çok yalnızımmm..

tekgercegim03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
281
4
0
35
İçel Mersin
önceden çok güzel arkadaş ortamım vardı sporla uğraşan biriydim eğlenceliydi herşey. ama şimdi görüştüğüm kimsem yok sadece erkek arkadaşım var yanımda. insan bazen dertlerini anlatacağı en azından oturup bir kahve içip dedikodu yapacagı kafa dengi bir kız arkadaş istiyor. bu arada yaşım 19. artık içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor her şeyden çok çabuk sıkılıyorum. bu durumdan nasıl kurtulabilirm? :5::5:

Sahte ve yapmacık olduğunu ifade ettiğin arkadaşlarından uzaklaştığında üzülmüş olmanı ironik buldum :)

18-19 yaslarinda ben de bazen boyle hissediyordum, sacma sapan seyler için kendimi uzuyordum. Annem, babam olmustu, kendime aciyarak, ah vah ederek ziyan ettim cok zamanimi. Ben, simdi 18 yasindaki halimi bulsam islak odunla doverim, agzini burnunu kirarim.
Sana da, soyle esasli bir dayak lazim demiyorum, yanlis anlama. Su mizmiz halin için cok pisman olacaksin diyorum.

önceden çok güzel arkadaş ortamım vardı sporla uğraşan biriydim eğlenceliydi herşey. ama şimdi görüştüğüm kimsem yok sadece erkek arkadaşım var yanımda. insan bazen dertlerini anlatacağı en azından oturup bir kahve içip dedikodu yapacagı kafa dengi bir kız arkadaş istiyor. bu arada yaşım 19. artık içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor her şeyden çok çabuk sıkılıyorum. bu durumdan nasıl kurtulabilirm? :5::5:

Bayanların yaptığı en büyük yanlış bu sanırım. Hayatlarında bir sevgili olunca tüm arkadaşlarını soyutlaması. Nasıl kurtulabilirsin kısmına gelince, kendine uğraşlar bul, sosyal alanda yogunlaş kurslara gidebilirsin ya da pilates, yoga düşünebilirsin zihnini ve vücüdunu rahatlatırsın hem farklı ortama girersin hemde arkadaş çevren olur. Hayatını tek insana odaklama canım kendinide karşıdaki kişiyi de bunaltırsın..

Back
X