• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yanlızım

candannn

O BENİM DÜNYAMMM
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
473
3
96
Edirne
bu konuyu tam olarak nereye açmam gerektiğini bilmiyorum geçenlerde bi arkadaşı okuyunca bende yüreklendim.ben edirnede oturuyorum ve hiç bir tanıdığım yok eşim işten geç geliyor ve dolayısıyla yorgun.oturup kahve içeceğim çat kapı gelecek veya gidebileceğim bi arkadaşım olsun çok istiyorum.çok konuşkan sosyal bi insanım 1.5 yaşında 1 oğlum var ama sosyalleşebileceğim ortam yok ne yazıkki.komşularım çalışıyor bense bi işte şuan için çalışamam kursa gidemem o yüzden çok yanlızım.ben edirneli kardeşlerime seslenmek istiyorum benimle tanışmak arkadaş olmak isteyen olursa ben açığım.Allah kimseyi yanlız bırakmasın çok zor çok çok zor..

Ben türkiye de yalnızlık çeken insanları anlayamıyorum.almanaya'ya geleli 3 sene oldu.Yalnızlığın vesıkıntının ne olduğunu burda anladım.buna rağmen gittiğim oyun parkında bile cici arkadaşlarım oldu.Çocuğumu krese yazdırmıstım orada insanlarla tanıştım.bence çocuğunuz 3 yaşına gelince kreşe yazdıın.orad insanlar tanırsınız ve kurslara gidersiniz.Sanal oratma arkadaşlıkları da çok güzel.ancak insanın elini tutabileceği arkadaşlıklar daha farklıdır.

offf bende bu dertten yakinanlardanim :43: hic arkadasim kimsem yok :43: konusmaya cok ihtiyacim var.kaldigim sehirde yeniyim daha dogrusu türk de cok az kimseyi tanimiyorum.off yaa cok bunaldim :43: bende arkadas istiyooorrruummmmm.ama güvenilir sonradan sirtimdan vurmayacak yüzüme gülüp arkamdan konusmayacak birini istiyorum :43:

Ben türkiye de yalnızlık çeken insanları anlayamıyorum.almanaya'ya geleli 3 sene oldu.Yalnızlığın vesıkıntının ne olduğunu burda anladım.buna rağmen gittiğim oyun parkında bile cici arkadaşlarım oldu.Çocuğumu krese yazdırmıstım orada insanlarla tanıştım.bence çocuğunuz 3 yaşına gelince kreşe yazdıın.orad insanlar tanırsınız ve kurslara gidersiniz.Sanal oratma arkadaşlıkları da çok güzel.ancak insanın elini tutabileceği arkadaşlıklar daha farklıdır.

merkeze uzak bi yerde oturuyorum çocukla ulaşımım çok zor oluyor. etrafımda çocuk parkı var ama bu günekadar hiç yaşıtım yada sıcak kanlı biri karşıma çıkmadı.3 yaşında kreşe yazdırıp işe başlamayı veya kursa gitmeyi düşünüyorum zaten ben şuan için can arkadaş bulabilirim ümidiyle açtım konuyu.ayrıca dikkatli okumamışsınız sanalda değil reel de arkadaş olmak istiyorum ki yaşadığım ili de bu yüzden belirttim cvp için tşkler..

offf bende bu dertten yakinanlardanim :43: hic arkadasim kimsem yok :43: konusmaya cok ihtiyacim var.kaldigim sehirde yeniyim daha dogrusu türk de cok az kimseyi tanimiyorum.off yaa cok bunaldim :43: bende arkadas istiyooorrruummmmm.ama güvenilir sonradan sirtimdan vurmayacak yüzüme gülüp arkamdan konusmayacak birini istiyorum :43:

inş canım sende kendine bi arkadaş bulursun gerçekten eşimden başka kimsemiz yok oğlumla burda.tşk ederim evt konuyu nereye açacağımı bilemedim :(

bir de yaz olunca insan canlıkanlı olmak istiyor,.
sırf tanışmasına biniyorum feribota çok nadiren de olsa
tanımadığım insancanlar ile muhabbet bazen harika olabiliyor,
tek bölümlük sitcom sanki, yeni sima, yeni cümleler, deniz köpürtüsü, esinti, of!

evlenmeden önceki tanışmaların tadı yok. yaş ilerledikledikçedikten sonraki tanışmalar
daha bir yüzeysel sanki. birbirinin yeni hayatlarına, evliliklerine, 9 ayına, yeni mesleğine..v.s..lere tanıklık etmek,
paylaşarak arkadaşlığı devam ettirmek daha bir sağlam oluyor sanki.
evl. sonra il değiştirince samimiyete yakın arkadaşlıklar kurulamıyor.

neden önceden derinsel de sonradan yüzeysel kalıyor?
okul,kurs,iş ortamında, sık görüşüldüğü için samimiyet doğabiliyor,
evl.sonra sen geldin ben gittim kısa süreli ev gezmelerine dönüşüyor,
internet ortamı da uyumlu arkadaşlıklar için güzel bir zemin.

evlenmeden önce olsaydı sana rkadaşlık ederim benim ailemde uzunköprüdeler..ama şu anda ben çorluda yaşıyorum malesef..ama sıkılıyorsan buradanda arkadaşık kurarım senle sorun değil..
bu arada yalnızlığına çare olarak spor salonuna gidebilirsin..orada eminim çok iyi arkadaşlıklar kuracaksın..çocuğunuda yanına alabilirsin eğlenirsiniz

evlenmeden önce olsaydı sana rkadaşlık ederim benim ailemde uzunköprüdeler..ama şu anda ben çorluda yaşıyorum malesef..ama sıkılıyorsan buradanda arkadaşık kurarım senle sorun değil..
bu arada yalnızlığına çare olarak spor salonuna gidebilirsin..orada eminim çok iyi arkadaşlıklar kuracaksın..çocuğunuda yanına alabilirsin eğlenirsiniz

tşk ederim tabiki arkadaş olabilirz.benim halaaa umudum var ama :3:

merkeze uzak bi yerde oturuyorum çocukla ulaşımım çok zor oluyor. etrafımda çocuk parkı var ama bu günekadar hiç yaşıtım yada sıcak kanlı biri karşıma çıkmadı.3 yaşında kreşe yazdırıp işe başlamayı veya kursa gitmeyi düşünüyorum zaten ben şuan için can arkadaş bulabilirim ümidiyle açtım konuyu.ayrıca dikkatli okumamışsınız sanalda değil reel de arkadaş olmak istiyorum ki yaşadığım ili de bu yüzden belirttim cvp için tşkler..

Anladım canım ama ben aslında sanal ortam arkadaşlığı istediğini düşünerek yazmamıştım.Çünkü insanın gene yolu bazen bilgisayara düşüyor.Bende aynı sorunları yaşıyorum.Aslında da seni gayet iyi anlıyorum.benim de duvarlarla konuştuum çok oldu.Çocuk küçükken bunlar maalesef oluyor.Ben Türkiye'deyken çocuğum bir yaşındayken de çalışıyordum.O yüzden çok boğulmamıştım.Ama inan bir yabancı ülkede yalnızlık çekmekle kendi ülkende çekmek çok farklı.aman tanrım ne güzel herkes türkçe konuşuyor.Çatlasamda belki kendimi anlatacak birini bulabilirim ümidi.

inşallah bir sürü arkadaşın olur sende inanmazsın ama her şey zamanla oluyor.çevre birden gelişiyor.onun tanıdığı, tanıdığının tanıdığı derken.Yanlış anlama yüzündende ayrıca özür dilerim canım.

Anladım canım ama ben aslında sanal ortam arkadaşlığı istediğini düşünerek yazmamıştım.Çünkü insanın gene yolu bazen bilgisayara düşüyor.Bende aynı sorunları yaşıyorum.Aslında da seni gayet iyi anlıyorum.benim de duvarlarla konuştuum çok oldu.Çocuk küçükken bunlar maalesef oluyor.Ben Türkiye'deyken çocuğum bir yaşındayken de çalışıyordum.O yüzden çok boğulmamıştım.Ama inan bir yabancı ülkede yalnızlık çekmekle kendi ülkende çekmek çok farklı.aman tanrım ne güzel herkes türkçe konuşuyor.Çatlasamda belki kendimi anlatacak birini bulabilirim ümidi.

inşallah bir sürü arkadaşın olur sende inanmazsın ama her şey zamanla oluyor.çevre birden gelişiyor.onun tanıdığı, tanıdığının tanıdığı derken.Yanlış anlama yüzündende ayrıca özür dilerim canım.

yok rica ederim özür dilenecek bi durum yok.inş zaten bi kişiyle ii arkadaş olsam gerisinin gelecğini umuyorum.bebeğim olmasa ki çok şükür var işe girerim ,kursa giderim,çarşı gezerim ama bunlar oğlumla olmuyor.ancak eşim varken geziyoruz dediğim gibi çalışma saatleri çok uzun o da haklı.bazen düşünüyorum burda 1 tanecik tanıdığım yok diye ben ç.kale liyim ve ordaki komşuluk ilişkilerimiz çok güzeldir.5 çayları.kısırlar,sabah kahveleri bunları çok özlüyorum.ama tek komşum bile yok ve herkes çok mesafeli

Bence yine de netten tanışıp reelde görüşeceğiniz arkadaşlarınıza dikkat edin.
Ben olsam güvenmezdim.

Bence yine de netten tanışıp reelde görüşeceğiniz arkadaşlarınıza dikkat edin.
Ben olsam güvenmezdim.

yoo tabiki güvenmem ne insanlar var Allah korusun öncelikle ben bi anneyim.eşim avm de çalışıyor uzun süre avm de görüşürüm ilk etapta evime alacak yada gidecek değilim.karşılıklı birbirimizi seversek devam eder.öyle yani inş birisi çıkar ama :(

Benimde hiç arkadaşım yok. :( lise bitiyo liseden hiç arkadaş edinemedim sınıfta tek kızım çok sıkıldım bu durumdan :(

Bende aynı dertten muzdaribim. 2 ay önce tayinim çıktı, hiç bilmediğim küçük bir şehire atandım. Bir tane arkadaşım bile yok. Hafta içi çalışıyorum gerçi vakit geçiyor, iş yerini seviyorum, ama herkes evli barklı çocuklu. O yüzden hafta sonları yapayalnızım. Siz daha şanslısınız bence, eşiniz var çocuğunuz var. Ben evde tek başıma duvarlarla konuşacağım artık. Hafta sonları evden dışarı çıkmak istemiyor canım, çıkınca dahada yalnız hissediyorum kendimi. Herkes eğleniyor, geziyor, benim gibi tek gezen bayan yok neredeyse. Bütün arkadaşlarımı Ankarada bıraktım geldim. Telefonla internetle bir yere kadar. İnsan karşısında canlı kanlı muhabbet edebileceği birine ihtiyaç duyuyor. Evde ses olsun diye seyretmesem bile televizyon hep açık. Hayatımda ilk defa bu kadar yalnız kalıyorum, böyle olunca ailemin, nişanlımın, arkadaşlarımın benim için ne kadar önemli olduğunu dahada iyi anlıyorum. Bir geceliğine Ankaraya gitmek bile benim için bulunmaz nimet. Eskiden hep Ankaradaydım ama böylesine kıymetini bilmiyormuşum. Edirnede rahat yerdir heralde. Benim yaşadığım şehir çok daha tutucu ve küçük. Çarşıyı gezsem 20 dakikada bitiyor. Çok uzun yazdım, tam yalnızlığımı düşünüyordumki sizin yazınızı okudum, yazmak istedim.

Yalnızlık gerçekten çok zor.Bende kendi memleketimdem 15 saat uzaklıkta bir yerden evlendim eşimle.İlk zamanlarım ağlayarak sızlayarak geçti ki kayınvalidemlerde yanımdaydı.Sonra onlar gitti.Bende zamanla alışmaya başladım.Yeni tam kafa dengi bir komşu edinmişken oda taşındı.Sağolsun beni heryere çağırırdı.Şimdi dışarı çıkmayada alışınca daha zor geliyo evde kalmka.Üstelik kasaba bile sayılmaz oturdupğum yer.Yani tek başıma kızımlada çıkamıyorum.Kızım 7 aylık.Hadi komşu olayım diyorum birileriyle ama olmuyo yada ne bileyim bazen yalnızlığa alışıncada istemiyorum.Kafam sanki daha rahat böyle.AMA Kafa dengim biri olsa tabi çok isterim.Kısacası yalnızlık zor ve katlanılmaz...

Back
X