- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
- Konu Sahibi Angel27black
-
Vazgecememek ya acizliktendir ya da aliskanlik saplantidir. Hic kimse vazgecilmez degildir.cok fazla kuruntu yapip surekli tartisma yasamak bunlara ragman hala vezgecmeden surdurmeye calismak sanirim artik depresyondayim siz nasil basariyosunuz esimle gecen gun konu acmistim tartistik halada kizginlik devam ediyo ben kendime engel olamiyorum hem seviyorum hemde cok fazla kirilip uzuluyorum kendimi cok yalniz hissediyorum ve esimle kaza gecirdik tek yarayi ben aldim hala bacagim kalcam kirik yururken topalim 1 yil oldu bu yuzden bi yol cizemiyorum sizinle dertlesmek istedim
keske su durumdayken bunlari idrak edebilsem pisikolojikmen cokmus durumdayimVazgecememek ya acizliktendir ya da aliskanlik saplantidir. Hic kimse vazgecilmez degildir.
hepsini Soyluyorum ama dinleyen yok esimin kesinlikle pisikolojik yardim almasi gerekiyo ama kabul etmiyoAile terapisti diyeceğim eski konunuzu okudum işe yarar mı emin değilim .
Ama sen eşinden emin değilsin ve sakin kalamıyorsun , ek olarak rahatsızmışsın .
Bu anlaşamamazlık tartışmalar vs için aile terapistine gidin .
Sen önceki konun içinde tetikte ol .
Bu arada üniversite öğrencisi çocuğun sizin evde ne işi var
hepsini Soyluyorum ama dinleyen yok esimin kesinlikle pisikolojik yardim almasi gerekiyo ama kabul etmiyo
kazanin etkisi bende buyuk eskisi gibi olabilcemmi ben bu durumdayken esim neden bunu anlamiyo bilmuyorum nasil bu hale geldik maddi sorun buradddeye getirmemeli ve ben neden bu kadar takiyorum silkelenip kendime gelmem lazim diyorum farkindayim ama bunu yapamiyorum kendime cok kiziyorum icimde gel gitler varKuruntular kazadan sonra mı başladı? Fiziksel durumunuzdan dolayı özgüvensizlik mi oluştu?
Kazadan sonra başlayan şeylerse ve psikolojik durumunuz kötüye gidiyorsa yardım alın, bizim takmayın, kendinizi boş yere doldurup üzmeyin dememizi umursamayacaksınızdır.
Ortada hep bir sorun vardıysa ve artık kaldıramayacak duruma geldiyseniz de kimse sizden daha değerli değil, başkalarını sevin ama kendinizi daha çok sevin.
ben bunu kabul ediyorum zaten daha once anksiyete icin yardim aliyodum fakat esime ters geliyoNeden sadece eşin yardım alsın ki ?
Birlikte olmuyorsa aile terapistine gidin .
esime karsi hic surat asmicam o ne derse onu yapcam zaten biten biseyi surukluyoruz bunuda soyluyorum o benim aileme gitmiyo diye bende aynisini yapiyorum suclu oluyorum bilerek iskence yapiyo sanki bu halimde Allah yardimcim olsunyani tartısma karsılıklı olur demek ki sende ılımlı değilsin insan sevdği insanla tartısmaya gitmez uzlaşmak için elinden gelenı yapar yani.Piskolojik sorunlar var sanırım aranızda kaza da etkılemıs olabılır yanı oda senı sevıyorsa oturun konusun güzellikle.
eskiden cok farkliydi sonra cok degisti herkes soyluyo el bebek gul bebek bakmasi lazim diye sorarlarsa oyle ama bana gore oyle degil artik cok canimi yakiyo seytan diyo birak git sonra diyorum ailem beni oyle gorunce daha cok uzulcek iyilesene kadar otur annem rahatsiz zaten beni oyle gorunce daha cok kafaya takcak bilmiyorum caresiz kaldikca burda dertlesmek istiyorumEşinin sana karşı tutumu nasıl.Küsünce gelıp barısırmı yoksa sen mı alttan alırsın.evli degılım ama eşinin kazadan sonra sana daha cok destek olması gerekmezmydı
esime karsi hic surat asmicam o ne derse onu yapcam zaten biten biseyi surukluyoruz bunuda soyluyorum o benim aileme gitmiyo diye bende aynisini yapiyorum suclu oluyorum bilerek iskence yapiyo sanki bu halimde Allah yardimcim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?