Çok yıprattı beni :((

Bu insanlar manyakmı yav.Müslüman ülkede başörtüsü takana garip bakmak nedir Allahsen.Sanırsın hristiyan ailede sonradan müslüman olmuşsun.Tövbeeee.Böyle saçmalığıda ilk defa duydum.Kapalı açığa açıksın dememeli açıkta kapalıya kapalısın dememeli.Allah askına boser su Cahilleri.Allah akıl fikir versin.Tövbe yarabbi ya.

Masallah sana en zor adimi atmissim ve artik kapalisin. Onlarin dedikleri bos seyler biliyorsun ve onlar icin de her zaman dua et onlra da nasip olsun. Allah kolayligini verir. Darisi isteyenlerin basina :KK200: baban da ins seni hic bir zaman yalniz birakmaz.

ben kapalı değilim ama düşüncem kimsenin kimseye karışmaması bu senin tercihin sen böyle mutluysan herkesin hoşgörmesi lazım ne saçma düşünüyorlar,hiç moralini bozma insallah hayatını kurup oradan ayrılırsın...

Ben kapanmayı hiç bir zaman düşünmedim, sanırım bundan sonra da düşünemeyeceğim ancak, sen kendini bu şekilde mutlu ve huzurlu hissediyorsan kime ne ! allah ile sadece tek başımıza hesaplaşacağız, kimse kimsenin günahını ahirette üstlenmiyo yani, bunu hatırlat o sevgili babaanne ve halalarına !

Ama beni en çok üzen ne oldu biliyo musun yazdıklarında , ahh bu annesizlik... Ne demek canım bakıp büyütüyorum diye besleme gibi kullanmak... Her gece yatağıma girerken dua ediyorum Rabbime evladımı bensiz bırakma diye... Babanıza gelince, demişsiniz ya ne de olsa annesi diye... Hayır efendim, yok öyle bişey.... evlat denen varlık herkesten üstündür, üstün tutulmalıdır...

Allah senin yardımcın olacaktır . Sen yeter ki yolundan vazgeçme. Rabbim muvaffak eylesin çok sevindim. Şöyle düşün çölde açan bir çiçek olduğunu..

Herkes özgür. Sen onların şort giymesine nasıl karışmıyorsan onlar da sana karışamaz. Umursamamaya çalış.

Back
X