Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar benim ne olduğu belirsin bir aşkım vardı evet vardı.. kaç gündür küsüs gurur yaptı bana halbuki benim suçum yokken ve gerçeği söylemeye gittiğimde beni kovmuştu yanından sonra ben gururumla başbaşa kaldım ve bugün koskaca yılların geçtiği okulumdan ve arkadaşlarımdan ayrılıyorum kimi şehir dışına kimi yurdışına benim gibi işte benim aşkım dediğim hayatımı verdim adam ben onu hep hakanım diye sevdim haberi bile yoktu çünkü bana küstü bugün okulda bulamadık arkadaşla herzaman konuştuğu biri var onun odasındaydılar girdim işte bende emeği olan rektör yardımcımız vardı ondan helalik istedim oda helal olsun falan dedi ama benim 9 yıldır tanıdığım insan bu sonsuza tek olan ayrılığımda bile gurur yaptı bakmadı konuşmasına tekrar dvm etti kendimi öyle zor tuttumki bunları yazarken kalbim sıkışıyor. sevdiğin bir insan ne kadar acı veriyor sana...çok kötüyümm burdan yalovaya gideceğim pazartesi ağustosta gelip kazandığım burs için amerika bileti alıp dönmemek üzere bu acı şehri bırakacağım okadar çabuk gitmek istiyorum ki uzaklara birdaha gelemem nebu şehire nede bu güzelim ülkeye çok ağır kalbim ne yapsam boşş sil baştan olması çok zorr off gençliğimm offfsenağlama:gitme:
canım dılerım hersey ıstedıgın gıbı olur benımde bır arkadaşım senın durumunda gitti yurtdışına türkiyede master yapamam onla ılgılı hersey aklıma geliyor dedi ve tam 2 yıl sonra bu yaz basında gelebildi .görüştüğümde sanki o eskitanıdığım herseyden zevk alan mutlu olan ezgim değildi.o kadar değişmiştiki anlatamam.ve diyordu gitmek istemiyorum artık oraya ben ama doktora sınavını kazanmış ve doktora yapmak ıstıyor orada acaba türkiyeye mi gelsem neresi benim ait oldugum yer sorgulaması yapıyor ama bulamıyor aılesı oraya gıdıp doktora yapmasını ıstıyor kendisi türkiyede kalmak istiyor ama babası yüzünden gidecek adam cok zorluyor oraya gıtmesını ve ne kadar salakmışım ki ben dogdugum toprakları,arkadaşlarımı,ailemi bır ınsan ugruna bırakıp gıttım yurtdısına diyor suanda cok pişman umarım sende aynı pişmanlığını ama oraya gıttıgınde anlayacaksınki değmeyeceğini en dogrusu oldugunu yeni heyecanlar seni bekliyor.üzme kendini bu kadar.
çok saol cnm ama yapmak istediğim şeyleri anca yurtdışında yapabilirim oda var hem onu bana hatırlatan acı anılar var anıları bırak onunla artık aynı şehirde kalmak bana okadar ağır geliyor ki anlatamam o yeni aşklarıyla mutlu olurken ben böyle gözyaşı döktüm allaha revamı bari güle güle deseydi inat yaptı biliyorum kendiside farkında sonra kendiside üzülüyo madem üzülüyosun niye yapıyosun ki offf
Canım umarım herŞey ıstedıgın gıbı olur uzaklaŞman senın ıÇın daha ıyı olur bence.
Gene dÖnme sansın var okulun herŞeyın bıter gene gelır yerleŞırısın ıŞın daha Önemlı dıe dÜŞÜnÜorum yan hayatın