çok yalnızım, üniversiteden nefret ediyorum :(

bende 20 yasindayim ve sadece 1 sene farkla kuşağın ne kadar degistigini cok iyi biliyorum . senin bunu buraya tasima sebebin yalniz kalma korkusu yada insanlar tarafindan yalniz gorulme onun hic arkadasi yok gibi seyler . Fakar ben suan universte 2. siniftayim sinifimda o kadar yalniz takilan insan varki hatta sene baslarinda suan takildigim insanlardan iki taneside oyleydi baska okuldan geldikleri icin ve zamanla grup odevleriyle felan bizimle kaynastilar . ama tabiki bu illaki olucak diye birseyde yok sen onlarla arkadaslik yapmak istemiyorsan yapma bosver gercekten disardan bakan insanlarin bir kismida (ben gibi mesela ) ay ne güzel tek tabanca takıliyor diyor . Bir de ben okul degistirip geldim bu okuluma takildigin insan okulla ilgiligoruslerini gercekten cok etkiliyor birazda ona gore sekilleniyorsun . bence kestirip atma gorceksin illaki biryerlerden bi insanlar cikiyor . bazi kulüplerde aktif oluyor onlara katilirsan ust siniflardanda konusacak insanlar bulabilirsin

Ergence tavırlar ilk yılda değil, son yılda bile olacak.. Çocuk gibi hareketler çocuk gibi kalan kişilerde hep olacak. Arkadaş çevresinden daha önce eğer okulu, bölümü beğenmediysen, sevmediysen ne yap et, istediğin bölüme geç derdim.
Ben geriye bakınca boş şeyler için boşuna uğraşmışım gibi görüyorum. Bölümü sevmen ve başarılı olan önemli. Başka yere geçsen de o ergenlerden kurtulamayacaksın.

Bu biraz zaman gerektiren bir iş. Bu bir süreç ama bundan emin ol. İlk senemde ben de öyle düşünüyordum, şu an 4. sınıfım ve halen daha sınıftaki birçok kişinin ergenlikten kurtulamadığını düşünüyorum. Ama o 4 yıl içinde şunu mutlaka fark edeceksin: O "hepsi ergen" dediğin sınıfın içinden az sayıda da olsa kesinlikle ergen olmayan, mantıklı, oturaklı insanlar çıkıyor. Ergen gibi davranan insanlar son senende de öyle davranmaya devam edecekler bence çünkü bu böyledir. Nerede kalıyorsun? Ben sana sınıftakilerden daha vahim birşey söyleyeyim. Yurttaki kızlar daha da ergen. Yurttakiler hiç çekilmiyorlar. En iyisi görmezden gelmek onları. Elalem yüzünden okul falan bırakılmaz yani. Ben de her sene gelenek yaptım, hep bi "bırakayım" lafı oldu ama 4. sınıfa geldim. Yurda her girdiğimde sanki kreşe girmişim gibi hissediyorum. Bir süre sonra onları gördükçe dalga geçmeye, eğlenmeye, hallerine gülmeye falan başlıyor insan. Son sınıfa geldiğin zaman milletin ergenliğini falan düşünecek durumda olmuyor insan. :)

psikolojimi aşırı etkiliyor sınıfta asosyal konumuna düşüyorum herkes arkadaşlarıyla gülüp eğlenirken. :KK43:
Aslinda sen daha ergenlikten cikamamissin herkezin gulup eglenmesini kafaya takiyorsun sen derslere yogunlas bunlari dusunecegine hayat okadar zorki
Ayrica sadece sabret en gec 3 aya alisirsin sinifina

Kusura bakmayın kırmak istemem ama Arkadaşlık eğitimizden daaha öteyse bu kafayla bence de evinize dönün.

Dur şimdi bir sakin ol, daha ilk yılın ve sadece ilk dönemi tamamladınız. Ben de canım diyebileceğim dostlarımı 2.yılda falan oturtmuştum düzene, bir şans ver üniversitene :)

Ah ah bi mezun ol,ise guce basla, evlen,coluk cocuga karis hayat telasen,akrabalar,evraklar,ev isleri,kirlo camasirlar,utuler....bu gunlerini mumla arasin.Universitede ille birine takilmak zorunda degilsin ki.Bunun avantajlarini kullan.Kendini bol bol derslerine ver.
Mutlu olmak icin bir gruba ihtiyacin yok.Derslerinde basaerili olmaya bak.

Back
X