cok yiprandim cook

hayalim16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
970
1.479
113
Merhabalar ilk bebeğim kuetajla alınmak zorunda kaldı kalbini durmuştu 1 ay sonra tekrar hamile kaldım8. Haftada ddüşük riskim başladı Dr.progestan ilaç ve iğnesi bu verdi 10 gün yattım kontrole gittigimde 9 haftalikti ve risk gitmişti markete dışarı falan cikabilirdim aradan 3 günggeçti herşey normalken busefer kanamam başladı acile gittik 3 gün içinde neoldu bilmiyorum ama busefer kanama kesemin 3 yerinde oluşmuş bıraktığım iğneye tekrar başladım yatak istirahati devam kafam allak bullak sanırım bu zorluk ya bitecek yada surucek ama benide tuketicek(( çok morelim bozuk cokkk

Sabret canim mukafati cok guzel cok kiymetli herseye deger yat dinlen bebegini dusun dua et hersey guzel olacak biraz nazli bir bebek o kadar

Canım ben kaç hafta yattım düşük tehlikesinden. Şimdi tehlikeyi atlattın diyor doktor ama ben yine de çok bişey yapmıyorum sürekli uzanıyorum. Biraz dişimizzi sıkıcaz artık ne yapalım. Bebeğimizin sağlığı için katlanıcaz bi süre :)

Hanımlar cvplariniz için çok tesekkur ederim benim için yatmak sorun değil yatarim. Yeterki bebeğim tutunsun ama iki günde bir bir iyiyim bir kötüyüm Dr. Tamam sorun yok geçmiş diyor 1 gün sonra sil baştan başlıyoruz sanırım 9 ay boyunca bi risk gitmicek ayrıca yaşadığımsşehirde kimsem yok eşim ve ben ailem kayınvalidem hepsi çokuzak ilgilenenimde yok kendi yagimda kavruluyor

Allah yardımcın olsun canım. Sabretmekten başka çare yok. Demek ki sıkıntılı geçecek hamileliğin. Benim annem de abime de bana hamileyken 9 ay kanaması olmuş

hayalim16

sabır, inanç, dua :) sen içini ferah tut, bol bol dinlen ve internete girip araştırma yapma. moral vs. kalmıyor insanda

bnde hamileliği zorlu geçenlerdenım..2,5 aylık hamile iken ameliyat oldum..yumurtalığımın biri yok artık..
kum döküyorum şu an ve enfeksıyonumda var..
sabahları kalkmaya korkar oldum bıara hatta.. eyvah uyanınca hasta olucam dıye endişelenıyorudm.. panık atak hastasıyım ayrıca..

o nedenle beterın beterı var de şükret haline.. çok zor günler geçtı..şu an 6. ayım bıtıyor..ama gel bana sor nasıl geçtı..

RABBİM bu çektiğimiz sıkıntıları hafifletsın..

ALLAH yardımcın oolsun canım..bol dua et..ferahla..

hiçbişey ypmazsan içinden gelmezse al bı bardak limonlu su otur cam kenarına gelenı geçenı izle..analiz yap

TheTudors canım haklisin valla ama psikolojik olarak çok etkileniyor insan ayrıca bende panik atak hastasiyim hemde çok ciddi anlamda nöbetler geçiren biriyim şuanyok cçok sukur ama bu progestan çok fena tetikliyirmus dedim katlanirim yeterki bebeğim tutunsun

bünyeden bünyeye değişiyor demekki.. bn operasyondan sonra hem ığne hem hağı aynı anda kullandım.. bıraz endişe yaptı o kadar..

bn sıkıntım olunca kendıme kes şunu diyorum.. bazen işe yarıyor..

bır ıkı defa nöbet geçirdim bnde hamilelikte.. kalp zaten hızlanıyor hamilelikte.bırde atak gelınce zor tabı.. alıştım ama..sende alış inşallah.. bebecikten artıyordur annesi :)

vesveseye yer yok çünkü içinde bebek var unutma :)

Canim yanliz hamilelik geçiren riskli hamilelik geçiren sadece sen degilsin oncelikle biraz guclu ol sen artik bir annesin hem kim demis yanlizsin diye karnındaki bebis ne o zaman sen artik yanliz degilsin

Çok sukur canlarim yalnız değilim eşim de herzaman destekçim bebegimde tam anlamiyla hissedemesem de belirtileri kendini gösteriyor ben burdayim diyor Rabbim büyük elbet mukafatini verecektir ben tez canlıyım oyuzden bir an önce geçsin diyorum ama oda olmuyor dualarinizi eksik etmeyin herkesin evladını Rabbim kendine bağışlasin imtihan etmesin. Amin

bugünlerinde tadını çıkarmaya bak..zor ama olsun.. Evladına kızarken bn senı ne zorluklarla doğurdum demek için bir nişan bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…