Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yalnızlığı sevsem de içime dert oldu yalnız ölmekten birilerine muhtaç olmaktan korkuyorum. Annemden başka kimsem yok. Ciddi anlamda yok kardeşim falan da yok
Anksiyeteniz mi var, merak ettim. Eşimiz, çocuğumuz, ailemiz bile olsa kimsenin yalnız ölmeyeceğine dair garantisi yok. Hayatın insana ne getireceği belli olmaz. Biraz boşluktasınız sanki, çalışıyor musunuz ?
Anksiyeteniz mi var, merak ettim. Eşimiz, çocuğumuz, ailemiz bile olsa kimsenin yalnız ölmeyeceğine dair garantisi yok. Hayatın insana ne getireceği belli olmaz. Biraz boşluktasınız sanki, çalışıyor musunuz ?
yalnızlığı sevsemde içime dert oldu yalnız ölmekten birilerine muhtaç olmaktan korkuyorum. Annemden başka kimsem yok. Ciddi anlamda yok kardeşim falanda yokki evde canım sıkılmasın.
Dönem dönem bende bu duyguya kapılıyorum bu dünyada kimsem olmadığını düşünüyorum eşim çocuklarım ablalarım annem babam abim var ama yinede böyle hissederim kötü bir his
Ölürken Zaten yalnız hayata veda edeceğiz ,yanımızdakiler bizimle gelmeyecek, birincisi bu düşünce şeklinden vazgeçmelisin ,yaş kaç sosyalleşememdeki nedenler ne ?çekingen birimisin?
yalnızlığı sevsemde içime dert oldu yalnız ölmekten birilerine muhtaç olmaktan korkuyorum. Annemden başka kimsem yok. Ciddi anlamda yok kardeşim falanda yokki evde canım sıkılmasın.