Çok yalnızım ..

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
günaydınnn arkadaşlar :)

Konuya nasıl girsem bilmiyorum sankı büyük bi boşluk var hayatımda nasıl kimle dolduracağım bilemiyorum ..

23 yaşındayım 6 aylık evlı 8 haftalıkta hamıleyim dilerim Rabbim bu mucizeyi isteyen herkese nasip Etsin .

Çok yalnızım kimsem Yok bi tas çorbaya bile ihtıyacım var. Hamileliğim yeni olduğu için çok bulantım var saatlerce aç kalıyorum bazen bu 12 -14 saati bile buluyor. Annem şehir dışında kardeşimin yanına gitti 20 gündür orda kv ve kp memleketlerine gittiler .

Aynı binada eltim var oldun mu bişey yedin mi evde pişti 1kasede sana getirdim demedi tabiki böyle bi mecburıyet kimsenin yok ama yaşayanlar bilir insan umuyor,beklıyor.
hamile diye komşu komşuya bile 1kase çorba götürürdü eskiden .

Başka birinci derece yakınım Yok diğer akrabalarımdanda çekinip gitmedim babanem var oda uzaktaki halama gitmiş .

Evde yemek yapamıyorum. Günlerdir canım yoğurt çorbası istiyo eşim eltime söyleyelim diyo kazancımız ortak ama kapımı dahi açmayan birinden gurur yapıyorum istemiyorum .
15 gündür öyle kötüyüm ki akşama kadar aç eşimi bekliyorum
saolsun iyiki var elinden geleni yapıyor ben varım ne istersen yaparım üzülme diyor ama üzülmemek elde değil o kadar yalnızım ki biri olsada çorba yapıp getırse diye dua ediyorum en son hazır çorba aldım 2 gündür azsa olsa yemeye çalışıyorum.

dışardan yiyorum çoğunlukla ama kuru şeyler tiksindim ve canım dışarda bişey istemiyo ..
kv aramıyo bile beraber memlete gıdelım dedi

eşimi bırakıp çocuk gıbı ellerinden tutup gitmek istemedım . O da bu kötü gunlerımde aramayıp gelmeyerek cezalandırdı beni.

Bunun yanı sıra 1tane komşum bile Yok kış günü birde ailecek aynı binadayız kv ve eltimle cesarette edemedim yeni evlıyım diye .

Arkadaşlarımlada evlendıkten sonra mesafe girdi kimi evlendi.
evim dağın başında dolmuş otobüs geçmiyor. Kurs vs birinin götürüp getırmesi gerek merkeze uzağız.
ark edinemiyorum çünkü insan görmüyorum normalde çok girişken bi insanım ama 4 duvar arasında kendi sesimi bile unutuyorum bazen ..
hormonlardan mı bilmiyorum kendimi sevgisiz umursanmayan değersiz tek başıma olecek gibi hissediyorum

Velhasıl kelam , çok yalnızım ... :( kötü günler geçiriyorum ve eşimden başka kimse Yok bana yardımcı olan :(

Şanssız değilsiniz yine bence, aileniz hayatta sadece geçici olarak şehir dışına gitmişler.
Hazır çorba yapmak yerine kendinizi biraz zorlasanız da sulu yemek yapmaya ya da kendiniz çorba yapmaya çalışsanız?

Benim ailem yok, annemi kaybettim yıllar oldu, babamı en son nerde ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyorum, kardeşlerim yok, hayatta olan teyzelerim var onlarda işinde gücünde zaten aynı şehirde değiliz. Hamileyim, 6.haftadan beri kanamam düşük riskim var diğer sıkıntılar zaten malum bulantısı baş dönmesi vs.. doktor tuvalet harici kalkma dedi kayınvalideyi çağırdık kendi evinin düzenini bahane etti gelmedi. Yani en başından doğuma kadar hatta doğum sonrası muhtemelen yalnızım.

Dr kalkma demesine rağmen yapabildiğim kadarını en azından aç kalmayacak kadar yapmaya çalıştım eşim işten gelince tüm işleri o yaptı.
Eşimin görevi gereği şu an yaşanmayacak bir şehirde yaşamaya çalışıyorum, market harici biryer yok zaten,komşu desen daha hangi dairede kim oturur haberim yok..

Mesela eşiniz akşam geldiğinde çorba yapabiliyorsa beraber yapsanız da ertesi gün o işteyken sen onu içsen? Ya da sulu yemek. Ben bulantım çok olduğunda bildiğimiz maskeyle yemek yapmaya çalışıyordum, işe yarar mı acaba?

Hangi sehirdesiniz? Uzuldum :(
Neyse ki esiniz size yardimciymis,bazi seyleri geceden soyleyin yapsin. Hamilelikte 12 saat ac kalmamaniz lazim. Buzdolabini kahvaltilikla doldurun, peynir sut mutlaka bulunsun. Acikinca agziniza kuruyemis birsey atin,tahin pekmez ne bileyim. Ac kalmaniz icin bir sebep yok. Yakininizda olsam ben her gun yine getirirdim yiyecek ne olacak. Eltinizin elbette zorunlulugu yok, ama bu vicdan isi tamamen.

Konuya nasıl girsem bilmiyorum sankı büyük bi boşluk var hayatımda nasıl kimle dolduracağım bilemiyorum ..

23 yaşındayım 6 aylık evlı 8 haftalıkta hamıleyim :) dilerim Rabbim bu mucizeyi isteyen herkese nasip Etsin bu güzel duyguları tattırsın :KK43:

Öyle yalnızım ki kimsem Yok :KK43: İnanın bi tas çorbaya bile ihtıyacım var şu an:KK43: hamileliğim yeni olduğu için çok bulantım var saatlerce aç kalıyorum bu bazen bu 12 -14 saati bile buluyor. Annem şehir dışında kardeşimin yanına gitti ve 20 gündür orda diğer yandan kv ve kp memleketlerine gittiler .

Aynı binada eltim var .
Öldün mu ? bişey yedin mi ? Canım bişey istiyor mu ?
''evde pişti 1kasede sana getirdim ''demedi tabiki kimsenin böyle bi mecburıyeti yok ama yaşayanlar bilir Emin'im insan umuyor,bekliyor sorulsun istiyor ..

Yanlış mı biliyorum hamile diye komşu komşuya bile 1kase çorba götürürdü eskiden .

Başka birinci derece yakınım Yok maalesef diğer akrabalarımdanda çekinip gidemedim bi tek yanına gidebileceğim babanem vardı oda uzaktaki halama gitmiş .

Evde yemek yapamıyorum öyle kötü oluyorum ki kokulara hatta eşime bile tahammülüm kalmadı . Günlerdir de canım yoğurt çorbası istiyo eşim eltime söyleyelim diyo kazancımız ortak ama kapımı dahi açmayan birinden gurur yapıyorum utanıyorum isteyemiyorum.
saolsun iyiki var elinden geleni yapıyor .
ben varım ne istersen yaparım üzülme diyor ama üzülmemek elde değil o kadar yalnızım ki biri olsada çorba yapıp getırse diye dua ediyorum :KK43:
en son hazır çorba aldım 2 gündür azsa olsa yemeye çalışıyorum.

dışardan yiyorum çoğunlukla ama kuru şeyler tiksindim ve canım dışarda bişey istemiyor ..

Kv ise aramıyo bile beraber memlete gıdelım dedi

eşimi bırakıp çocuk gıbı ellerinden tutup gitmek istemedım . O da bu kötü gunlerımde aramayıp gelmeyerek cezalandırdı beni.

Bunun yanı sıra 1tane komşum bile Yok kış günü birde ailecek aynı binadayız kv ve eltimle cesarette edemedim yeni evlıyım diye . Komşu edinemedim

Arkadaşlarımlada evlendıkten sonra mesafe girdi kimi evlendi yada görüşemedik .
evim dağın başında dolmuş otobüs geçmiyor. Kurs vs birinin götürüp getırmesi gerek merkeze uzağız.
ark edinemiyorum çünkü insan görmüyorum normalde çok girişken bi insanım ama 4 duvar arasında kendi sesimi bile unutuyorum bazen ..
hormonlardan mı bilmiyorum kendimi sevgisiz umursanmayan değersiz tek başıma olecek gibi hissediyorum

Velhasıl kelam , çok yalnızım ... :KK43: kötü günler geçiriyorum ve eşimden başka kimse Yok bana yardımcı olan :KK43:
eltinizle siz iletişim kurmayı daha önce denediniz mi?
yani aranızda bir tartışma sorun mu var, o yüzden mi size hiç gelmiyor?
eğer yoksa bir sorununuz bir gün gidin oturun dertleşin tavrına bakın, halinizi anlatın
sonra da kapınızı açmamaya devam ederse bence o zaman yakının eltinizden.
anneniz neden kardeşinizin yanına gitti mecburi bir durum mu vardı? çünkü sizde zor durumdasınız
eşiniz anlayışlı ve elinden geliyorsa ona tarif ederek akşamdan fazla birşeyler pişirtebilirsiniz böylece tüm gün aç kalmazsınız
zaten bu zamanda komşuluk, akrabalık bağları çok zayıf üzülmeyin internet ve bilgisayar imkanınız varsa bebeğiniz için araştırmalar yapabilir, videolar izleyebilirsiniz vakit geçirmek için,
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Şanssız değilsiniz yine bence, aileniz hayatta sadece geçici olarak şehir dışına gitmişler.
Hazır çorba yapmak yerine kendinizi biraz zorlasanız da sulu yemek yapmaya ya da kendiniz çorba yapmaya çalışsanız?

Benim ailem yok, annemi kaybettim yıllar oldu, babamı en son nerde ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyorum, kardeşlerim yok, hayatta olan teyzelerim var onlarda işinde gücünde zaten aynı şehirde değiliz. Hamileyim, 6.haftadan beri kanamam düşük riskim var diğer sıkıntılar zaten malum bulantısı baş dönmesi vs.. doktor tuvalet harici kalkma dedi kayınvalideyi çağırdık kendi evinin düzenini bahane etti gelmedi. Yani en başından doğuma kadar hatta doğum sonrası muhtemelen yalnızım.

Dr kalkma demesine rağmen yapabildiğim kadarını en azından aç kalmayacak kadar yapmaya çalıştım eşim işten gelince tüm işleri o yaptı.
Eşimin görevi gereği şu an yaşanmayacak bir şehirde yaşamaya çalışıyorum, market harici biryer yok zaten,komşu desen daha hangi dairede kim oturur haberim yok..

Mesela eşiniz akşam geldiğinde çorba yapabiliyorsa beraber yapsanız da ertesi gün o işteyken sen onu içsen? Ya da sulu yemek. Ben bulantım çok olduğunda bildiğimiz maskeyle yemek yapmaya çalışıyordum, işe yarar mı acaba?

Çok şükür elhamdülillah çok üzüldüm sizin içinde annemiz Nur içinde yatsın size ve bebeğine ömür versin inşallah :( tabi böyle örnekler olmadıgında insan bazen göremiyor haklısınız çok şükür ailem var yaşıyorlar :( şu sıradalar fazla duygusalım

Ne yazık ki yapabildiğim tek şey haşlama yağ ve salçadan tiksindim hiç bi şekilde yemek yapamıyorum :( eşime yardım edemeyecek kadar bulanıyorum :( biraz iyi olsam zorlayacağım kendimi de elimese üzülüyorum akşama kadar çalıyor kıyamıyorum

Çok şükür elhamdülillah çok üzüldüm sizin içinde annemiz Nur içinde yatsın size ve bebeğine ömür versin inşallah :KK43: tabi böyle örnekler olmadıgında insan bazen göremiyor haklısınız çok şükür ailem var yaşıyorlar :KK43: şu sıradalar fazla duygusalım

Ne yazık ki yapabildiğim tek şey haşlama yağ ve salçadan tiksindim hiç bi şekilde yemek yapamıyorum :KK43: eşime yardım edemeyecek kadar bulanıyorum :KK43: biraz iyi olsam zorlayacağım kendimi de elimese üzülüyorum akşama kadar çalıyor kıyamıyorum

Ben etten ve tavuktan tiksinmiştim elimi sürüp kesemiyordum bile. 8 haftalıkmışsınız 2-3 haftaya geçer diye umuyorum. Şimdilik o zaman eşiniz akşam geldiğinde yapsın kaldırın dolaba ertesi gün yersiniz, başka seçenek yok gibi. Eltiniz zaten kendi isteğiyle getirmiyorsa gidip istemeyin bence, ben yapamazdım en azından.

Çok şükür elhamdülillah çok üzüldüm sizin içinde annemiz Nur içinde yatsın size ve bebeğine ömür versin inşallah :KK43: tabi böyle örnekler olmadıgında insan bazen göremiyor haklısınız çok şükür ailem var yaşıyorlar :KK43: şu sıradalar fazla duygusalım

Ne yazık ki yapabildiğim tek şey haşlama yağ ve salçadan tiksindim hiç bi şekilde yemek yapamıyorum :KK43: eşime yardım edemeyecek kadar bulanıyorum :KK43: biraz iyi olsam zorlayacağım kendimi de elimese üzülüyorum akşama kadar çalıyor kıyamıyorum
hormonların da etkisi çok fazla yoğun duygular konusunda.
çok şükür kalabalık bir ailen var ama hepsi hayat telaşesinde doğal olarak.

kendini çok dinleme. güzel şeylere odaklanmaya çalış.

2-3 aya kadar bulantıların hafifleyince gebeliğin daha keyifli olacak.

eltinle aran nasıl?
eğer bir sorun yoksa, sadece mesafeliysen sen ya da eşin rica etsin yemek için.
belki o da seni burnu havada sanıyordur, çekiniyordur.

eltinizle siz iletişim kurmayı daha önce denediniz mi?
yani aranızda bir tartışma sorun mu var, o yüzden mi size hiç gelmiyor?
eğer yoksa bir sorununuz bir gün gidin oturun dertleşin tavrına bakın, halinizi anlatın
sonra da kapınızı açmamaya devam ederse bence o zaman yakının eltinizden.
anneniz neden kardeşinizin yanına gitti mecburi bir durum mu vardı? çünkü sizde zor durumdasınız
eşiniz anlayışlı ve elinden geliyorsa ona tarif ederek akşamdan fazla birşeyler pişirtebilirsiniz böylece tüm gün aç kalmazsınız
zaten bu zamanda komşuluk, akrabalık bağları çok zayıf üzülmeyin internet ve bilgisayar imkanınız varsa bebeğiniz için araştırmalar yapabilir, videolar izleyebilirsiniz vakit geçirmek için,
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Eltimle hiç bir sorunum yok ilginç olan şu ki tuhaf bir şekilde beni kıskanıyor hastalık derecesınde evımde üstümde ne görse alıyor çöp poşetinden bebeğime kadar oda şu an 2 çocuğu olduğu halde hamile kalmak için uğraşıyor .

İki gün gittim geçen hafta o hiç kapımı açmadı o gittiğim günlerde saatlerce oturdum ne yemek koydu çorba var içersen dedı bununla kaldı . Üstelik dediğim gibi evındekileri kıskanamaz kesemiz bir onun benim Yok :(

Yiyemediğimi biliyor kendimi geçtim eşim çalışan adam akşam bi tabak fazla koyup gel burda ye dese nolur ? Geçen haftalarda eltim 1haftalıgına ailesine gitti ben kötüydüm 1hafta eşim kendi hazırladı çağırdı abisini yanlış diye ama onlar hiç çağırmadı oda güceniyor bellı etmemeye çalışıyor.

Annem 1hafta sonra gelecek önemli bişey değildi ama biletler alındığı için dönemdi :(

Eltimle hiç bir sorunum yok ilginç olan şu ki tuhaf bir şekilde beni kıskanıyor hastalık derecesınde evımde üstümde ne görse alıyor çöp poşetinden bebeğime kadar oda şu an 2 çocuğu olduğu halde hamile kalmak için uğraşıyor .

İki gün gittim geçen hafta o hiç kapımı açmadı o gittiğim günlerde saatlerce oturdum ne yemek koydu çorba var içersen dedı bununla kaldı . Üstelik dediğim gibi evındekileri kıskanamaz kesemiz bir onun benim Yok :KK43:

Yiyemediğimi biliyor kendimi geçtim eşim çalışan adam akşam bi tabak fazla koyup gel burda ye dese nolur ? Geçen haftalarda eltim 1haftalıgına ailesine gitti ben kötüydüm 1hafta eşim kendi hazırladı çağırdı abisini yanlış diye ama onlar hiç çağırmadı oda güceniyor bellı etmemeye çalışıyor.

Annem 1hafta sonra gelecek önemli bişey değildi ama biletler alındığı için dönemdi :KK43:
tahmin etmiştim kıskançlık durumu olduğunu
yapacak birşey yok canım kimsenin zorla seninle ilgilenmesini sağlayamazsın boşver insanlığından o utansın
beslenmene dikkat etmeye çalış sağlam durmaya çalış bak annen gelir ilgilenir seninle
ve dua et eşin anlayışlı ve yardım ediyor sana

Etrafınızda guzel ev yemekleri yapan biryer yok mu ?
Olmazsa peynir zeytin domates falan Alıp onlarla idare etseniz bir süre .
Eltinizden de rica etseniz belki o da düşünememiş olabilir bir iki Kere rica edip sonrasında da Bakarsınız tavır yapıyor daha da istemezsiniz .
Bence kendinizi mutsuz hissetmeyin .

Etrafınızda guzel ev yemekleri yapan biryer yok mu ?
Olmazsa peynir zeytin domates falan Alıp onlarla idare etseniz bir süre .
Eltinizden de rica etseniz belki o da düşünememiş olabilir bir iki Kere rica edip sonrasında da Bakarsınız tavır yapıyor daha da istemezsiniz .
Bence kendinizi mutsuz hissetmeyin .

Vardır mutlaka zaten çoğunluk dışarda yiyorum yiyemiyorum hatta sorun o degıl ki çok üzülüyorum kv kp bırakıp gittiler kimsenin umrunda değilim evliliğim yeni dışlanmış gibi hissediyorum . Etkimden sadece kısır istedim o kadar canım istediki dayanamadım Onuda yaptı 1tabak yedım geriye koca 2 3 tabak dolusu vardı götür canın ister demedi bulaşıkları topladım suçlandım yerınden kalkamadı gönlü almaz gibi davrandı bende bi daha öyle bi talepte bulunmadım bu konularda oldukça gururluyum ne yazık ki :(

Bende ailemden çok uzakda başka bir şehirdeyim hamileyim ve ilk 4 ayım o kadar kötüydü ki yatakdan çıkamıyordum ne yemek, ne temizlik hiç birşey yapamadım o kadar iyi anlıyorum ki sizi gerçekden çok zor evet insan umuyor,sevmese de anlaşamasa da umuyor ama ben ummakla kaldım :) kendi kendime atlattım geçirdim o günleri, hormonlarınızdan bu hissettikleriniz bugünler de geçecek, boşverin kimseye minnet etmeyin..

Eşin ne iyiymiş kıymetini bil valla öyle adama hasret millet , sen hamilelikten bunalmışsın eltiyle arayı ısıtmaya bak akşam oturmaya gidin eşinle

Hamilelik sebebiyle duygulariniz,hormonlariniz,hassasliginiz en ust seviyede. Ben de yeni dogum yaptim. Aynılarını yaşadım hamileyken. Aslinda benim yakin ama ona da bi kulp bulup ağlıyordum.
Bugunlerin ve bu duygularin gecici oldugunu düşünün. Ben yiyemezsem bebek beslenmez diye dusunmeyin, ben dogum yaptığım gun bile 4 kez istifra ettim. Yani benim bebegim bile o kadar açlığa, kilo vermeye sağlıkla dogdu cok şükür.
Eşinize sarılın, baska kimseye ihtiyaciniz yok. Elti ve kv ile de mesafenizi koyun. Torun diye yapışıp evden cikmazlar, musade etmeyin. Zor gunumde neredeydiniz deyin açık açık. Ama emin olun dogumdan sonra lohusalığı da atlatinca, bugunlerdeki hassasiyetiniz geçecek.
Bir kac aya hareketlerini hissedersiniz, cinsiyet telasi, hazirliklar derken zaten cok hızlı geçiyor tadını çıkarın. Insan hayatta 2 3 kere cocuk sahibi oluyor. Gereksiz insanlar için zehir etmeyin

Hamilelik sebebiyle duygulariniz,hormonlariniz,hassasliginiz en ust seviyede. Ben de yeni dogum yaptim. Aynılarını yaşadım hamileyken. Aslinda benim yakin ama ona da bi kulp bulup ağlıyordum.
Bugunlerin ve bu duygularin gecici oldugunu düşünün. Ben yiyemezsem bebek beslenmez diye dusunmeyin, ben dogum yaptığım gun bile 4 kez istifra ettim. Yani benim bebegim bile o kadar açlığa, kilo vermeye sağlıkla dogdu cok şükür.
Eşinize sarılın, baska kimseye ihtiyaciniz yok. Elti ve kv ile de mesafenizi koyun. Torun diye yapışıp evden cikmazlar, musade etmeyin. Zor gunumde neredeydiniz deyin açık açık. Ama emin olun dogumdan sonra lohusalığı da atlatinca, bugunlerdeki hassasiyetiniz geçecek.
Bir kac aya hareketlerini hissedersiniz, cinsiyet telasi, hazirliklar derken zaten cok hızlı geçiyor tadını çıkarın. Insan hayatta 2 3 kere cocuk sahibi oluyor. Gereksiz insanlar için zehir etmeyin

Umarım benım bebegımde sizinki gibi sağlıklı doğar hemen o evrelere geçmek istıyorum cinsiyetını öğrenmek bı teles heyecan kaplıyor içimi ınsallah bu günlerinde atlatırım en kısa sürede dua etmekten başka bişey gelmiyor elımden

Hayatta biraz dişli olacaksın
Ailen hayatta olmayabilirdi
Bu yaşadığın süreci eşinden başkasının anlayacağını düşünme.
Kendi işinizi kendiniz görecek kendi göbeğinizi kendiniz keseceksiniz.

Akşamdan eşine yemekler yaptır ya da ev yemekleri yapan bir yerden aldır
Hemen bozulacak değiller bi kaç gün ısıtır ısıtır yersin
12 saat aç kalmaya değer mi
Kan şekerin düşer

Yanına fındık fıstık kuru üzüm ceviz badem al iki avuç onlardan ye
Meyve ye mesela bunlar hem lifli hem de sulu şeyler
Aç kaldığına değmez yazık sana da..

Gidip yogurt corbasi karistirasim geldi : (

Benim son gebelikte son gune kdr bulsntilarim vardi.. doguma giderken bile vardi dusun.. bi dilim yesem dunyayi yemis gibi oluyodum. Naneli sakiz bulantiya iyi gelir. Limon koklardim yerdim vs. Haricinde corba lokantalarda satilir esin ordan alsa simdilik? Bi 8-10 hafta maalesef bole bulanti olacak

23 yaşındayım 6 aylık evlı 8 haftalıkta hamıleyim :) dilerim Rabbim bu mucizeyi isteyen herkese nasip Etsin bu güzel duyguları tattırsın :KK43:

Öyle yalnızım ki kimsem Yok :KK43: İnanın bi tas çorbaya bile ihtıyacım var şu an:KK43: hamileliğim yeni olduğu için çok bulantım var saatlerce aç kalıyorum bu bazen bu 12 -14 saati bile buluyor. Annem şehir dışında kardeşimin yanına gitti ve 20 gündür orda diğer yandan kv ve kp memleketlerine gittiler .

Aynı binada eltim var .
Öldün mu ? bişey yedin mi ? Canım bişey istiyor mu ?
''evde pişti 1kasede sana getirdim ''demedi tabiki kimsenin böyle bi mecburıyeti yok ama yaşayanlar bilir Emin'im insan umuyor,bekliyor sorulsun istiyor ..

Yanlış mı biliyorum hamile diye komşu komşuya bile 1kase çorba götürürdü eskiden .

Başka birinci derece yakınım Yok maalesef diğer akrabalarımdanda çekinip gidemedim bi tek yanına gidebileceğim babanem vardı oda uzaktaki halama gitmiş .

Evde yemek yapamıyorum öyle kötü oluyorum ki kokulara hatta eşime bile tahammülüm kalmadı . Günlerdir de canım yoğurt çorbası istiyo eşim eltime söyleyelim diyo kazancımız ortak ama kapımı dahi açmayan birinden gurur yapıyorum utanıyorum isteyemiyorum.
saolsun iyiki var elinden geleni yapıyor .
ben varım ne istersen yaparım üzülme diyor ama üzülmemek elde değil o kadar yalnızım ki biri olsada çorba yapıp getırse diye dua ediyorum :KK43:
en son hazır çorba aldım 2 gündür azsa olsa yemeye çalışıyorum.

dışardan yiyorum çoğunlukla ama kuru şeyler tiksindim ve canım dışarda bişey istemiyor ..

Kv ise aramıyo bile beraber memlete gıdelım dedi

Bunun yanı sıra 1tane komşum bile Yok kış günü birde ailecek aynı binadayız kv ve eltimle cesarette edemedim yeni evlıyım diye . Komşu edinemedim

Arkadaşlarımlada evlendıkten sonra mesafe girdi kimi evlendi yada görüşemedik .

Velhasıl kelam , çok yalnızım ... :KK43: kötü günler geçiriyorum ve eşimden başka kimse Yok bana yardımcı olan :KK43:

Edit: kv son 1 haftadır beni aramıyo sebebini bilmiyorum normalde hergun arardı ? Benim de dk yok ve açıkcası kırgınım anneml konuşmuş , annem bulantısı var kusuyor Demiş kv ise hııı kusuyor mu demiş ve o konuşmadan sonra bile tekrar aramadı aramızda bi sorun yok sadece eşimi bırakıp menteşelere 1hafta kalmaya götürmek istedi 6 aylık evlıyım gitmek istemedim önce eşim söyledi karışmak istemedim baktım olmuyor bırakamam anne dedım hafta sonu gittik kaldık bi sorun yoktu . Dr gittik eşimi aradı salı günü naptınız diye akşam 10da beni arardı sasırdım eşimin yanında konuştum o günden sonra bi şey oldu anlam veremıyorum eltimi arıyormuş iyiylermiş hastada değiller benı bırakıp gıttı üzülüyorum aramak içimden gelmiyor sizce nasıl tepkı vermelıyım konusmalıyım ??

Anneniz dışında herkesten bi beklentiniz olmuş, konu komşu eltiye kalıncayadek anneniz nasıl bırakıp gitti ve durumunuzu bildiği halde dönmüyor ? 20 gün kardeşinizde kalması gerektiren zarureti nedir ?

Back
X