Çok yalnızım

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
yalnızlığı sevsem de içime dert oldu yalnız ölmekten birilerine muhtaç olmaktan korkuyorum. Annemden başka kimsem yok. Ciddi anlamda yok kardeşim falan da yok

Son düzenleme:
Anksiyeteniz mi var, merak ettim. Eşimiz, çocuğumuz, ailemiz bile olsa kimsenin yalnız ölmeyeceğine dair garantisi yok. Hayatın insana ne getireceği belli olmaz. Biraz boşluktasınız sanki, çalışıyor musunuz ?

Hayır çalışmıyorum sosyalleşmek istiyorum onuda beceremiyorum

yalnızlığı sevsemde içime dert oldu yalnız ölmekten birilerine muhtaç olmaktan korkuyorum. Annemden başka kimsem yok. Ciddi anlamda yok kardeşim falanda yokki evde canım sıkılmasın.
Dönem dönem bende bu duyguya kapılıyorum bu dünyada kimsem olmadığını düşünüyorum eşim çocuklarım ablalarım annem babam abim var ama yinede böyle hissederim kötü bir his

Ölürken Zaten yalnız hayata veda edeceğiz ,yanımızdakiler bizimle gelmeyecek, birincisi bu düşünce şeklinden vazgeçmelisin ,yaş kaç sosyalleşememdeki nedenler ne ?çekingen birimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…