benden hoşlandığını düşünüyordum başka birini sevdiğini anlattı. Ne diye durup dururken beni arayıp sormaya başladı o zaman onu da bilmiyorum. Ben de ondan hoşlanıp da ezik duran kız gibi gözükmemek adına onun çok iyi bir arkadaşım olduğunu dost olduğumuzu söyledim bunları öğrenince. Şimdi yine konuşuyoruz baya, ilk mesajı onun atmasini bekliyorum hep. Bu işin sonu ne olur sizce? Ya da ben ne yapmalıyım?
İki konu da benim için çok önemli... Şimdiden teşekkür yorum yapanlara :)