Aslında psikolog size sadece zihnen bir rahatlık sağlatacak. Ve psikolgun dedigini belki sadece bir kac gün uygulayacaksın önemli olan senin bir düzen kurman senin bir karar dogrultusunda gitmen. Hem eve hem ise hem cocuga yetismek gercekten yorucu ben calismadigim halde tükeniyorum iliklerime kadar hissediyorum bunu eminim sen daha da kotu durumdasındır. Ama gecicek gercekten bak oyle cabuk gecicek ki hemde ne ara buyudu duyceksin zaten surda en fazla 2 yasina kadar bu durum devam eder daha sonra 2 yas sendromunu da atlattik mi rahata ercez ya valla bak kizima bakiyorum ne zaman buyudu ya diyorum hani ne cabuk gecti bu zaman. Oglum daha dun bir damlayken simdi pitir pitir kosuyor evde. Birak daginik kalsin evin birak dursun bulasiklar. Uyusun cocugun bi cirpida toplar temizler azicik uzanir dinlenirsin bir sure bu sekilde olacak. Onun inan en cok size ihtiyacı var şuan. Bende bagiriyorum kiziyorum asla tek degilsin ama sonradan gelen o pismanlık yiyop bitiriyor beni. Uyurken bi bak izle ne hayaller kurup bekledin onu demi simdi yaninda hayalini kurmustun simdivo hayalin hercegine bakiyorsun. Hep motive et kendini dedigim gibi zaman o kadar cabuk gececek ki durup sorgulayacaksın inan bana