• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yanin yansada ondan vazgecememek

Angel27black

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
870
381
53
cok fazla kuruntu yapip surekli tartisma yasamak bunlara ragman hala vezgecmeden surdurmeye calismak sanirim artik depresyondayim siz nasil basariyosunuz esimle gecen gun konu acmistim tartistik halada kizginlik devam ediyo ben kendime engel olamiyorum hem seviyorum hemde cok fazla kirilip uzuluyorum kendimi cok yalniz hissediyorum ve esimle kaza gecirdik tek yarayi ben aldim hala bacagim kalcam kirik yururken topalim 1 yil oldu bu yuzden bi yol cizemiyorum sizinle dertlesmek istedim

Eşinin sana karşı tutumu nasıl.Küsünce gelıp barısırmı yoksa sen mı alttan alırsın.evli degılım ama eşinin kazadan sonra sana daha cok destek olması gerekmezmydı

yani tartısma karsılıklı olur demek ki sende ılımlı değilsin insan sevdği insanla tartısmaya gitmez uzlaşmak için elinden gelenı yapar yani.Piskolojik sorunlar var sanırım aranızda kaza da etkılemıs olabılır yanı oda senı sevıyorsa oturun konusun güzellikle.

cok fazla kuruntu yapip surekli tartisma yasamak bunlara ragman hala vezgecmeden surdurmeye calismak sanirim artik depresyondayim siz nasil basariyosunuz esimle gecen gun konu acmistim tartistik halada kizginlik devam ediyo ben kendime engel olamiyorum hem seviyorum hemde cok fazla kirilip uzuluyorum kendimi cok yalniz hissediyorum ve esimle kaza gecirdik tek yarayi ben aldim hala bacagim kalcam kirik yururken topalim 1 yil oldu bu yuzden bi yol cizemiyorum sizinle dertlesmek istedim
Vazgecememek ya acizliktendir ya da aliskanlik saplantidir. Hic kimse vazgecilmez degildir.

Kuruntular kazadan sonra mı başladı? Fiziksel durumunuzdan dolayı özgüvensizlik mi oluştu?
Kazadan sonra başlayan şeylerse ve psikolojik durumunuz kötüye gidiyorsa yardım alın, bizim takmayın, kendinizi boş yere doldurup üzmeyin dememizi umursamayacaksınızdır.
Ortada hep bir sorun vardıysa ve artık kaldıramayacak duruma geldiyseniz de kimse sizden daha değerli değil, başkalarını sevin ama kendinizi daha çok sevin.

Aile terapisti diyeceğim eski konunuzu okudum işe yarar mı emin değilim .
Ama sen eşinden emin değilsin ve sakin kalamıyorsun , ek olarak rahatsızmışsın .

Bu anlaşamamazlık tartışmalar vs için aile terapistine gidin .

Sen önceki konun içinde tetikte ol .
Bu arada üniversite öğrencisi çocuğun sizin evde ne işi var :-)

kazadan oncede tartismamiz oluyodu yeni evliydik kaza dahada tetikledi esim terapiste yaklasmiyo zaten sorunda orda sanirim ben gitmeye karsi degilim ve cok fazla takintida yapiyorum kendimi cikmazda goruyorum

Aile terapisti diyeceğim eski konunuzu okudum işe yarar mı emin değilim .
Ama sen eşinden emin değilsin ve sakin kalamıyorsun , ek olarak rahatsızmışsın .

Bu anlaşamamazlık tartışmalar vs için aile terapistine gidin .

Sen önceki konun içinde tetikte ol .
Bu arada üniversite öğrencisi çocuğun sizin evde ne işi var :-)
hepsini Soyluyorum ama dinleyen yok esimin kesinlikle pisikolojik yardim almasi gerekiyo ama kabul etmiyo

Kuruntular kazadan sonra mı başladı? Fiziksel durumunuzdan dolayı özgüvensizlik mi oluştu?
Kazadan sonra başlayan şeylerse ve psikolojik durumunuz kötüye gidiyorsa yardım alın, bizim takmayın, kendinizi boş yere doldurup üzmeyin dememizi umursamayacaksınızdır.
Ortada hep bir sorun vardıysa ve artık kaldıramayacak duruma geldiyseniz de kimse sizden daha değerli değil, başkalarını sevin ama kendinizi daha çok sevin.
kazanin etkisi bende buyuk eskisi gibi olabilcemmi ben bu durumdayken esim neden bunu anlamiyo bilmuyorum nasil bu hale geldik maddi sorun buradddeye getirmemeli ve ben neden bu kadar takiyorum silkelenip kendime gelmem lazim diyorum farkindayim ama bunu yapamiyorum kendime cok kiziyorum icimde gel gitler var

yani tartısma karsılıklı olur demek ki sende ılımlı değilsin insan sevdği insanla tartısmaya gitmez uzlaşmak için elinden gelenı yapar yani.Piskolojik sorunlar var sanırım aranızda kaza da etkılemıs olabılır yanı oda senı sevıyorsa oturun konusun güzellikle.
esime karsi hic surat asmicam o ne derse onu yapcam zaten biten biseyi surukluyoruz bunuda soyluyorum o benim aileme gitmiyo diye bende aynisini yapiyorum suclu oluyorum bilerek iskence yapiyo sanki bu halimde Allah yardimcim olsun

Eşinin sana karşı tutumu nasıl.Küsünce gelıp barısırmı yoksa sen mı alttan alırsın.evli degılım ama eşinin kazadan sonra sana daha cok destek olması gerekmezmydı
eskiden cok farkliydi sonra cok degisti herkes soyluyo el bebek gul bebek bakmasi lazim diye sorarlarsa oyle ama bana gore oyle degil artik cok canimi yakiyo seytan diyo birak git sonra diyorum ailem beni oyle gorunce daha cok uzulcek iyilesene kadar otur annem rahatsiz zaten beni oyle gorunce daha cok kafaya takcak bilmiyorum caresiz kaldikca burda dertlesmek istiyorum

esime karsi hic surat asmicam o ne derse onu yapcam zaten biten biseyi surukluyoruz bunuda soyluyorum o benim aileme gitmiyo diye bende aynisini yapiyorum suclu oluyorum bilerek iskence yapiyo sanki bu halimde Allah yardimcim olsun

yanı haksızsa alttan alma da tamamen kullanadabilir bu durumu o neden konusmuyor sen konusmamazlık yapma onun aılesının sucu ne ki sen kötü olma kımseyle canım.

Back
X