Çok yalnızım

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
yalnızlığı sevsem de içime dert oldu yalnız ölmekten birilerine muhtaç olmaktan korkuyorum. Annemden başka kimsem yok. Ciddi anlamda yok kardeşim falan da yok

Son düzenleme:
Anksiyeteniz mi var, merak ettim. Eşimiz, çocuğumuz, ailemiz bile olsa kimsenin yalnız ölmeyeceğine dair garantisi yok. Hayatın insana ne getireceği belli olmaz. Biraz boşluktasınız sanki, çalışıyor musunuz ?

Anksiyeteniz mi var, merak ettim. Eşimiz, çocuğumuz, ailemiz bile olsa kimsenin yalnız ölmeyeceğine dair garantisi yok. Hayatın insana ne getireceği belli olmaz. Biraz boşluktasınız sanki, çalışıyor musunuz ?
Hayır çalışmıyorum sosyalleşmek istiyorum onuda beceremiyorum

yalnızlığı sevsemde içime dert oldu yalnız ölmekten birilerine muhtaç olmaktan korkuyorum. Annemden başka kimsem yok. Ciddi anlamda yok kardeşim falanda yokki evde canım sıkılmasın. 😢
Dönem dönem bende bu duyguya kapılıyorum bu dünyada kimsem olmadığını düşünüyorum eşim çocuklarım ablalarım annem babam abim var ama yinede böyle hissederim kötü bir his 😞

Ölürken Zaten yalnız hayata veda edeceğiz ,yanımızdakiler bizimle gelmeyecek, birincisi bu düşünce şeklinden vazgeçmelisin ,yaş kaç sosyalleşememdeki nedenler ne ?çekingen birimisin?

Back
X