çok yazdim ama...

vermissenli

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
212
84
18
Cevaplarinizi merak ediyorum arkadaslar. Bos gebelik hamilelikten sayilmiyor mu? Neden bazı doktorlar korunmaya gerek yok adetten sonra deneyebilirsiniz diyor. Ki bunu herkes farkli soyluyor...???

boş gebelik sayılıyor diye biliyorum sayılmayan kimyasal gebelik diye kalmış aklımda ama tam olarak bilmiyorum canım netten baksaydın bi.. bunu neden aklına taktınki.. doktoruna güven bence öncelikle o ne diyorsa dinle sonuçta işleri bu

boş gebelik sayılıyor diye biliyorum sayılmayan kimyasal gebelik diye kalmış aklımda ama tam olarak bilmiyorum canım netten baksaydın bi.. bunu neden aklına taktınki.. doktoruna güven bence öncelikle o ne diyorsa dinle sonuçta işleri bu
Netten baktim da kafamin karismasinin sebebi netteki doktorlar da korunmaya gerek yok yazmis. Benim doktorum 2 ay tavsiye etti.

Benimde ikisinde de kalp atışı alınamadı sadece keseyi gördük gebelikten sayılıyor boş gebelik tabi hatta benim dr unda 3 ay korunma verdi ilk önce testler yapılıp sebebi araştırılcak

Benimde ikisinde de kalp atışı alınamadı sadece keseyi gördük gebelikten sayılıyor boş gebelik tabi hatta benim dr unda 3 ay korunma verdi ilk önce testler yapılıp sebebi araştırılcak
Cok gecmis olsun. Ikisi de bos gebelik miydi. Benim de tekrarlar mi bilmiyorum. Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. Benim 2 hafta sonra 2 ay doluyo.bi. defa adet oldum. Bi donem daha mi beklesem??

Cok gecmis olsun. Ikisi de bos gebelik miydi. Benim de tekrarlar mi bilmiyorum. Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. Benim 2 hafta sonra 2 ay doluyo.bi. defa adet oldum. Bi donem daha mi beklesem??

Sağol Canım sanada geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın benim 1. 9 haftalıktı ama usg de 6+4 görünüyordu kalp atışı göremedik dr 1 hafta sonra gel dedi o hafta kaybettim 2. için 3 ay korunduk yani 5. Ay hamile kaldım oda 6+3 kese falan göründü ama kalp atışı yine duymadık dr erken dedi lekelenmem vardı iğne hap falan o akşam kaybettim. 10 gün oldu beklemem gerekli benim araştırılcak kan pıhtılaşması yada sebebi herneyse aynı şeyleri yaşama korkusunu atamıyorum zaten :(

Back
X