Çok yıprandım artık bir karar vermem gerek.

kleistenes

ben nası büyük adam olcam
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
365
6
296
İstanbul
Bir arkadaşım konusunda yıpranmaktan usandım kızlar yardım bekliyorum.

5 yıllık bir arkadaşınız olsa fakat bunun 1,5 yılını sorunlarla, kırılarak geçirseniz,
Hiçbir kötü anınızda mesaj atmaktan öte bir şey yapmasa,
Nişanlınız hastanede yatarken durumunu dahi sormasa,
Dedeniz vefat ettiğinde yalnızca mesaj atsa,
Babanız 2 kere ameliyat olduğunda yine yalnızca mesaj atsa,
Düğününüze gelmese,
Bunun için sunduğu bahane komik olmaktan öte olmasa,
Ne msnde ne telefonda sesini dahi duymasanız iletişimi sadece arada mesaj atıp bunun icin de laf sokmak şeklinde olsa,
Düğüne gelemedim ama evini görmeye gelip sen de kalacağım dedikten sonra aslında bunu erkek arkadaşıyla görüşmek için yaptığını duysanız,
Size, en yakın arkadaşınız olduğunu söylese fakat nedense hiçbir şeyini paylaşmasa,
Evinize geldiğinde nasıl davranırsınız, ki geleceğinden de emin değilim artık!

Lütfen okuyan herkesten yardım bekliyorum kızlar :17:

Son düzenleme:

5 yıllık bir arkadaşınız olsa fakat bunun 1,5 yılını sorunlarla, kırılarak geçirseniz,
Düğününüze gelmese,
Ne msnde ne telefonda sesini dahi duymasanız iletişimi sadece arada mesaj atıp bunun icin de laf sokmak şeklinde olsa,
Düğüne gelemedim ama evini görmeye gelip sen de kalacağım dedikten sonra aslında bunu erkek arkadaşıyla görüşmek için yaptığını duysanız,
Size, en yakın arkadaşınız olduğunu söylese fakat nedense hiçbir şeyini paylaşmasa,

Böyle bir insanı evime almayacağım için nasıl davranacağımın da bir önemi olmaz.

zaten bu hareketleriyle uzun süredir yakın arkadaşınız olmaktan çıkmış belli ki, ben olsam gelmek istediğinde ilkinde bahane uydururum 2. de kabul eder geldiğinde de misafir gibi davranırım ayrıca erkek arkadaşıyla kalmak istiyorsa da bahane uydurur engellerim

Ne mecburiyetiniz var görüşmeniz için anlamadım :ssz:
bana faydası olması gerekmez arkadaşımın ama en ufak zarar görürsem görüşmeyi keserim

Eğer varlığından zarar gördüğün birisi varsa hayatında, yokluğunda sadece huzur bulacaksındır, bundan emin olabilirsin.
Bence arkadaşlığınız "çıkar" düzeni üzerine kurulmuş. Çıkar demek sadece maddi olmaz, manevi de olur.
Sana tavsiyem kendini daha fazla hırpalamaman bu konuda.
Eğer iletişime geçmiyorsa, iletişim kurma, oluruna bırak herşeyi.

Ben şahsen düğünüme gelmeyip, mutlu günümü paylaşmayan bir arkadaşı çevremde tutmam...
Senin de yapman gereken bu bence.
Karar yine sana kalmış tabii ki... :106:

zaten bu hareketleriyle uzun süredir yakın arkadaşınız olmaktan çıkmış belli ki, ben olsam gelmek istediğinde ilkinde bahane uydururum 2. de kabul eder geldiğinde de misafir gibi davranırım ayrıca erkek arkadaşıyla kalmak istiyorsa da bahane uydurur engellerim

Erkek arkadaşıyla kalmayacak, en azından bizde kalmayacak yani. Farklı şehirlerdeler ve bu şehirde buluşacaklar.
Sorun şu ki bana benim için geldğini söyleyip sonra da zaten erkek arkadaşım da yakın bir semtteki arkadaşında kalacak, sana da yakın olur diye düşündük diyerek aslında bu konuya zaten karar verdiklerini belirtti.

Ne mecburiyetiniz var görüşmeniz için anlamadım :ssz:
bana faydası olması gerekmez arkadaşımın ama en ufak zarar görürsem görüşmeyi keserim

Elbette herhangi bir mecburiyetim yok, yaşanmışlıklar dışında.
4 yıl aynı bölümde okuduk fazlaca şey paylaştık bunlara hürmetim var.
Fakat yalnızca bu hürmetten bu arkadaşlık devam ettirilebilir mi bilmiyorum.

öyle bir insan benim ne arkadaşım olur ne de dostum..KESİN ve NET:40::40:

Böyle bir insanı evime almayacağım için nasıl davranacağımın da bir önemi olmaz.

hayatından çıkarma vakti gelmişte geçiyor bence.

Teşekür ederim kızlar.

Düğününüze gelmese,

ohoo bende bu arkdaslardan çoktu :) lafta herşey vardı ama icraat yOktu. Şahsen evime davet etmem sürekli bahane bulurum eşimleyim derim misafrlerim gelicek derimm yani evime bile kabuL etmem. ama diosanki ben onu yapamam gelir oturur bişiler ikram edersn istrse düğün cdnize bakar çıkar gider hiç otrpta eskileri açma knşma yada evliliğinle ilgili bişiler anlatma sıradan davran

Pardon ama yok sevgilisiyle görüşmek için sizi kullanmalar falan.
Ne kadar çocukca ki siz evli olduğunuzdan bahsediyosunuz.
Bi kşilik sorunu var henüz oturmamış.
Bu kişiyi hayatınızdan çıkarmalısınız.

Pardon ama yok sevgilisiyle görüşmek için sizi kullanmalar falan.
Ne kadar çocukca ki siz evli olduğunuzdan bahsediyosunuz.
Bi kşilik sorunu var henüz oturmamış.
Bu kişiyi hayatınızdan çıkarmalısınız.

Evli olmamla alaksını anlayamadım ama teşekkür ederim :13:

Ayrıcaaa o kısmı atlamışım,
İsterseniz geri kafalı deyin ama evli bir çiftin evinde bekar kız ya da erkek arkadaşın yatıya kalması doğru değil bence.
Gelir evini görür yemeğini yer gider olmalı.
Ama zaten bu arkadaş senin evini değil sevgilisini görmeye gelecekmiş.

Düğününüze gelmese,

canım benimde kardeşim dediğim bi insan vardı çok sevdiğim bi insanın kanser oldugnu nefes alamadıgımı anlatmıştım ve 20 gün sonrada vefat etmişti. o 20 gün içinde bi kere bile aramadı vefat ettiğinde ben aradım insan aramazmı hiçmi merak etmedin diye sen söylemezsen nerden bilim dedi öyle deyince kendimi okadar değersiz hissettimki bi iki kere daha konuştuk ama daha sonra görüşmedik. kötü gününde yanında olmayan ark. hayatında olmasınada gerek yok bence kendini yıpratırsın canımm

canım benimde kardeşim dediğim bi insan vardı çok sevdiğim bi insanın kanser oldugnu nefes alamadıgımı anlatmıştım ve 20 gün sonrada vefat etmişti. o 20 gün içinde bi kere bile aramadı vefat ettiğinde ben aradım insan aramazmı hiçmi merak etmedin diye sen söylemezsen nerden bilim dedi öyle deyince kendimi okadar değersiz hissettimki bi iki kere daha konuştuk ama daha sonra görüşmedik. kötü gününde yanında olmayan ark. hayatında olmasınada gerek yok bence kendini yıpratırsın canımm

çok teşekkür eerim cevabın için demek tek değilim.

Back
X